["05.Mart.2011" Utk4n* [v52] c6v20 SpeciaL Edition 5800 ~ Ben Daha iyiSini Yapana KadaR En iyiSi Bu]

Sponsorlu Bağlantılar

Qanzen

Üye
bende bu gün kurdum blackstar kullanoyordum çokta memnundum fakat ekrandaki widgetleri istiyordum olmuyordu ama hız olarak felan iyiydi tavsiye edilebilir fakat internet tarayıcım çöktü açılmıyordu nasıl olacak diye bakarken bu fw yi gördüm deniyeyim dedim gerçi bütün oyunlar saveler gitti ama olsun ne yapalım güzellik uğruna katlettik telefonu :D ellerine sağlık güzel olmuş özellikle ana ekranın yatay olması n97 gibi harika olmuş kullanın bence güzel

erdi1457

Üye
Abicim Ben bu işi halledemedimde 5800ım var sana zahmet [email protected] adresime daha detaylı anlatabilirmisin
bu indirdğmz dosyaları napıyoruz sana zahmet abi

Qanzen

Üye
arkadaşlar çok üzücü bir haverim var kurdum ama o kadarda randıman alamadım blackstara geri döndüm öncelikle cfw iyi ama bir kaç hata var gibi tema efektleri açıkken geçişlerde ve açılan ksayollarda takılmalar oluyor onu geçelim kapatırız olur biter ekranın dönmesi harika ama galeride fotoğrafları açarken sorun yaşatıyor birini büyük diğeini ufak gösteriyor açarken slide geçişlerinde takılıyor biraz bunlar gözüme çarpan ve c6 nın şu en üstte mavi bir çizgisi var ona gıcık oldum bu kdar ama emeğine sağlık cfw dosyaları pc de bende kurcalayacam bu işi bakalım ne çıkacak devam et bunu kurcala bence takip edecem harika şeyler çıkarabilirsin ;) selametle

UniqueDemon

Üye
Bir haftadır kullanıyorum, hiçbir hatayla karşılaşmadım. Hala ilk günkü gibi hızlı ve stabil. Şuana kadar kullandığım en iyi C6 FW'si.
Birde forumda gördüm şu otomatik yan dönen klavyeli, acaba buna onu ekleyebilirmisiniz ? Sanırım tek eksiği klavyenin otomatik yan dönmemesi. Bu c6 genel sorun fakat düzeltilmiş diyorlar. Acaba düzeltildiyse ekleyebilir misiniz ?
Teşekkürler, İyi çalışmalar.

KitS2008

KitS2008

Üye
teşekkürler

Mechul_asi

Üye
slm arkadaşlar ben dosyayı indiriyorum aman rarın içinden bir türlü klasörü çıkaramıyorum.exe dosyası eksik filan diyor nasıl yapcam çok daha detaylı anlatırsanız iyi olur.birde buna fm transmitter programı atarsanız çok çok iyi olur:)

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Yeni verSionunu hazırLıyoRum yakında siteye atıcam.

bahadiralp

Üye
utkan kardeşim öncelikle eline sağlık ama Daha önce söyLedim " KAZIMADIN " önemLe üzerinde duruyorum.. T9 da yaşanıLan sıkıntıyı hallederSen çok mutLu olcam.. ;) Türkçede "o" harfi "m" harfinden önce geLmiyorsa T9 da buna göre ayarLı oLmaLı... ben çok sıkıntı yaşadım o yüzden kaLdırdım .. buna dikkat Edersen çok sevinirm...

Şimdiden Yeni Fw için tşkLer... ;)

Artık Fw aramaktan bıktım bu Son oLsun Lütfen...

// eLeganCe iLetişim //

powercocuk15

powercocuk15

Üye
o kadar fw kurdum hocam seninkini kullanıyorum şimdi . Hiç Problem Yok . mesajlaşmak olayı güzel herşey tıkırında. ama müzik çalarda problem var . bütün fwlerde var bu . music klasörüne atıyorum şarkıları . ama bir şarkı önden gidiyor çaldığı şarkının ismini felan göstermiyor.

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
utkan kardeşim öncelikle eline sağlık ama Daha önce söyLedim " KAZIMADIN " önemLe üzerinde duruyorum.. T9 da yaşanıLan sıkıntıyı hallederSen çok mutLu olcam.. ;) Türkçede "o" harfi "m" harfinden önce geLmiyorsa T9 da buna göre ayarLı oLmaLı... ben çok sıkıntı yaşadım o yüzden kaLdırdım .. buna dikkat Edersen çok sevinirm...

Şimdiden Yeni Fw için tşkLer... ;)

Artık Fw aramaktan bıktım bu Son oLsun Lütfen...

// eLeganCe iLetişim //

iLk sayfaya yazmıştım kaRdeSim :).

+ T9 la hiç oynamadım çünkü ben hiç kullanmadığım için direk v52 nin T9 u :).

1907hsk

Üye
Utk4n kardeşim Mesaj saati sorununu , Iphone tarzı mesajlaşmalardaki sıkıntıları, Pc suite bağlantısı sorunu..! pc suite bağlanmıyor ve birçok kişide bu yüzden yüklemiyor...Yeni versiyonda sıkıntısız ve sorunsuz problemsiz olursa çok memnun olurum.. Ayrıca birde hem bu hemde samsung widget entegreli ekran olursa sevinirim :)

hortunes

Üye
ya arkadaslar gecen gün blackstar ın fw sini yükledim. hersey sorunsuz fakat internet bağlantısını bir türlü gercekleriştiremedim."bağlantı kulamadı" wlan zaten kullanılıyor" g,ibi hatalar veriyor. fw yukledikten sonra bu oldu . iki gündür arstırıyorum çözemedim

benzer sorunlarla karsılasan arkadasların yardımlarını bekliyorumm .tsk

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Onu bLackstaR konuSuna yazcan ^^.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Burda destek kimden alabilirim bu fw hakkında?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Yeni fw yi koydum. Ben cevapLarım sen soR :D.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
4x4 nasıl yapıcaz?
N97 Tuş Kilidini nasıl kırmızı yapabilirim?
Boot sesini değiştirmesini biliyorum.Kendi bootum var ama windows 7 sesini nerden temin edebilirim?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
+ buRdan menü boyutLarını değiştirebiLiRSin.
+ buRdan tuş kiLidi rengini değiştirebiLiRsin. İçinde bütün renkLer waR. Dosya yoLLarına göRe at hepSini.

--------------- Ekleme ---------------

Boot seSini biLmiyoRum aRaştıRmak Lazim ^^.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Peki kurulumda bize 3 şey lazım fakat rofs hariç diğerlerinde vpl dcp ve bin dosyaları var.Bunları napıcaz?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
OnLarLa aLakamız yok bizim. Mod ekLemek iStediğinde rofs2 iLe işin oLur diğerLEriyLe değiL.
.C0R iLe oynaRsan teLefonu açamazSın. NFE iLe açtığında yazıyoR zaten "Değiştirme EngeLLidiR" diye.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Şuanki tuş kilidi mavi.Sadece mavi olan yerlerin kırmızı olması için:
Tuş kilidi ve cevaplama kırmızı seçicez di mi?Bir sürü seçenek varmış :D

Üst Alt