["05.Mart.2011" Utk4n* [v52] c6v20 SpeciaL Edition 5800 ~ Ben Daha iyiSini Yapana KadaR En iyiSi Bu]

Sponsorlu Bağlantılar

cankadir

Üye
kardeş ben bu genel ismini nasıl değiştirecem file browser ile girip dosyada edit liyorum uyarı veriyor tam olarak nasıl yapılır bu dğeişiklik açıklarsanız sevinirim adım adım olursa makbule geçer yoksa bende mi sorun var.

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Firmware editorLe yapıyorSun. Dostum simdi sen ugRasma ben onu düzeLtip yaRın tekRaR koyuyum. SimdiLik idare et :).

PriZm

PriZm

Üye
kardeş ben bu genel ismini nasıl değiştirecem file browser ile girip dosyada edit liyorum uyarı veriyor tam olarak nasıl yapılır bu dğeişiklik açıklarsanız sevinirim adım adım olursa makbule geçer yoksa bende mi sorun var.
Nfe den private\10202be9\101F8798.txt adlı dosyadan değiştireceksin orda 'Utk4n*' yazar sen onu Genel yapacaksın:oke:

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
emeğine sağlık kardeşim...daha yüklemedim bütün yorumları okudum fakat kimse live messenger ve facebookun çalışıp çalışmadığı hakkında bilgi vermemiş
tek isteğim
menünün 4x4 olması
tamam ekran OLMAMASI
live messenger ve facebookun çalışması bunlar olursa çok seviinirim...allaha emanet ol

4x4 yaRın geLiyoR. Msn çaLışıyor.

MaxiCep.Com - Bilgilendirme

--------------- Ekleme ---------------

HotfiLeden daha hızLı indiRmek iStiyenLer için pRemium ;)

GünceL Hot FiLe Premiumu : 19 Ocak 2011 22.05

Username: asadjaved63
Password: 20june1986

cankadir

Üye
nfe yi soracam ama utanıyorum ... anladın sen onu ... yav ben artık utanıyorum sana çok yük oldum...

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
nfe yi soracam ama utanıyorum ... anladın sen onu ... yav ben artık utanıyorum sana çok yük oldum...

NFE = Nokia Firmware Editor. Bence şimdi uğraşma yaRın 4x4 5x4 fiLan yapıcam beLki onLardan da kuLLanırSın simdi öyLe duR sen ^^.

cankadir

Üye
ok sağol teşekkürler yav şu widget v.s ev ekranlarını bir düşün yine sen .:)) iyi geceler allah kolaylık versin.

amoklavin2

amoklavin2

Üye
bu gün acele ettik sanırım kurmakla :P neyse bu sefer pişman olmicam sanırım herkese iyi geceler dört gözle yarını bekliyorum :)

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
bu gün acele ettik sanırım kurmakla :P neyse bu sefer pişman olmicam sanırım herkese iyi geceler dört gözle yarını bekliyorum :)

Olsun denemiş oLdun dostum ^^. Pişman oLmayacagını umuyoRum inşaLLah ^^. Herkese iyi geceLer.

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
kardeşim öncelikle fw güzele benziyo ve bunu kurucam heralde ama bir sorum var msn ile face programları çalışıyomu bunda.Şuana kadar yüklediklerimde hiç biri çalıştırmadı artık ne alakası varsa bununla ???

alper0642

Üye
kardeş eline sağlık güzel bir fw olmuş, bende yeni yayınlayacağın çalışmayı bekliyeceğim ve test etmek istiyorum. pnht yöneticisi adonix tarafından yayınlanan c6v20 nin 041 sürümünü kendim kafama göre uyarladım ve onu kullanıyorum. senin bu çalışma c6v20.nin hangi sürümü üzerine 041 mi, 042 mi? (olumsuz görüşler yıldırmasın, ben yıldım ama sen yılma kardeş, tebrikler)

marco2000

Üye
Utk4n* kardeş gerçekten çok güzel olmuş. hızı falan iyi. benim iki önerim var

1-bende sbp shell kullanıyorum eski cfw lerde RAM sbp shell açıkken 46 MB oluyordu burda 39 MB oluyo. o yüzden sade olursa çok daha güzel olur.

2- java sorununu ekstra bi şey eklemeden direk halledemezmisin ?

3- ana ekran sayısı arttırılamaz mı ? mesela 3 olsa güzel olur.

şimdiden teşekkür ediyorum yeni çalışmanı merakla bekliyoruz. eğer dediğim gibi sade bir cfw hazılarsan makbule geçer. bence de en çok sade isteyen var.

ahmet meço

ahmet meço

Üye
güzel bir fw yapmışsın 55 ra i gördüm broserden maxi cepi açınca tel dondu onun haricinde sorun yok :bye2:

topal_solucan

Üye
şarj nasıl gidiyor kullanan arkadaslar yazın bi

wadegame

wadegame

Üye
utkun kardeş emeklerin için çok teşekkür ederim yorumlarin hepsini okudum çok süper bir is çıkardığın belli ama kardeş inşallah buda diğerleri gibi web den atmıyordür genellikle hafıza dolu deyip atıyor kendı web browserinden bu aksam yükleyecegim ama 4x5 yapacakmissin onu bekliyorum teşekkürler ama şu web olayına bir bakın bence varmı yokmu

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Akşam 4x4 ve 5x4 geLicek şuan derShaneye gitmem geRekiyoR bütün yoRumLar için heRkese teşekkür ediyoRum :). En soRunSuz şekiLde yapmaya çaLışacağım.
Birde sade bir cfw yapıcam sadece hız - performanS oLarak görseLLik oLmayacak.
iyi günLer. HotfiLe hesapLarını da yayınLıyoRum ki heRkes daha seRi şekiLde indirSin diye.

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
fazla reklam varmı acaba cfw de ?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
fazla reklam varmı acaba cfw de ?

rekLam deRken anLamadım?

LinkLeri daha koLay indiRmek için. İmzamdaki Hot FiLe Premium üyeLiğiyLe giriş yapaRak indiRin.

Akşama göRüşürüz ben derShaneye gidiyoRum ^^.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
İlk izlenimlerim:
Dün ilk ovi de güncelleme de yüklenemiyor hatası aldım.(Şuan çok düzgün ve iyi çalışıyor.)
Yine dün yüklü uygulamalar ve yükleme dosyalarını açamadım.(O da şuan açılıyor.)
Ama bu sorunumu halledemedim:
Mesajları dağınık tutması.Biraz daha açarsak 14.05 te gelen mesajı 13.05 te göstermesi.Bu olay baya bi tekrarlandı.Hepte bir saat gerisinde gösteriyor bazı mesajları.Buna bi çözüm var mı?

eBuddy'nin arayüzü daha bi güzel olmuş.(belki yeni versiyonu indirdim:ehe)
eBuddy hatasız çalışıyor bence live messengerla uğraşmayın.

Üst Alt