Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tema Yapmak isteyen arkadaşlar içeri programsız tema yapma
Sponsorlu Bağlantılar
kskleeufq
Üye
hacı bana bi karşıyaka teması yaparsan çok makbule geçer yaa heryerde aradım yok hiç biyerde karşıyaka teması istiyorum 35.5..
asi!
Üye
deneyelim bakalım... ellerine sağlık saol kardeş...
senhor_diabo
Üye
imkansız bi şeyden bahsediyosun böyle tema yapamassınız hata verir. neden dersen sizin koyacağınız yeni resim hiçbir şekilde eski resimle aynı büyüklükte olmaz yanlış anlamayın pixel olarak demiyorum dosya boyutu aynı olmaz hata verir
fatihobenik
Üye
çok TEŞEKKÜR EDERİM SAĞOL KARDEŞM süper temalar yapıyorum artık !!! allah razı olsun sağol !
senhor_diabo
Üye
ben denedim olmadı s40 theme editor veya s60 theme editor indirin profesyonel temalar hazırlayın ****** istio indircek olursa nasıl bedava ****** alcağını anlatırım
anıLeLifff
Üye
saol
...kara...
Üye
eyvallah ya cok güzel bişey tşkler
dmn_42
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
welet12
Üye
tesekürlerrrr
batuone
Üye
saol panpa
kocak07oguz
Üye
harikasın dostum cok saol medya player skinli temalara sevglimin resmini koydum harika oldu eme saygı
nazım44
Üye
general mobile tema yapabilimiyiz
zozo020
Üye
ya temaları nerden seçiyoruz
kol@j
Üye
vay be güzel ve pratik bir tespit
emeğine sağlık...
pamukk27
Üye
EEEE ARKADAS BU SENIN DEDIGIN SADECE S40 TLF LARDA OLUYO MADEM BILION BIDE S60LARDA YAPMAYI BUL BI ZAHMETTTTT
akrebimbenim
Üye
bu çok basit bişi bn daha önce yapmıştım ailemin resimlerini koymuştum
bob_marley
Üye
usta cok saol inanılmaz hoş oluyo temalar we kolay teşekkür
kaan234
Üye
cok basarılı kardesimmmm yaptım oluyo dger yamalardan toplama yapıyom hatta.