["05.Mart.2011" Utk4n* [v52] c6v20 SpeciaL Edition 5800 ~ Ben Daha iyiSini Yapana KadaR En iyiSi Bu]

Sponsorlu Bağlantılar

SOLWAYTER

SOLWAYTER

Üye
Yarına çıkaRtıRım gaRanti :D.

no panic no heycan :D Tamam üstad iyice bi kontrol et sonra koy ve şu konuyu tamamen bi yenile ya eski mod yazıları filan karışıyor herşeyi temizlede sıfırdan ayarla berrak olsun :):aha:

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
şu forumda kaç haftadır sabırsızlıkla güzel bi cfw bekliyorum ama henüz çıkaran olmadı hep bi eksik hep bi hata hep gelicek hep gelicek :S

astroerol

astroerol

Üye
Temayı yanLış editLerSen oRjinaL temayı değiştiRip defauLt temayı değiştiRmezSen teLefon açıLmaz :). Senin soRunun bu.

--------------- Ekleme ---------------

XpreSSMusic MediabaR'ını değiştiRmeye caLısıyoRum bitiRince koyucam :).

ŞimdiLik yaptıkLarım ;

+ Fw'ye özeL 2 Adet teLefonu hiç kaSmayan tema.
+ XpreSSMuSic yazıSının yanındaki MediabaR'ı değiştiRdim biR deniyim dedim gayet hoş oLdu ^^.
+ TeLefon daha da hızLandı pnht sagoLsun ^^.
+ GerekSiz pRogramLarı kaLdıRdım.
+ KonumLamaya Wi-fi seçeneği ekLedim.

Fw içime sinince koyucam.

Tamam kardeşim ben ilk defa kuracagım öncedende mesajla sormustum sen söylemiştin söyle söyle yap falan die ama anlamamıştım :) şimdi bunu kuracagım ama snn bu fw ni bekliyorum...
ben fw karşıydım neden dersen birşey oluyr falan filan :) ama ne biliyim sana güveniyırum ben ya herkez seni övüyor umarım güzel olur yazdıkların hoş şeylere benziyor...
Özellikle birşey isdeytecegim her fw de yorumlarda gördügüm orjinal t9 degil diuorlar bir arkadasımız yapmış onu orjinal nokia t9 koymus sen daha iyisini yaparsın ama onuda koyda orjinal olsun ugrasmayalım kardeşim.. kolay gelsin eline koluna saglık kardeşim...
Sen En iyisini yapana kadar En İyi cFw Bu diyoruz :) hepimiz

:oke::oke:

SOLWAYTER

SOLWAYTER

Üye
Tamam kardeşim ben ilk defa kuracagım öncedende mesajla sormustum sen söylemiştin söyle söyle yap falan die ama anlamamıştım :) şimdi bunu kuracagım ama snn bu fw ni bekliyorum...

ben fw karşıydım neden dersen birşey oluyr falan filan :) ama ne biliyim sana güveniyırum ben ya herkez seni övüyor umarım güzel olur yazdıkların hoş şeylere benziyor...
Özellikle birşey isdeytecegim her fw de yorumlarda gördügüm orjinal t9 degil diuorlar bir arkadasımız yapmış onu orjinal nokia t9 koymus sen daha iyisini yaparsın ama onuda koyda orjinal olsun ugrasmayalım kardeşim.. kolay gelsin eline koluna saglık kardeşim...
Sen En iyisini yapana kadar En İyi cFw Bu diyoruz :) hepimiz

:oke::oke:

aynen utk4n daha iyisini yapana kadar en iyisi bu olucak emin ol :oke: bugun eklemesi lazım bakalım fw yi :)

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi

tylol_26

Üye
["05.02.2011" Utk4n* [v52] c6v20 SpeciaL Edition 5800 ~ Forumun En İyisi - Kasma Yok - Hata Yok] ben bunu indirdim ama yüklememiştim. sonra bi baktım linkler gitmiş neden yeniliyorsun hata mı vardı bekleyelimmi yoksa yükleyelimmi anlamadım vallaha...

