["05.Mart.2011" Utk4n* [v52] c6v20 SpeciaL Edition 5800 ~ Ben Daha iyiSini Yapana KadaR En iyiSi Bu]

Sponsorlu Bağlantılar

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi

CanerArsLan

CanerArsLan

Üye
windows 7 bnm sistem . indiriyorum beta yı . bu modlar 5230 için de olur mu ?

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
Adam Kinq

CanerArsLan

CanerArsLan

Üye
5230 için PARS ı yeniden senjn tek tek verdiğin bazı özelliklerle editledim tema fln koydum fw nin içine flaşladım telfn acılmıyo ama ekran gidiyor nokia yazısınada siyahlaşıyor. bnde düz PARS ı flaşladım.

astroerol

astroerol

Üye
ne zaman gelir utk4n linkler senin cfw bekliyorum cok düşündüm karar verdim snn cfw kullanacagım ,:)

bahadiralp

Üye
Kardeşim anLadm oynamamşsın T9 da bende oynayıver diyorum :D 5 ayrı ev ekranı oLan bi fw var ondaki t9 orjnaL.. ondaL aLıp ekLersen süper olcak .. bi çok arkadaş bu dertten muzdarip... Şimdiden teşekkürLer kardeşim... :))

ahmet.220

Üye
padon bi tane link gördüm onu indirmişim özür dilerim wf ssanmıştım

bahadiralp

Üye
Kardeşim Ram ' in 30 oLması normaL mi :S

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
5230 için PARS ı yeniden senjn tek tek verdiğin bazı özelliklerle editledim tema fln koydum fw nin içine flaşladım telfn acılmıyo ama ekran gidiyor nokia yazısınada siyahlaşıyor. bnde düz PARS ı flaşladım.

Temayı yanLış editLerSen oRjinaL temayı değiştiRip defauLt temayı değiştiRmezSen teLefon açıLmaz :). Senin soRunun bu.

--------------- Ekleme ---------------

ne zaman gelir utk4n linkler senin cfw bekliyorum cok düşündüm karar verdim snn cfw kullanacagım ,:)

XpreSSMusic MediabaR'ını değiştiRmeye caLısıyoRum bitiRince koyucam :).

ŞimdiLik yaptıkLarım ;

+ Fw'ye özeL 2 Adet teLefonu hiç kaSmayan tema.
+ XpreSSMuSic yazıSının yanındaki MediabaR'ı değiştiRdim biR deniyim dedim gayet hoş oLdu ^^.
+ TeLefon daha da hızLandı pnht sagoLsun ^^.
+ GerekSiz pRogramLarı kaLdıRdım.
+ KonumLamaya Wi-fi seçeneği ekLedim.

Fw içime sinince koyucam.

lones

Üye
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

SOLWAYTER

SOLWAYTER

Üye
napim yaa :D Komiğime kactı :D

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Konumda kötü eSpiRiLer iStemiyoRum ona göRe biR daha oLmaSın :D.

SOLWAYTER

SOLWAYTER

Üye
Konumda kötü eSpiRiLer iStemiyoRum ona göRe biR daha oLmaSın :D.

oke üstad iyisini yaparık :D ALİ AĞAOĞLU GİBİ BEN DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU BEN OLUCAK DEDİMMİ OLUR :P

E FW NE SLOGAN BULDUM İŞTE :P

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
AdamSınnnnnnnnnnnnnnnnn :D:D. Ben daha iyiSini yapana kadaR en iyiSi bu:D güzeLmiş :D.

SOLWAYTER

SOLWAYTER

Üye
AdamSınnnnnnnnnnnnnnnnn :D:D. Ben daha iyiSini yapana kadaR en iyiSi bu:D güzeLmiş :D.

ne demek yahu lafımı olur :D fw cıkmadan sloganını bulduk artık bu slogana uygun bir fw bekliyoruz :D :ehe

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Yarına çıkaRtıRım gaRanti :D.

Newpronik

Üye
yeni fw nin özellikleri neler acaba :)

Üst Alt