Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hangi telefon almali?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan96
Üye
Konu Sahibi
Hangi telefon almali?
Merhaba telefonumu degistircercem de yardim edermisniz?
_KadirşinaS_
Üye
Dostum bu anket çok havada kalmış ama. Sen ne özellikler arıyorsun. Alacapın telefondan neler bekliyorsun, önce bir onları yaz. Biz sonra oy verelim. Böyle vereceğimiz oylar senin zararına olur.
schumici
Üye
kadirşinas doğru söylemiş herkes kendi gönlündekini söyler ama senin işine ne yarıycak onu bilelim ki daha yardımcı olabilelim
xkadir61
Üye
arkadaş; ne özelliği olacağına karar veremiyorsan; n73 tam sana göre bir telefon 3.2 mp kamera , yüksek ses ve mükemmel performans. ve tasarımıda harika.
Furkan96
Üye
Konu Sahibi
ya benim istedigim ucuz olsun baska 2 megapixel yada 1.3 megapixel ,Memory card koyudgumda kasmayacak . SAglan kaliteli..
arkadaş; ne özelliği olacağına karar veremiyorsan; n73 tam sana göre bir telefon 3.2 mp kamera , yüksek ses ve mükemmel performans. ve tasarımıda harika.
zaten n70 kullandığını yazmışsın.istediğin özelliklere göre ideal bi tel.değiştirmek gereksiz
Furkan96
Üye
Konu Sahibi
Tamam
Sensiz OlamaM
Üye
Bencede listeye yazdıklarının birçoğu N70 den kötü telefon heleki SE Serisi
Furkan96
Üye
Konu Sahibi
evet...
oguzhan14
Üye
ankette yok ama kardeş 7610 bende var gerçekten harika bir telefon senin istediğinin fazlası var program da kuruyosun ben winamp kurdum aynı bilgisayardaki gibi.oyun kuruluyor cok sağlam hemde ucuz