n73 kullananlar bı baksınlar...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
outlaw57

outlaw57

Üye
    Konu Sahibi
n73 kullananlar bı baksınlar...
arkadaskar bende n73 var ama ust hoporlerden ses gelmıyor sadece alt hoporlerden gelıyor
neden acaba ust hoporlerler patlamıs olabilirmi...?????:sn::allalla::hmmm

technonur

technonur

Üye
1)denge ayarını kontrol et
2)versiyon atmayı dene
3)servise yolla
sırayla dene bakalım

mservank

mservank

Üye
Denge ayarlarıyla oyna muhtemelen üst hoparlörü kapatmışsın

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
direk garanti varsa garantiye götür bence

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
önceden qeliyorsa patlamıstır

toprakumit

toprakumit

Üye
3D seslerine ii bak oradan kapatmışsındır...
Oradan değilse üst hoparlöre su girmiştir...Hemen Teknik servise ;)

yusufucan

yusufucan

Üye
Ya patlamış OlabiLir Yada 3D'den KApatmış OLAbiLİrsin OnLARda OLmazsa ArKAdaşLARımın Dediği gibi İstiKAmet TeKniKK serviss

safakk

safakk

Üye
üstte tek hoparlör var zaten normal bir tarafdan ses gelmesi ;)

xkadir61

xkadir61

Üye
muhtemelen denge ayarı yanlış.

willrock

willrock

Üye
üst sol tarafta oparlör yok sağda war sadece onumu diyon yoksa

qwertycuma

qwertycuma

Üye
aldığından beri öyleyse garantiye gönder ne olur olmaz

ohadiyorum

Üye
muhtemelen denge ayarı yanlış.

Bende oyle zannediyorum. Sesin tamamen kesilmesi icin icinin acılıp kabloların ikisininde koparılması Lazım. En kötü ihtimal cızırtı gelir yani

james54

james54

Üye
hiç biyere bakama bosuna cunku n73 te hoperler denge ayarı veya 3d ayarlarında bılmem surayı kapa gıbı seyler yok dırek servıse yolla muhtemelen bozmussun

kerimfener

kerimfener

Üye
ya arkadaşlar ben bir cevap alamadım biraz yeniyim ama burası yerimi bilmeme ama acil yardıma ihtiyacım var

arkadaşlar benim sorunum windovs xp de donatlarda adres defderi bölümü var vede benim orada 1,500 adet müşteri bilgilerim var ben bunları telefonuma atabilirmiyim nasıl olur bir proğram lazımmıdır bilmiyom 1 cgb hafıza kartım var bunları hafıza kartınamı atılacak yoksa tel. hafızasınamı atılacak nasıl olur bilmiyom bunun için tel defteri proğramı varmı bilmiyorum lütfen bir yardımcı olursanız sevinirim çok acil

--------------- Ekleme ---------------

anlayan yokmu acaba arkadaşlar

toprakumit

toprakumit

Üye
ya arkadaşlar ben bir cevap alamadım biraz yeniyim ama burası yerimi bilmeme ama acil yardıma ihtiyacım var

arkadaşlar benim sorunum windovs xp de donatlarda adres defderi bölümü var vede benim orada 1,500 adet müşteri bilgilerim var ben bunları telefonuma atabilirmiyim nasıl olur bir proğram lazımmıdır bilmiyom 1 cgb hafıza kartım var bunları hafıza kartınamı atılacak yoksa tel. hafızasınamı atılacak nasıl olur bilmiyom bunun için tel defteri proğramı varmı bilmiyorum lütfen bir yardımcı olursanız sevinirim çok acil

--------------- Ekleme ---------------

anlayan yokmu acaba arkadaşlar

Kardeşim Senin kullandığın N70 de not defteri mevcuttur. Ne yolla atarsan at attığın dosyaya telefonda tıkladığın zaman not defterini açar. Ama not defterini kaydederken .txt olmasına dikkat et yoksa açamazsın... Oficce Programı varsa doc olarakta atabilirsin :ok2:

schumici

schumici

Üye
dostum üstte normalde 2 hoparlör görünüyor ama tek var. denge ayarıyla oynadığında ses dengesini bi tarafa kaydırdığında hiç ses çıkmıyo ters tarafa kaydırdığında direk çıkıyo. bence onla bi uğraş. eğer olmuyosa arıza var demektir

Altun.

Altun.

Üye
walla herkes bilgiyi wermiş.. bana gerek kalmadan

wurz86

Üye
korkma bişey yok tlfnunda 3d zil sesi efektini açık yap sesin değiştiğin fark ediceksin

jame_cast

Üye
denge ayarını kontrol et

prince_kenan

Üye
dnge ayarını kontrol et.eger dengedeyse arkadaşımızın dediği gibi istikamet teknik servis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...