Utk4n*
Üye
Çok güzel ellerin dertgörmesin kardeşim Allah razı olsun bu ilk yüklemem olacak inş a.e.o
GüLe güLe kuLLan abi
.Çok güzel ellerin dertgörmesin kardeşim Allah razı olsun bu ilk yüklemem olacak inş a.e.o
.Elbette izlersin kardeşim mp4 3gpp bu tür videoları rahatlıkla izlersin tek sorun bunları internet üzerinde izliyemesin videoya tıklıyınca telefonda izlersin youtube ve benzeri video sitelerde izlenir ama mp4 3gpp bu tür videolar telefonda izlenir...bunu yaparsak internette dolaşırken video izliyebilcez mi ?
xpreemusic tuşu neden çalışmıyo ya
Nokia Firmware editor indiriyoRuz. Forumda mevcut anLatımı da var. onunLa rofs2.V01 doSyaSını açıyoRuz ve boot kLasörünün içindeki reSmi değiştiRiyoRuz o kadaR.
--------------- Ekleme ---------------
onLarınkiyLe benimkinin yapıLışı faRkLı reSimLere göRe git kaRdeSim.
Kardeşim en başta anlatmışın ya içini bpşaltalım diye ben bu klasörü bulamıyorum pc de ya "C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356" işte bunu hangi programı kurunca ekleniyor bu klasörler ben jaf da kurdum emulatörde var zaten acaba bu klasörleri ben kendim bu dizine göre açSam içini boşaltsam bi sıkıntı olurmu?
xm tuşu çalışmıyor neyaptıysam olmadı pc suite bağlanmıyor şimdilik başka bi olumsuz yön görmedim ha bide yetki sertifika hepsi boş ne işe yarıyor bilmiyorum forumda biri sormuşda.
Kardeş gercekten cok guzel eline ve emegine saglık
yanlız benim 2 sorunum var acılıs ekranını nasıl degistirebilirm bi de telefonu pc ye bagladıgımda pc suite gormuyor baglandı gozukuyor ama erkanda telefon gorunmuyor![]()

pc suit olayını çözen varmı telefonu onunla yedekledim şimdi telefonu görmüyor acil yardım.....