["05.Mart.2011" Utk4n* [v52] c6v20 SpeciaL Edition 5800 ~ Ben Daha iyiSini Yapana KadaR En iyiSi Bu]

Sponsorlu Bağlantılar

tecman

Üye
ya Kimse cahiL gözüyLe bakmasın Ama iLk defa yapacam Bana yardımcı olabilirmisiniz.. NasıL yapacam Ne gerekiyor... büyükLerimden ve biLgisi oLan küçükLerimden Yardım istiyorum .. Şimdiden Herkese Teşekkür Ederm... Msnden Daha DetayLı anLatabiLecek varSa o daha iyi oLur...
aslında ilk mesajda her şey yazıyor orayı bi oku takıldığın nokta olursa buradan yardım etmeye çalışırız.
öncelikle:

ilk mesajda verilen linklerden

~ LinkLer :

bunu(ilk defa yükleme yapacaksan)

~ Tam Ekran

sonra bunu veya

bunu (benim favorim 4*4) indir.

indirdiğin dosyaları bu klasöre at C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356
(yoksa kendin oluşturacaksın dikkat klasör isimleri yanlış olmasın)

sonra yoksa jaf dosyasını pc ne kur(önce pcsuite kur tel açıkken USB ye pcsuite modunda bağla ve driverler yüklensin sonra jaf kur)

jaf emulatörü başlat(xp de sorun yok win 7 de yönetici olararak çalıştır)

Utkan kardeşin CFW nasıl yüklenir(ilk sayfada var) kısmında resimlerle anlatmış onu uygula
kolay gelsin

huzun34

Üye
bu arada arkadaşlar bu açılış ekran resimleri yayınlayan bi site vardı bu formda biyerde rastlamıştım ama iki gundur arıyorum bulamıyorum ya 100lerce 5800 açılış ekran resmi vardı Utk4n kardeş senin bilgin vardır buyuk ihtimalle senin veya bilen arkadaşımızın varsa bizimle paylaşırmı ltfen arkadaşlar...

--------------- Ekleme ---------------

buarada ben hala kuramadım bu cfw yi yaa kusuruma bakmayın ama takıldım işte teli gösteremiyorum yaa :( hersey tamam konuyorum açma kapama düğmesine search yazıyor bekliyorum bulamıyor sora yaa:(

iletif

iletif

Üye
kardes olması gereken güzel programlar varsa bu versiyona gömermisin.emegine saglık

bahadiralp

Üye
aslında ilk mesajda her şey yazıyor orayı bi oku takıldığın nokta olursa buradan yardım etmeye çalışırız.
öncelikle:

ilk mesajda verilen linklerden

~ LinkLer :

bunu(ilk defa yükleme yapacaksan)

~ Tam Ekran

sonra bunu veya

bunu (benim favorim 4*4) indir.

indirdiğin dosyaları bu klasöre at C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356
(yoksa kendin oluşturacaksın dikkat klasör isimleri yanlış olmasın)

sonra yoksa jaf dosyasını pc ne kur(önce pcsuite kur tel açıkken USB ye pcsuite modunda bağla ve driverler yüklensin sonra jaf kur)

jaf emulatörü başlat(xp de sorun yok win 7 de yönetici olararak çalıştır)

Utkan kardeşin CFW nasıl yüklenir(ilk sayfada var) kısmında resimlerle anlatmış onu uygula
kolay gelsin

Kardeşim öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ediyorum. ama jaf açılmıyor bi hata veriyor. ayrıca telefonu pc suite bağlayınca yüklenmesi gereken dosyaların hiç biri yüklenmiyor sanırım . Program filesta bulunan nokia klasöründe sizin belirttiğiniz uzantılar yok phoneix mesela veya RM-356 ... bunlar yok ben kendim oluşturdum . şimdi başladığımda telefonun yanması gibi bi durum oluşur mu . bu Fw ler garantiyi iptal edermi ? sorularım bunlar cvpLayana şimdiden TşkLer... :bigstar:

hasere58

hasere58

Üye
sertifika sorunu yok dimi

kaan7765

kaan7765

Üye
Çok saol güzel kardeşim ilk defa hackledim telefonumu güzel anlatımın sayesinde ilk denememde oldu çokda güzel oldu :)
Ellerin dert görmesin...

bahadiralp

Üye
ya ben jafı açamıyorum bi türlü no pkey dongle detectedmi ne öyle bi hata veriyor bilgisi olan var mı ?

BaşarDım ve Telefonuma Gerçekten Aşık oLdum :)) Teşekkür ederim Utkan ... Çok qüzeL oLdu Telefonum :))

bahadiralp

Üye
ArkadaşLar T9 da hata var ya.. sürekli T9 kullanıyorum ben.. ama Şu anda OrjinaLdekiyLe alakası yok... bazı keLimeLeri buLmuyor... ekLeri buLmuyor.. meseLa -yle bu eki orjinalde kullanırken sorun yok burda bulmuyor... bunun gibi bir çok şeyi bulamıyor... Utkan Kardeş Emeğine saygım sonsuz ben acemiyim ama herşeyi doğru uyguladım... acaba T9 da sorun mu var ?

