5800 cı
Üye
Açtım ama yine olmuyo off yaa bari 4c5 menüyü indireyim bu belki düzgündür pişman oldum haa kaç saattir uğraşıyorum yaaabimiz scriptini doSyaSına ThinkChange satıRını giRmeyi unutmuS sanıRım. Sen hafıza kaRtına ThinkChange diye biR kLasöR aç.
4*5 te aynı kardeş, ThinkChange dosyasını oluşturunce içine birde c ve d diye klasör oluşturup yüklemen gerekenleri içerisine atman gerek ancak d ye atınca yüklemiyor c ye atıncada c sürücüsüne kuruyor bende onun için elle kuruyorum, ayrıca 4*3 linki bekliyoruuuuuuumAçtım ama yine olmuyo off yaa bari 4c5 menüyü indireyim bu belki düzgündür pişman oldum haa kaç saattir uğraşıyorum yaa
kardeş özür dilerim 4x4 menü haricindekileri tayyip kardeşimiz oluşturmuştu ve onun linklerini ekledim, kardeşimiz baya uğraştı, nerede ne yaptığını bilemiyorum çünkü ben test etmedim. sadece istekler olduğu için kardeşimizde yaptığını söylediği için eklemiştim. tam sorun nedir senin.Açtım ama yine olmuyo off yaa bari 4c5 menüyü indireyim bu belki düzgündür pişman oldum haa kaç saattir uğraşıyorum yaa
teşekkürler çok güzelmiş efektler bile herşey çok güzel ellerine kollarına sağlık
Yaa Alper şu 4*3 tam ekranı bir yüklesenizde link verseniz, halen 4*5 duruyor, ben düzelmiştir diye indirdim yine 4*5 çıktı, 4x4 kurdum çok sıkışık diye sevemiyorum, en iyisi 4*3 tam ekran, bekliyorum linki,
--------------- Ekleme ---------------
4*5 te aynı kardeş, ThinkChange dosyasını oluşturunce içine birde c ve d diye klasör oluşturup yüklemen gerekenleri içerisine atman gerek ancak d ye atınca yüklemiyor c ye atıncada c sürücüsüne kuruyor bende onun için elle kuruyorum, ayrıca 4*3 linki bekliyoruuuuuuum
c6 ların hepsinde otomatik tuş kilidinin ilk gelişindeki ayarı değiştirdiğin zaman, tuş kilidi ekran bölümünde ekranın kararma süresini alır. bende fw.de varsayılan tuş kilidi süresini 41 saniye olarak ayarlamıştım, bunu değiştirdiğiniz an, açık ve kapalı konumuna geçer. tuş kilidi süresi olarakta ayarlardaki ekran bölümünde ekranın kararma süresi olmuştur artık. fw.nin bir özelliği değil, c6 ların kendi yazılımsal özelliğidir bu.emeğinize sağlık çok güzel bir cfw olmnuş. yanlız otomatik tuş kilidi zamanlamasını ayarlayamıyorum.sadece açık ve kapalı olarak değiştirebiliyorum. benim bilmediğim birşey mi var acaba? teşekkürler
şimdi tekrar denedim işyerinde ve bağlandım kardeş ya.Wlan sorunu bir benmi yaşıyorum arkadaşlar bi tek ben yazmışım anormal olan benmiyim yani
c6 ların hepsinde otomatik tuş kilidinin ilk gelişindeki ayarı değiştirdiğin zaman, tuş kilidi ekran bölümünde ekranın kararma süresini alır. bende fw.de varsayılan tuş kilidi süresini 41 saniye olarak ayarlamıştım, bunu değiştirdiğiniz an, açık ve kapalı konumuna geçer. tuş kilidi süresi olarakta ayarlardaki ekran bölümünde ekranın kararma süresi olmuştur artık. fw.nin bir özelliği değil, c6 ların kendi yazılımsal özelliğidir bu.
navigasyona bağlanamıyorum ben. hala cevap veren yok bana ??? konumlanma yöntemleri ayarları da tamam ama yarım saat bekliyorum bağlanamıyor...eskiden 20 sn de bağlanıyordu en çok...bence tek sorunu bu başka hiç bir sorunu yok bu fw nin...???
hayır kardeş, herhangi bi ekleme çıkartma olmadı, sadece menü değişikliği o kadar.Alper hocam bugün tarihli güncellemede sadece "4x3 Tam ekran ve 4x3 normal ekran fw.link eklendi" bu eklendi dimi her hangi bir değişiklik yapılmadı fwde?
win7 kullanıyorsan program özelliklerinde önce uyumluluk Wn XP Service pack 3 seçip sonra çalıştırmalısın. aksi halde evet win7 de çalışmıyorOGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5acıyorum go y Basıyorum error hatası veriyor ??
Kardes yükledim cok güzel oldu emeginize saglık
peki uda ve core ne yüklememiz lazımmı ve rompatcher nasıl yapcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?