Tema Yapmak isteyen arkadaşlar içeri programsız tema yapma

Sponsorlu Bağlantılar

SeRHaT44

SeRHaT44

Üye
    Konu Sahibi
Tema Yapmak isteyen arkadaşlar içeri programsız tema yapma
*** ilk önce bir nth uzantılı temayı winrar ile açıyoruz

*** daha sonra temaya koyacağımız resimleri adlandırıyoruz.( winrarla açtığımız temanın içindeki resimlerin adlarının aynısı olacak)(vede resimlerin uzantıları da aynı olacak mesela .gif , .jpg ..)

*** ve son olarakta resimlerin yerlerini değiştirecez .

sonrada winrarı kapatıp, winrar dosyasını telefona atmak

umarım güzel anlattım anlatamadıysam tekrar cevap yazın elimden geleni yapmaya çalışacağım

• Beğen
Tepkiler: davutkaleozu, Silinen Üye 1929612, kol@j ve 55 diğerleri

ayberq

Üye
kardes affet ama ben anlamadım bana bi yardımcı olsan msn adresim [email protected] eklede ordan konusalım

6500

6500

Üye
ben yaptım ama en sonda dosya uzntısı rar ı kapatmak için tıkıyorum ve nth uzntısını ekliyorum ama hala winrar kalıyor onu nasıl yapacaz kardeş

SeRHaT44

SeRHaT44

Üye
    Konu Sahibi
ben yaptım ama en sonda dosya uzntısı rar ı kapatmak için tıkıyorum ve nth uzntısını ekliyorum ama hala winrar kalıyor onu nasıl yapacaz kardeş

Arkadaşım ilk önce .nth uzantısı ekleyip sonra düzenliyoruz daha sonra kapatıyoruz sonrada o winrarlı kalan temayı telefona atıyoruz umarım şimdi iyi anlattım sorun olursa tekrar cevap bekliyorum

KARA PANTER

Üye
telefonlar winrarı açmıyor winrardan çıkarıp sonra telefona atmak gerekir

SeRHaT44

SeRHaT44

Üye
    Konu Sahibi
telefonlar winrarı açmıyor winrardan çıkarıp sonra telefona atmak gerekir

telefonun winrarı açmasına gerek yok arkadaşım nth uzantılı temayı winrarla açıp temayı düzenledikten sonra kapatıp winrarlı temayı telefona atman yeterli

AslanımBENİM

AslanımBENİM

Üye
*** ilk önce bir nth uzantılı temayı winrar ile açıyoruz

*** daha sonra temaya koyacağımız resimleri adlandırıyoruz.( winrarla açtığımız temanın içindeki resimlerin adlarının aynısı olacak)(vede resimlerin uzantıları da aynı olacak mesela .gif , .jpg ..)

*** ve son olarakta resimlerin yerlerini değiştirecez .

sonrada winrarı kapatıp, winrar dosyasını telefona atmak

umarım güzel anlattım anlatamadıysam tekrar cevap yazın elimden geleni yapmaya çalışacağım

saol arkadaşım. ben yarım saat programlarla uğraşıyodum. bu daha kolay sanırsam. makbule geçti.++

zaimcaglayan

zaimcaglayan

Üye
olmıcak gibi gorunuyor ama bi deniyelim. sağol yinede

.:yunus:.

Üye
dostum çok sağol bir tema yaptım pek güzel olmadı ama yinede paylaşayım

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
arkadaşlar onun yerine ownskın sitesinden uye olup yapabilirsiniz
önce üye oluyorsunuz telefon modelinizi soruyor şeçiyorsunuz sonra duvarkahıdını fln arka planını seçiyorsunuz we sizin üyelik üstünden sitede yayınlanıyor hemde kendinizde indire biliyorsunuz:)

onuribci

onuribci

Üye
DENEDİM OLUYO AMA TELE ATINCA DOSYA BOZUK DİYO mavilim_2006@hot. benim msn abi eklersen sorunları konuşalım

muharremkol

muharremkol

Üye
Kardeş en ii si girin üye olun yapın istedinizi istersen flash bile yapabiliyosun

TROJAN_43

TROJAN_43

Üye
sağol

SeRHaT44

SeRHaT44

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar dediğm gibi dosya isimleri ve resim boyutları aynı olacak yoksa olmaz

ama yorumlar için yinede sağolun

xaphan

Üye
eyvallah dayı

:coold:

mapazule

mapazule

Üye
arkadaşım ben yaptım ama bi eksik lik var temanın içinden mesela bi tane resmi değiştirdim tekrar nth yaptım oldu fakat tema bozuk diyor...

onur7774

onur7774

Üye
saol kardesim kendi temamı yaptım çokda gzl oldu saol

mert7

Üye
saoL yha kaç qündür ikon arıyorum bnde tşk.:D:D

Üst Alt