Nfe den private\10202be9\101F8798.txt adlı dosyadan değiştireceksin orda 'Utk4n*' yazar sen onu Genel yapacaksınkardeş ben bu genel ismini nasıl değiştirecem file browser ile girip dosyada edit liyorum uyarı veriyor tam olarak nasıl yapılır bu dğeişiklik açıklarsanız sevinirim adım adım olursa makbule geçer yoksa bende mi sorun var.

emeğine sağlık kardeşim...daha yüklemedim bütün yorumları okudum fakat kimse live messenger ve facebookun çalışıp çalışmadığı hakkında bilgi vermemiş
tek isteğim
menünün 4x4 olması
tamam ekran OLMAMASI
live messenger ve facebookun çalışması bunlar olursa çok seviinirim...allaha emanet ol
nfe yi soracam ama utanıyorum ... anladın sen onu ... yav ben artık utanıyorum sana çok yük oldum...
ok sağol teşekkürler yav şu widget v.s ev ekranlarını bir düşün yine sen .) iyi geceler allah kolaylık versin.
.eskisi yerine Symbian^3 Şeffaf temasını koyarsan daha iyi olur(sadece benim fw de var ve kimseye vermem
)
.bu gün acele ettik sanırım kurmakla :P neyse bu sefer pişman olmicam sanırım herkese iyi geceler dört gözle yarını bekliyorum![]()
. En soRunSuz şekiLde yapmaya çaLışacağım. fazla reklam varmı acaba cfw de ?
)