nokia 6300 restart sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

NYaGaN

NYaGaN

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6300 restart sorunu
izmir balçova ata caddesindeki birkaç telefoncuya telefonumu gösterdim ve yazılımsal bi sorun olduğunu söyledi hepsi...
telefon açılıyor fakat şebeke yazısı dahi görünmeden ekran gidip geliyor ışık yanıp sönüyor 4-5 kere tekrarladıktan sonra kapanıyor kendi kendine restart atıyormuş...
benim isteğim sadece telefon rehberindeki numaraları kurtarabilmek telefoncu arkadaşlar riskli dedi gidebilir de dedi kurtarmanın kesin bir yolu yok mu ???

• Beğen
Tepkiler: byname

BY_ALİ

Üye
mrh arkadaşım sitede 6300 güncelleme progmanı var prg indir ondan sonra telefonu güncelle ve herhangi bir progmlam yaşamazsın

degerli43

degerli43

Üye
aynı sorun benim telde de vardı versiyonu 5.50ydi 6.60 yüklettim gitti hafıza kartını çıkar telefın normal çalışır sorun karttan kaynaklanıyor sonra rehberdeki noları sime taşı telciye götür yazılım atsın

NYaGaN

NYaGaN

Üye
    Konu Sahibi
sorun hafıza kartından değil çıkartıp açtım yine sorun devam ediyor..

xxonurxxx

Üye
sorun hafıza kartından değil çıkartıp açtım yine sorun devam ediyor..

arkadaşım üstteki arkadaşlarında dediği gibi nokianın "software update" programıyla bir güncelle istersen yada kabloyla bağla telefonu bilgisayara sanırım o zamanda reset atarsa yazılım attır telefoncuya yada biliyorsan kendin at :)

32HaKaN32

Üye
bu olay bendeqi 6131 black telefonumda oldu 1 hafta tel.garantide kaldı en sonunda verdim 6131'i qiddim 6300 aldım şimdi süper istediqi her şey var tel.de 6303 fln hep yalan en iyi en saqlam 6300 dır tavsiye edrim...