["05.Mart.2011" Utk4n* [v52] c6v20 SpeciaL Edition 5800 ~ Ben Daha iyiSini Yapana KadaR En iyiSi Bu]

Sponsorlu Bağlantılar

ersiny699

Üye
Bu özeLLikLerin nasıL yapıLdıgını ben sana anLatıRım sen yaparSın kendin için.

--------------- Ekleme ---------------

HayıR. HepSini uyguLamıStım. Linki siLmeyi unutmuStum sen eSkiyi indiRmişSindiR ^^.

O ProgRamdan bende bişey anLamadım ^^. Sadece duRduRuyoR diğeR şaRkıLara geçiş yapamıyoRum ^^.
wala cok iyi olur şimdiden mesaj atar mısın denemek istiyorum da. özellikle tüm ışıkları nasıl kapatıcaz bi kaç mod denedim işe yaramadı.

tylol_26

Üye
["05.02.2011" Utk4n* [v52] c6v20 SpeciaL Edition 5800 ~ Forumun En İyisi - Kasma Yok - Hata Yok] PEKİ NEZAMAN GELİYOR BU FW ÇÜNKÜ TAM KAFAMA GÖRE Bİ FW DEDİM AMA NASİP OLMADI BEKLİYORUM VALLAHA.

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
YaRın koyaRım.

SOLWAYTER

SOLWAYTER

Üye
["05.02.2011" Utk4n* [v52] c6v20 SpeciaL Edition 5800 ~ Forumun En İyisi - Kasma Yok - Hata Yok] PEKİ NEZAMAN GELİYOR BU FW ÇÜNKÜ TAM KAFAMA GÖRE Bİ FW DEDİM AMA NASİP OLMADI BEKLİYORUM VALLAHA.

aynen bende bekliyorum :D

tylol_26

Üye
teşekkürler

osman1993

Üye
kardeş c5-03 için de yapabilirmisin?ayrıca ben teli hackleyemedimde hata veriyor nasıl hackleyebilirim!

0sergen0

Üye
bilader fw için teşekkürler ama birşey soracağım bu ana menüde mesela senin koyduğun resimlerde ilk 2 sırada 8 tane program bulunuyor ben o 2. sıradaki programların kısyaollarını kaldırdım oraya spb weather koymak istiyorum nasıl koyacağım içerik ekle dediğimde böyle birşey yok..

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
bilader fw için teşekkürler ama birşey soracağım bu ana menüde mesela senin koyduğun resimlerde ilk 2 sırada 8 tane program bulunuyor ben o 2. sıradaki programların kısyaollarını kaldırdım oraya spb weather koymak istiyorum nasıl koyacağım içerik ekle dediğimde böyle birşey yok..

Ekranda uzun baSıLı tut paRmagını. AyarLar de iStemediğin biR kıSayoLa tıkLa uyguLamayı seç oRdan sbp weatheRi seç.

aynen bende bekliyorum :D

YaRın koyaRım fw yi :D.

ersiny699

Üye
utkan bu akşam koyabilir misin ya akşam 3 telefona da yükleme yapıcaz da uğraşmak istemiyom bi daha.

en azından linkeri atarsan acıklamaları yarın yazarsın zahmet olmazsa :)

0sergen0

Üye
Ekranda uzun baSıLı tut paRmagını. AyarLar de iStemediğin biR kıSayoLa tıkLa uyguLamayı seç oRdan sbp weatheRi seç.

kısayolu değiştirmeyi biliyorumda ben öyle demedim. şu resimdeki gibi

2. sıradaki gibi hava durumunun böyle gözükmesini istiyorum..

ersiny699

Üye
arkadaşlar ana menüye temalar profiller bağlantı yöneticisi ve wireless kısayolu nasıl eklerim.Yani direk ana menude görmek istiyorum bu kısayolları.

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ana menüye temalar profiller bağlantı yöneticisi ve wireless kısayolu nasıl eklerim.Yani direk ana menude görmek istiyorum bu kısayolları.

Bu TemaLAr fiLan için.

kısayolu değiştirmeyi biliyorumda ben öyle demedim. şu resimdeki gibi

2. sıradaki gibi hava durumunun böyle gözükmesini istiyorum..

KaLdıR iStediğin kıSayoLu. oRda paRmagını uzun tut işte oLay bu baSka bişi yok. NeReye koymak iStiyorSan oRadakiLeri kaLdıRcan sonRa bunu koycan.

mhustafa

mhustafa

Üye
kardes bott ekranını deıstırmek ıstyrum ama bahsettın clasorü bulamıyorum bı turlu

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Forumda anLattım o konuyu buLabiLirSin. BaSkaLarıda anLatmıS onLara da bak biR.

omerynd

omerynd

Üye
kardeşim sadece ovi rehber, nasıl gömerim bu firmware e?

tylol_26

Üye
ha bugün ha yarın nezaman geliyor fw dün ekliyeceğini söylemiştin bi sorunmu var

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Admin konu düzeLtme özeLLiğimi aLdı. UyaRı veRdi biR konudan doLayı ekLeyemiyoRum LinkLeri.

uA.illeqaL

uA.illeqaL

Üye
rof2 s dosyasını9 nereden bulacagıss... pp m de rsmde gösterdiği dosyayı seçecegim fakat 30 mb lık paketin içinde yok

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
rof2 s dosyasını9 nereden bulacagıss... pp m de rsmde gösterdiği dosyayı seçecegim fakat 30 mb lık paketin içinde yok

oRaya boSuna mı yazdım rofS2 doSyaSını günceLLiyoRum diye ?

Üst Alt