marco2000
Üye
yok kardeş,
öncelikle emeklerin için tşk alper ama inan gps deki problem aynen devam ediyor. ovide konumu inanılmaz bir hızla buluyor ama herhangi bir yere git dersen uzun süre "gps bekleniyor" ibaresi çıkıyor ve rota hesaplayamıyor. günlerdir yazıyorum ama kimse ilgilenmiyor bu konuyla benzer sorunlar yaşayan var mı yok mu bilmiyoruz. bu nedenle ben acab telimde mi sorun var diye c6 olmayan bir fw yükledim derhal buldu ve hiç bir sorunla karşılaşamadım. şimdi tekrar senin son sürümünü yükledim yine aynı sorun( benim siz fw ustalarına tavsiyem fw hazırlarken hiç gps ya karışmayın daha iyi olur belki...
gps bende de çok güzel, bu sabah yine gelirken test ettim, hesaplaması gayet iyiydi, beğenmenize sevindim.kardeş ben test ettim gps yi cok güzel rota hesaplaması 5 sn geçmedi bi sorun yok yani alper abi emegine saglık
--------------- Ekleme ---------------
yeni fw nin linki hangisi bulamadım ??
Emegine saglık suan kurdum test ediyorum kamerada sorun yok gps de aynı sekil gayet iyi emegine saglık alper kardeş
kamerayı bi test edim edim yine video çekerken sorun yok sonra videoya durdur dedim sonra videoyu silerken kamera kullanılıyor hatası verdi bidaha silmeye bastım sildi aynı sekişl bi daha yaptım aynısı gene oldu alper kardeş bi bak istersen şu hataya arkadaslar dogru söylemis
önceki sürüm derken, 042 ise sorun olmaz, önceki sürüm 043 yüklemişsen muhtemelen görmeyecektir yedeğini
kardeş kamera kullanılıyor hatası olarak belirtilen şey, kamera çekimi yaptıktan hemen sonra silme yapılmak istenirse çıkıyor, çünkü daha kamerayı boşaltamıyorki makine. ama 2 saniye sonra normale dönüyor. kamera çekiminden çıktıktan hemen sonra yani durdur dedikten hemen sonra silme yapmak isterseniz bu hatayı almanız normal, cihazın, işlemci ve ram ancak boşalıyor, 2 saniye kadar sonra yapılırsa bu hatayı vermiyor, pnht adonix tarafından yayınlanan 041 sürümünde aynı, binh24 ün yayınladığı 041 042 043 sürümlerinde yine hakeza. çünkü cihazın ram ve özellikle de işlemci kapasitesi belli, kameradan çıkınca anında silme yapılmak istenirse cihaz yetiştiremiyor, 2 saniye kadar sonra yapılırsa bu hatayı kesinlikle vermiyor. kamera kullanılıyor hatası ancak bukadar modifiye edilebiliyor. varsa anında yapıyor diyen takdir ederim, eksiğimi hatamı kabul ederim. iddiam yoktur. bilgim bu şekildedir.
private\10207114\import klasörü ilebirde wf deki temaları kaldırmak istiyorum nasıl kaldırabilirim lütfen bana yardımcı olun
slm herkese benim bi sorum olacaktı öncelikle başka wf nin web browserini değiştirmek istiyorum bunu nasılyapabilirim bana anlatabilirmisiniz NokiaFirmwareEditorStd bu prgram ile web brpwser hangi klasördedir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
birde wf deki temaları kaldırmak istiyorum nasıl kaldırabilirim lütfen bana yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?