SOLWAYTER

SOLWAYTER

Üye
["05.02.2011" Utk4n* [v52] c6v20 SpeciaL Edition 5800 ~ Forumun En İyisi - Kasma Yok - Hata Yok] ben bunu indirdim ama yüklememiştim. sonra bi baktım linkler gitmiş neden yeniliyorsun hata mı vardı bekleyelimmi yoksa yükleyelimmi anlamadım vallaha...

hata yok sadece yeni versiyonda gelicek bazı özellikler var
Bunlar:

+ Fw'ye özeL 2 Adet teLefonu hiç kaSmayan tema.
+ XpreSSMuSic yazıSının yanındaki MediabaR'ı değiştiRdim biR deniyim dedim gayet hoş oLdu ^^.
+ TeLefon daha da hızLandı pnht sagoLsun ^^.
+ GerekSiz pRogramLarı kaLdıRdım.
+ KonumLamaya Wi-fi seçeneği ekLedim.

:oke:

tylol_26

Üye
cevap için teşekkürler solwayter bekleyelim bakalım bisüre daha birde pc suitte sorun çıkartıyormu bu fw daha önceki versiyonlar bağlanmıyordu oyüzden sunrise yükledim ama ondada çok fazla gereksiz pro var.

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
cevap için teşekkürler solwayter bekleyelim bakalım bisüre daha birde pc suitte sorun çıkartıyormu bu fw daha önceki versiyonlar bağlanmıyordu oyüzden sunrise yükledim ama ondada çok fazla gereksiz pro var.

Ben bağLanıyoRum "Nokia Pc Suite" bağLanamayanLaRı biLmiyoRum fw iLe aLakaLı degiL. Cihazınız yada pc iLe aLakaLı. Buna benzeR biR SoRun da bazıLaRında meSaj saatLeri faRkLı oLuyoR. MeSeLa benimki düzgün. Bu da cihaz faRkından doLayı.

tylol_26

Üye
ok.

ersiny699

Üye
utkan kardeş sen at biz deneriz ya. ne zaman ekleyeceksin

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
ustam eline sağlık çok güzel bi fw olmuş şimdiye kadar bi hatasını görmedim ama tek sorum olacak bunda dzmusic programı çalışmıyor ya bunu nasıl düzeltebilirim düzeltim programı fw ye eklemek istiyorum da yardımcı olabilir misin bu konu da

tylol_26

Üye
05.02.2011 YeniLikLer ;

+Çizim Yapma Programı kaLDıRıLdı.
+FiLe BrowSeR kaLdıRıLdı.
+Ovi Rehber kaLdıRıLdı.
+Ovi Müziği kaLdırdım.
+MeSaj okuyucu(AyLin) geReksizdi kaLdırdım.
+Zip menager kaLdırıLdı.
+Uzun Lafın kıSaSı geReksiz oLan heRşeyi kaLdıRdım.
+MesajLarda teLefonu yan çeviRince qwerty kLavye geLiyoR.
+GerekSiz temaLarı siLdim 2 tane kaLdım Symbian^3 ve oRjinaL tema.
+TeLefon başLangıc ekranLarı oRjinaLe döndü aRtık açıLırken Utkan faLan yazmıyoR.
+TercihLerdeki Utk4n* yazıSı kaLDıRıLdı GeneL oLarak değiştiRiLdi.
+Web BrowseRde uzun uzun söRf yaptım bütün siteLere giRdim donma fiLan yok.
+Mesaj saatLerini biLmiyoRum onu kimSe çözemedi ama benim teLefonda öyLE biR SoRun yok.
+TeLefonda sadece rompatcheR kuruLu geLiyor geReksiz patchLeri kaLdıRdım.
+ 1 tane biLe hata kaLmadı. HepSi düzeLtiLdi.

05.02.2011 de eklenen dosyada burda yazılanlar uygulanmamış o yüzdenmi link yenilenmek için kaldırılmış çünkü ben ayın 5 inde indirmiştim onu kurdum ama çıktığı söylenen bütün uygulamalar yerli yerinde. sadece profil ismi genel 4 tane tema var aylin abla duruyor ram 40-46mb arası benmi yanlış bişey indirdim anlamadım ama 4x3 tam ekran menü lü olanı indirdim. yanlış anlaşılmasın fw gayet güzel ve stabil çalışıyor o açıdan utk4n arkadaşı tebrik ediyorum inatla uğraşıp hataları giderdi ama bu fw nin enson halini farklı bir başlıkla eklerse sanırım daha iyi olacak. başta utk4n arkadaş olmak üzere herkese kolay gelsin..

ersiny699

Üye
utkan birşey eklemeni isteyecektim bu son hazırladığın cwf ye eminim daha güzel olur.
1. Ana menüye Temaları, Profili, Bağlantı yöneticisini kısayol olarak eklermisin.
2. Gps çok iyi calışıyor diğer cwflerde hep bundan şikayetciydim seninki cok ii.
3. Ayrı bi yükleme seceneği olarak telefondaki ekran haricindeki tüm ışıkları kapatabilir misin.

