iPhone 11 daha ne kadar güncelleme alır

Sponsorlu Bağlantılar

İmamcivciv

İmamcivciv

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 11 daha ne kadar güncelleme alır
Soru başlıkta.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ne Kadar Alırsa O Kadar Yavaşlayacak. Gidip Yerli Android Cihaz Alın Kafanız Rahat Olsun.

İmamcivciv

İmamcivciv

Üye
    Konu Sahibi
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yerli dediğiniz telefonlar güncelleme almada yoksun teknik sevis yok. Parçası az kafa ağrıtır.
Venus V7 Kullanıyorum. İnan bana Aile Komple Vestel Kullanıyor Sorun İlla ki Yaşanır Ama Çözüyorumda. Ekran vs Kırıldı Aldım Değiştirdim.ç Diğer gavur mallarına para verene kadar esnafımız kazanır :oke:

ha elmanın kartı vs sıne bak en ufak birşeyde bataerya şişiyor ediyor anakart kırılıyor. tamır için bir dünya para veriyorsun ne gerek var. elmada para verdiğin tek şey yazılımdır. yıl olmuş 2022 elemanlar daha yeni pil yüzdesini bir yenilik büyük birşeymış gibi lanse ediyorlar. toplum olarak tüketim ve hava atmada 1 numarayhız maalesef. elma 14 ün kamerası ile 10 yıllık nokia 808 ın kamerası aynı kalitede. burada başka söze gerek yok diye düşünüyorum
Mesaj birleştirildi:

Venus Z10 un Ekran Tuşları Çalışmıyordu Verdim Ankara Kızılayda Servise 2 Saatte Ekranı Değiştirip Geri Verdiler Bana.garantisinin bitmesine 4 5 ay mı ne vardı. Elmada İse Dikkat Edin Yurt Dışında elma 13 u getirene elma 14 indirimli veriliyor. peki o cihazlar ne oluyor? hurdaya mı atılıyor sizce?
ayrıca bu olay neden Türkiyede yok? neden sadece gavuralra takas seçeneği sunuluyor? bu düpe düz enayılıktır.ayrıca hangi ülke bilmiyorum ama adamlar şarj cihazi kutudan çıkmıyor diye ülkede satışını yasakladılar.bizim ülkede sadece boş kutuya 10 milyar verecek enayıler var adım gibi eminim.çünkü ne dayarsan gidiyor bizde

Baydırman

Baydırman

Moderator
iOS 27’yi almayacak fakat güvenlik güncellemesi alır bir süre.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
s23

• Düşünceli
Tepkiler: Baydırman
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
ekranında sorun var galiba mesaj yazarken klavye de başka harfler
yazıyor arada donuyor vs.
dokunmatık mı gitti acaba? internetten baktın mı başkasıda aynı sorunu yaşıyor mu acep? dokunmatik test programları var onlarla bak istersen. bazı telefonlarda özellikle zamsung vs de de denk gelmiştim ekran şaçmalıyordu kronikti onlarda. test programlarıyla bak cebinde nemleniyorda olabilir denemek lazım.

bak vestel dekı google klavyedeyken rahat yazıyordum ama zamsung m21 kullanıyorum bunda klavyeyi kullanırken çok yanlış yazıyorum. dokunmatikten mı yoksa klavyeden mı bilmiyorum ama bunda zamsungun kendi klavyesi vardı onu kullanıyorum.

örnek veriyorum zamsung klavyede hotmailim otomatik tahminde çıkıyor ama google klavyedeyken sürekli gmailim çıkıyordu.yani önermiyor sana ısrarla gmaili al kullan diyordu böyle böyle şiyleride var.

• Kahkaha
  • Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı, Dmryk42 ve Notxr
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
dokunmatık mı gitti acaba?
gitmedi
ekranı kapatıp açınca düzeliyo
uzun süre ekran kapalı kaldıkça
açjnca yine afallıyo
internetten baktın mı başkasıda aynı sorunu yaşıyor mu acep?
bakmadım
araştırmadım

dokunmatik test programları var onlarla bak istersen.
aklımdaydı ama heç boş vakıtım olmadı

cebinde nemleniyorda olabilir denemek lazım.
evde açıkta duruyor
yedek telefonum yani

Notxr

Notxr

Üye
Bitti almaz artık. Öldü telefon. Varsın güvenlik güncellemesi alır ama sürüm almaz. Alsa da hayrını görmezsin
Zaten IOS 27 gelmeyecekmiş 26 Final diyorlar.Belki 27 alır ama ihitmal çok düşük

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
gitmedi
ekranı kapatıp açınca düzeliyo
uzun süre ekran kapalı kaldıkça
açjnca yine afallıyo

bakmadım
araştırmadım

aklımdaydı ama heç boş vakıtım olmadı

evde açıkta duruyor
yedek telefonum yani
ver baa ben bakarım

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
angaraya yolum düşerse bi alo derim
püskevit alırım.
çayları hazırla
gel ayıpsın sallama çay ısmarlarım yanında da ulustan alınma davuk döner belki gidersin tahtalı köye. millet 170 tlye satıyor döneri. ulusa git 100 130 tl arası değişiyor. ne yediriyorlar bilmiyorum 50 gram + kalanı salata :D

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
gel ayıpsın sallama çay ısmarlarım yanında da ulustan alınma davuk döner belki gidersin tahtalı köye. millet 170 tlye satıyor döneri. ulusa git 100 130 tl arası değişiyor. ne yediriyorlar bilmiyorum 50 gram + kalanı salata :D
sallama olmaz
döner yemiyom
dana antrikot isterim :)

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
Eren Değerli

Eren Değerli

Moderator
Bu senenin sonunda güncelleme desteği bitecek diye biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Notxr