06-01-2014 Galaxy Gio S5660-JB 4.2.2 !(CM10.6 Winter)-(CM11 KitkaT)Stabil Sorunsuz Hızlı Güncel !

Çok pil yediğinden orjinal roma dönmek istiyorum fakat dowloanding modunda telefonu bağladığımda usb cihaz tanınmadı diyor. Oysa telefon açıkken yada Arm modunda usb bağlantı sorunu gibi bir şey yok. Yardımlarınızı bekliyorum. Windows 8.1 ile uğraşıp duruyordum, win 7 de hiç bi sorun çıkmadan orjinal romu yükledim.

exleron

Üye
yardım edermisiniz videolu kurulum atarmısınız detaylı yapamıyorum veya detaylı kurulumu anlatırmısınız

08/11/2013 güncel version nightly ama gio için yok sanırım sitesinde...

Arkadaşlar bende romu yükledim telefonu açıyorum kendisi yeniden başlatıyor telefonu çözümü ne ?

Kardes ben indircem 1 yil kullancam isallah bi sorunu yok deilmi sikinti cikarmasin acmeyim rom yuklemede bisi olmasin tele

error tmp/sideload/package.zip hatası böyle bir hata alıyorum ? Srun ndir telefon açılmıyor

CM11 yani 4.4 kitkat versiyonu çıktı ama bir türlü yüklenmiyor cwm 5.0.2.6 ile denedim. Ama olmadı. Sanırım başka bir cwm istiyor ama hangisi. Ne yapmalıyız acaba?

Konu Sahibi
Arkadaşlar Askerlik Görevimi Yaptığımdan Dolayı Malesef Konuyla İlgilenemiyorum Dağıtım İznimde Herşeyi Değiştirecem Yeni Rom Var CM11 Eklenecek ve En Son Tam Stabil Olan Yazılım Eklenecektir.

Tepkiler: dreamhacker
Arkadaşlar Askerlik Görevimi Yaptığımdan Dolayı Malesef Konuyla İlgilenemiyorum Dağıtım İznimde Herşeyi Değiştirecem Yeni Rom Var CM11 Eklenecek ve En Son Tam Stabil Olan Yazılım Eklenecektir.

Hayırlı teskereler şimdiden kardeşim.

Konu Sahibi
arkadaşlar yazılımı güncellicem merak etmeyin takipte kalınYazılım Tekrardan İlk Mesajda Güncellenmiştir.Cm 11 eklenmiştir

kamera yüklü değil diyo ne yapcam ?

CM 10.1 başarılı bir şekilde kurdum.Ayarlardan android sürümü 4.2.2 olarak gözükmekte.Google Play Store den Clash Of Clans uygulamasını indirmek istediğimde Cihazınız uyumlu değil diyor ? Neden

falot

Üye
ben de bunu yükledim çok beğenmiştim yalnız şarj su gibi akıp gidiyor. bu benim için çok önemli 3 gün giden şarj 1 günde bitiyor. telefon boştayken bile şarj gidiyor. başka önerisi olan var mı gio için. yoksa yine 2.3.6 ya dönecem