["05.Mart.2011" Utk4n* [v52] c6v20 SpeciaL Edition 5800 ~ Ben Daha iyiSini Yapana KadaR En iyiSi Bu]

Sponsorlu Bağlantılar

mertcany0

Üye
bunu yaparsak internette dolaşırken video izliyebilcez mi ?

ammarakca

ammarakca

Üye
bunu yaparsak internette dolaşırken video izliyebilcez mi ?
Elbette izlersin kardeşim mp4 3gpp bu tür videoları rahatlıkla izlersin tek sorun bunları internet üzerinde izliyemesin videoya tıklıyınca telefonda izlersin youtube ve benzeri video sitelerde izlenir ama mp4 3gpp bu tür videolar telefonda izlenir...
Kardeşim...

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
tek sorun açılış ve kapanış resimleri keşke el birleşmesi olsaydı

stazz15

stazz15

Üye
xpreemusic tuşu neden çalışmıyo ya

huzun34

Üye
Nokia Firmware editor indiriyoRuz. Forumda mevcut anLatımı da var. onunLa rofs2.V01 doSyaSını açıyoRuz ve boot kLasörünün içindeki reSmi değiştiRiyoRuz o kadaR.

--------------- Ekleme ---------------

onLarınkiyLe benimkinin yapıLışı faRkLı reSimLere göRe git kaRdeSim.

Kardeşim en başta anlatmışın ya içini bpşaltalım diye ben bu klasörü bulamıyorum pc de ya "C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356" işte bunu hangi programı kurunca ekleniyor bu klasörler ben jaf da kurdum emulatörde var zaten acaba bu klasörleri ben kendim bu dizine göre açSam içini boşaltsam bi sıkıntı olurmu?

mpalaz87

Üye
hocam eline sağlık ben de cfw yapıyorum kendi çapımda büyük üstadlarınkinden esinlenerek ama şimdi seninkini biraz modifiye edip kurdum upakulunkinden ronithinkinden iyi olmuş ;)

carizmauqur

Üye
Oldukça kullanışlı her hangi bir sorun yokki gibi fakat benim bir sorunum var ben yükledim sorunsuz ama şimdi usb kablo ile pc suite bağlanmak istediğimde C6-00 türünden birşey geliyor ve bağlanmıyorum depolama ile bağlandığımda pc suite geliyor rehber atmam lazım ama bir türlü pc suite bağlanamadım pc suite sildim yükledim ama nafile bir türlü bağlanamadım sorun nerde acaba ?

marco2000

Üye
utkan gerçekten çok güzel olmuş. Eğer ana ekran sayısıda 3 olursa muhteşem olacak gerçekten. Diğer ana ekranlarada program falan ellersek sbp shell e de gerek kalmaz...

medjai001

medjai001

Üye
acılısdaki su ejderhayı nasıl kaldırırız

stazz15

stazz15

Üye
Kardeşim en başta anlatmışın ya içini bpşaltalım diye ben bu klasörü bulamıyorum pc de ya "C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356" işte bunu hangi programı kurunca ekleniyor bu klasörler ben jaf da kurdum emulatörde var zaten acaba bu klasörleri ben kendim bu dizine göre açSam içini boşaltsam bi sıkıntı olurmu?

C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 bu dosyaları sen kendin aççaksın

UniqueDemon

Üye
Çok güzel ve çok hızlı kurdum teşekkürler. Yalnız temasını beğenmedim.
Painkiller'de siyah bir tema var onu nereden bulabilirim. O tema çok güzel :)

tylol_26

Üye
xm tuşu çalışmıyor neyaptıysam olmadı pc suite bağlanmıyor şimdilik başka bi olumsuz yön görmedim ha bide yetki sertifika hepsi boş ne işe yarıyor bilmiyorum forumda biri sormuşda.

eser479

eser479

Üye
Kardeş gercekten cok guzel eline ve emegine saglık :oke:
yanlız benim 2 sorunum var acılıs ekranını nasıl degistirebilirm bi de telefonu pc ye bagladıgımda pc suite gormuyor baglandı gozukuyor ama erkanda telefon gorunmuyor:hmmm

palasibo

Üye
Kardeşim hızı mükemmel hadıza durumu mükemmel SADECE şu isminin geçtiği bölümleri ejderhalı bölümü kaldırıp pc suit bağlanma sorununu halledersen seni yılın yazılımcısı ilan edecem çünkü şu ana kadar bir çok fw yükledim bir tek seninki sorunsuz olmaya ramak kalmış diğerleri hep hatalı. Yukardaki problemler aşılırsa favori sensin gardaşım ellerine sağlık.

1907hsk

Üye
xm tuşu çalışmıyor neyaptıysam olmadı pc suite bağlanmıyor şimdilik başka bi olumsuz yön görmedim ha bide yetki sertifika hepsi boş ne işe yarıyor bilmiyorum forumda biri sormuşda.

Katılıyorum... Fakat xm tuşu çalışıyor.. Pc suite bağlantısı dışında herşey normal..

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş gercekten cok guzel eline ve emegine saglık :oke:
yanlız benim 2 sorunum var acılıs ekranını nasıl degistirebilirm bi de telefonu pc ye bagladıgımda pc suite gormuyor baglandı gozukuyor ama erkanda telefon gorunmuyor:hmmm

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...rkce-kendi-firmware2ni-kendin-yap-409383.html

Bu proğram ile başlangıç resmini değiştirebilrsiniz Utkan kardeşimiz en başta tarifini vermiş zaten... iyi çalışmalar..
Ben kendi resmimi koydum gif olarak :)

tylol_26

Üye
pc suit olayını çözen varmı telefonu onunla yedekledim şimdi telefonu görmüyor acil yardım.....

ByWorth

ByWorth

Üye
pc suit olayını çözen varmı telefonu onunla yedekledim şimdi telefonu görmüyor acil yardım.....

Bende aynı durumdaydım eski fw'me döndüm tekrar.. Eğer ovi suite düzeltilirse seve seve yüklerim bu fwyi..

tylol_26

Üye
malesef bende başka fw yükleyecem gerçekten güzel fw di nasip değilmiş:)

Üst Alt