YanLış anLaşıLmasın FW yi çok beğendim ama T9 benim için çok önemLi.. CevapLar için şimdiden tşkLer...

akif686

akif686

Üye
şu an yüklüyorum teşekkürler...

okeane3110c

okeane3110c

Üye
selam beyler ben usb yi halledemıorum yardımcı olurmusunuz herşeyi yapıyorum kısa süreli açma kapama tuşuna basıyoruz ya ben basıorum windows aygıt sesi gelior ve aynı ses bidaha snki usbyi çıkarmısım gbı gelıyor ne yapmam lazımm acill yardım ama lütfenn .

bahadiralp

Üye
Kardeş Tam oLarak Nerden Bahsediyorsun... Jafta Tuşa basıLan böLümden mi ? Yoksa NormaLde teLefonu usb den bağlayıncamı ??? KabLonda probLem oLabilir... Veya Usb bağLantı noktaLarında çakıçma oLabiLir... Ben aklımdan GeçenLeri söyLedim.. daha önce ben KabLo bozuk olduunda bu sıkıntıyı yaşadım ondan diyorum

okeane3110c

okeane3110c

Üye
kardeş bilgin için saolda tel açıkkene dosya trasferi yapabliorum yane kablo sağlam tam herşeyi işaretlioruz ya emülatörde flash a basıorum gelen yazıya evet diorum işte orda usb okumuyorr.

iletif

iletif

Üye
kardes menü yü orjinaldeki gibi yapsan süper olacak.menü dizaynı hariç iisin

bahadiralp

Üye
ahh be utkan Şu t9u orjinaliyle aynı olsaydı hç deiştrmesdm de nese inş. düzeltrsn...

bodegas

bodegas

Üye
Normalde şarjım 2 gün giderken fw sayesinde 1 günde bitiyo fw süper ama batarya sorunu çıktı ...

estomb

Üye
teşekkürler

erkanoz07

erkanoz07

Üye
Arkadaşlar Ovisuite ile telefonunuzu bu fw den sonra bağlayabildinizmi? Ben iki farklı makinada denedim olmadı, bilgisayar görüyor Nokia ikonlu dosya yönetimi çıkıyor fakat ovisuite görmüyor

Formu okumadan FW atarsan böyle olur... Keşke yüklemeseydim.... Pc Suite olmadan bir nokia ne işe yarar ki... Yinede emeğin için teşekkürler..

spyfurky

spyfurky

Üye
rof2 hariç ne demek

ya gözünüzü sevim yardım edin RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V01

bu dosyayı ben ne yapacam?

elimde orjinal v52 flash var.onun içine atıyorum.Dosya değiştirme uyarı vermiyor..

flash atacagım zaman ben RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V01 yi mi seçecem anlatımlara baktım..

ama bunun açıklaması nerde..
sadece RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V01 iyi seçip yükledim olmadı!

tecman

Üye
selam beyler ben usb yi halledemıorum yardımcı olurmusunuz herşeyi yapıyorum kısa süreli açma kapama tuşuna basıyoruz ya ben basıorum windows aygıt sesi gelior ve aynı ses bidaha snki usbyi çıkarmısım gbı gelıyor ne yapmam lazımm acill yardım ama lütfenn .

Jaf ı kaldır.PCSUIT i son sürümünü intten indir kur..tel açıkken usb porta tak pcsuite modunu seç tüm sürücüler yüklensin sonra jafı kur.teli kapat ve flash tekrarla 1,2 defa da telefonu bulamayabilir genelde bağlantıyı kurar(ha pc masaüstü ise arkadaki usb leri kullan)

rof2 hariç ne demek

ya gözünüzü sevim yardım edin RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V01

bu dosyayı ben ne yapacam?

elimde orjinal v52 flash var.onun içine atıyorum.Dosya değiştirme uyarı vermiyor..

flash atacagım zaman ben RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V01 yi mi seçecem anlatımlara baktım..

ama bunun açıklaması nerde..
sadece RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V01 iyi seçip yükledim olmadı!

ros2 hariç demek v01 dosyası yani fw lerden oynanan dosya hariç diğer yüklenen dosyalardır(rofs 3,C0r ve diğerleri)

v52 gibi dosyaların arasına atmayacaksın ordan yüklenmez yüklesen bile tel açılmaz

ilk sayfada verilen rosf hariç dediği rarlı dosyayı indir sonra rofs2 hani vo1 olanıda indir sonra bir klasörde bunları topla .Jafı çalıştır toplam üç dosya seçeceksin az önce açtığın klasörden o kadar ilk sayfadaki jaf yükleme talimatını iyice oku yaparsın aslın çooook basit

Üst Alt