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
utkan birşey eklemeni isteyecektim bu son hazırladığın cwf ye eminim daha güzel olur.
1. Ana menüye Temaları, Profili, Bağlantı yöneticisini kısayol olarak eklermisin.
2. Gps çok iyi calışıyor diğer cwflerde hep bundan şikayetciydim seninki cok ii.
3. Ayrı bi yükleme seceneği olarak telefondaki ekran haricindeki tüm ışıkları kapatabilir misin.

Bu özeLLikLerin nasıL yapıLdıgını ben sana anLatıRım sen yaparSın kendin için.

05.02.2011 YeniLikLer ;

+Çizim Yapma Programı kaLDıRıLdı.
+FiLe BrowSeR kaLdıRıLdı.
+Ovi Rehber kaLdıRıLdı.
+Ovi Müziği kaLdırdım.
+MeSaj okuyucu(AyLin) geReksizdi kaLdırdım.
+Zip menager kaLdırıLdı.
+Uzun Lafın kıSaSı geReksiz oLan heRşeyi kaLdıRdım.
+MesajLarda teLefonu yan çeviRince qwerty kLavye geLiyoR.
+GerekSiz temaLarı siLdim 2 tane kaLdım Symbian^3 ve oRjinaL tema.
+TeLefon başLangıc ekranLarı oRjinaLe döndü aRtık açıLırken Utkan faLan yazmıyoR.
+TercihLerdeki Utk4n* yazıSı kaLDıRıLdı GeneL oLarak değiştiRiLdi.
+Web BrowseRde uzun uzun söRf yaptım bütün siteLere giRdim donma fiLan yok.
+Mesaj saatLerini biLmiyoRum onu kimSe çözemedi ama benim teLefonda öyLE biR SoRun yok.
+TeLefonda sadece rompatcheR kuruLu geLiyor geReksiz patchLeri kaLdıRdım.
+ 1 tane biLe hata kaLmadı. HepSi düzeLtiLdi.

05.02.2011 de eklenen dosyada burda yazılanlar uygulanmamış o yüzdenmi link yenilenmek için kaldırılmış çünkü ben ayın 5 inde indirmiştim onu kurdum ama çıktığı söylenen bütün uygulamalar yerli yerinde. sadece profil ismi genel 4 tane tema var aylin abla duruyor ram 40-46mb arası benmi yanlış bişey indirdim anlamadım ama 4x3 tam ekran menü lü olanı indirdim. yanlış anlaşılmasın fw gayet güzel ve stabil çalışıyor o açıdan utk4n arkadaşı tebrik ediyorum inatla uğraşıp hataları giderdi ama bu fw nin enson halini farklı bir başlıkla eklerse sanırım daha iyi olacak. başta utk4n arkadaş olmak üzere herkese kolay gelsin..

HayıR. HepSini uyguLamıStım. Linki siLmeyi unutmuStum sen eSkiyi indiRmişSindiR ^^.

ustam eline sağlık çok güzel bi fw olmuş şimdiye kadar bi hatasını görmedim ama tek sorum olacak bunda dzmusic programı çalışmıyor ya bunu nasıl düzeltebilirim düzeltim programı fw ye eklemek istiyorum da yardımcı olabilir misin bu konu da

O ProgRamdan bende bişey anLamadım ^^. Sadece duRduRuyoR diğeR şaRkıLara geçiş yapamıyoRum ^^.

PriZm

PriZm

Üye

O ProgRamdan bende bişey anLamadım ^^. Sadece duRduRuyoR diğeR şaRkıLara geçiş yapamıyoRum ^^.[/QUOTE]

Geçiş yapması için Dzmusic Fix lazım istersen link atabilirim:hmmm

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Pm den atarSan seviniRim ^^.

PriZm

PriZm

Üye
Attım^^

Utk4n*

Utk4n*