["05.Mart.2011" Utk4n* [v52] c6v20 SpeciaL Edition 5800 ~ Ben Daha iyiSini Yapana KadaR En iyiSi Bu]

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;3122653' Alıntı:
Kardeş sadece rofs değişti değil mi?Diğer indirdiklerimiz kalcak?

evet digerLerini indiRmene geRek yok.

4x4 sıkışık duruyor 4x3 tavsiyemdir.

--------------- Ekleme ---------------

Çökerse yine aynı işlemler mi?

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;3122662' Alıntı:
4x4 sıkışık duruyor 4x3 tavsiyemdir.

Çökerse yine aynı işlemler mi?

Evet. Ama çökmez ^^.

cankadir

Üye
devamını sabırsızlıkla bekliyorum bir tane de bunun ev ekranlısını yap bir daha ömrü billah değiştirmiyecem :P... 4 gündür kartvizitlerim felan askıda bekliyor güzel bi fw bulduktan sonra yükliyecem ... teşekkür ederim eminim buda çok güzel olmuştur...

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi

Bunun ev ekRanLısı oLmaz ki . v52 EditLerim bi tane onun ev ekRanı oLur sadece hız - efekt- peRfoRmanS oLur sen iStediğini yükLerSin .

sa kardes ellerıne saglık cok super bı fv olmus da kırmızı oldu kardes bnm telefon mavı? kırmızıya dondu telefon acaba bı yerde mı yanlıslık yaptım kardes

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
sa kardes ellerıne saglık cok super bı fv olmus da kırmızı oldu kardes bnm telefon mavı? kırmızıya dondu telefon acaba bı yerde mı yanlıslık yaptım kardes

hayıR. ben kıRmızı temaSı gömdüm ona maviden daha güzeL duRuyoR diye ^^. iStiyorSan değiştirebiLirSin.

hmm pekı ama xm tusu calısmıyor kardes nasıl olcak bı caresı falan war mı pekı onun ? baska bı sorun bulamadım yanı
ama msj yazmayı ekran yan olunca klavye duz yapınca normal tus takımı gıbı yapsaydın gusel olurdu aslına kotukoylu abımızın butun fv lerınde oledır

cankadir

Üye
ben senin bu fw ne ev ekranı widget vodafone orange tsunami felan yüklemek istesem nasıl yükliyecem ...bana bi yardımcı olsan vallahi kartvizitlerimi pc suite ile depoladım 4 gündür ne müzik var ne kartvizit sağlam bi fw bulup yükliyecem sen bi el atsan da ev ekranı yükleyip senin fw yi kullansam...

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi

onun için düz bi v52 yi hackLemek geRekiyoR.

cankadir

Üye
niye yav senin fw yamuk mu? ) yav düz de oluyorsa seninkinde de olur gibime geliyor sen daha iyi bilirsin tabi de düzde de yapmak istemiyorum bunda yapmanın hiç bir yolu yokmu rompatcher felan gömsek bilmem ne yapsak olmamı...

rofs dosyasında v01 dışında hepsi var

Şuan yükleniyor..Hadi hayırlısı..

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
HayırLı oLsun ^^.

Utkan yine utkan conservations fln eski şeyi mi yükledim la ben?Hadi bugünlük bu kadar yeter müziklerimde gitti hade iyi akşamlar

şu private ye telefondan girme şansım var mı değiştirmek için?

stazz15

Üye
herşeyi yapıyorum flasha basıyorum Searching for phone...Not found!!! hatasını veriyor yardımcı olun ltfnnn

kaç saattir deniyorum bıktım artık bi yardım edin yaaa

sonunda yükledim fw yi ama donunca titremeyi kapatamıyorum ve tuşları kitleyincede titremiyor bunları nasıl değiştiririm

Utk4n* kardeş sade ve RAM sorunu olmayan cfw ni bekliyoruz...

kadir kardeş ben de uzun zmndır aynı şeyi istiyorum bi kaç ustaya msj attım ancak bi cevap veren olmadı.bu ev ekranları c6 yazılım üzerine eklenemiyor galiba yoksa çoktan düşerdi piyasaya
Mesela ekranda saat büyük olsun istiyorum arama ekranında rehber önerileri çıksın istiyorum tuş kilidi sliding olsun istiyorum ama bunların yanısıra vodafone ev ekranı istiyorum ama olmuyo