["05.Mart.2011" Utk4n* [v52] c6v20 SpeciaL Edition 5800 ~ Ben Daha iyiSini Yapana KadaR En iyiSi Bu]

Sponsorlu Bağlantılar

uA.illeqaL

uA.illeqaL

Üye
evet ne zaman biterr.. bir an önce indirmek istiyorumda ondan sordum.. yanlış anlaşılmasın

uA.illeqaL

uA.illeqaL

Üye
5800 black kullanıyorum v52.. tam ekran 4x3 ü indirdim.. bütün dosyaları seçiyorum en son flash a basıyorum search phone de acma tuşune tek tık basıyorum .. failed yazıyorr.. neden böyle.. halbuki ilk yapışım değil.. daha öncede çok fw attım telefonuma bu sefer olmadı neden bilgisi olan warmı

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
YaRdımcı oLan heRkeSe teşekkürLer aRkadasLar ^^.

uA.illeqaL

uA.illeqaL

Üye
bnde ne yapsam olmuyorr.. telefonda sorun war sanırım.. search phone kısmında tek tık yapıyorum.. phone found yazıyor.. pc suite yüklü... telefondan sanırım.. bu işi nasıl halledebilirizz.. teşekkürlerr

xxssx

Üye
arkadaşlar ben test ettim fw yi arkadaş attı bana bir bak bakalım nasıl diye 2 gün önce. gayet güzel sarj olayı gerçekden çok önemliydi benim için ve gerçekden sarj uzun gidiyor ben çok begendim gayet de hızlı şimdilik bir sorun yok ben bulamadım gönül rahatlıgıyla yükleyebilirsiniz :).

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
EyvaLLah sagoLasın :).

alki58

alki58

Üye
güzel olmuş emeğine sağlık 4*4 ü upload edersen onuda yükledimmi tamam hatasız başarılarının devamını dilerim

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
4x4 Linkini ekLedim.

alki58

alki58

Üye
kardeşim teşşekkürler lafımı iki etmedi 4*4 menülüyüde yükledi benim için

giray38

giray38

Üye
Utk4n* Kardeş Benim önceden yüklediğim bi fw de tuşlar kilitliyken kamera tuşuna bastıgımızda müzik duruyordu bu özellik senin fw de de var mı yoksa nasıl ekleriz ?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Ders caLısıyoRum zaten işim yok yükLedim öyLe hayırLı oLsun :).

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
DzMusicKey o iSterSen Linkini atıyım yükLe :).

alki58

alki58

Üye
herşey için teşekkürler çalışmalara başarılara devam

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
ÖnemLi degiL hocam iyi günLerde kuLLan.

enes3161

Üye
bu fw de msn + facebook sorunu var mı?? ana sayfada göremedim de