Faturasız VODAFONE GİZLİ TARİFELER

Sponsorlu Bağlantılar

derya1978

Üye
    Konu Sahibi
Hız testinde telefon hızıda önemli telefondan telefona hızlar değişir evet taşıyabilirsiniz sadece yeni hatlarda 90 gün kalma şartı var

tamam vodafone taşıyacağım birde onu deneyelim bakalım beğenmezsem gider türk telekoma taşırım olmazsa eğer
Hız testinde telefon hızıda önemli telefondan telefona hızlar değişir evet taşıyabilirsiniz sadece yeni hatlarda 90 gün kalma şartı var

birde lg g3 telefonum daha hızlı ve güzel 32 gb

yardımları için teeşkkür ederim saolasın

yeumyang

yeumyang

Moderator
Rica ederim

• Beğen
Tepkiler: derya1978

derya1978

Üye
    Konu Sahibi
telefonda sinyal kuvveti var aşağıdakiler çıkıyor düşük olan mı çekim gücü yüksek oluyor yüksek olan mı

- 71 dBm 22 asu yazıyor

yeumyang

yeumyang

Moderator
O konuda hiç bilgim yok

• Beğen
teknognc

teknognc

Üye
telefonda sinyal kuvveti var aşağıdakiler çıkıyor düşük olan mı çekim gücü yüksek oluyor yüksek olan mı

- 71 dBm 22 asu yazıyor
Evet düşük olan daha iyidir, -30 ya da -40 dBm civarında full çekebilir

Son düzenleme:

derya1978

Üye
    Konu Sahibi
vodafone geçiş için talimatı verdim simkartımı aldım 3 /5 gün içinde açılır denildi

konuştuğunca internet m tarifesi 750 dk 1000 sms 2 gb internet 23 tl

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
19TL ye 600DK+1000SMS+3GB için :
MEGA YENI -> 7000

Son düzenleme:
  • Beğen
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Son düzenleme:
  • Beğen
cimbom04

cimbom04

Üye
suan abone alimina kapali diye biliyorum MEGA YENI

derya1978

Üye
    Konu Sahibi
Kime Denediysem Sorunsuz Geçiş oldu. Sizin de bir sorun yaşayacağınizi Düşünmüyorum.

numaramı taşımak için 2 saat oldu başvuru yaptım hangi tarifeye geçmeyi düşünüyorsunuz dedi bende konuştuğunca internet m tarifesi dedim 23 tl 2 gb 750 dk 1000 sms

dediğiniz gibi ise hattım açılınca buna geçmek için sms atarım hemen
kafa karışııyor bu yüzden kimisi geçersiniz diyor kimisi geçemezsin kapalı diyor kim doğru diyor bilemiyoruz ki

• Beğen
Tepkiler: TheNightMare.
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
numaramı taşımak için 2 saat oldu başvuru yaptım hangi tarifeye geçmeyi düşünüyorsunuz dedi bende konuştuğunca internet m tarifesi dedim 23 tl 2 gb 750 dk 1000 sms

dediğiniz gibi ise hattım açılınca buna geçmek için sms atarım hemen
kafa karışııyor bu yüzden kimisi geçersiniz diyor kimisi geçemezsin kapalı diyor kim doğru diyor bilemiyoruz ki
Bu Tarife oldukça Uygun fiyatlı. 3GB Mobil İnternet işimi rahatça görüyor.

• Beğen

derya1978

Üye
    Konu Sahibi
Bu Tarife oldukça Uygun fiyatlı. 3GB Mobil İnternet işimi rahatça görüyor.

hat açılınca tl yükleyince mağazadaki konuştuğunca internet tarifesi mi yüklenecek yoksa ben istediğim tarifeyi seçme hakkım varmı

mega yeni tarifeye sms atayımmı

bu arada en az kaç günde açılıyor hat

• Beğen
Tepkiler: TheNightMare.
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
hat açılınca tl yükleyince mağazadaki konuştuğunca internet tarifesi mi yüklenecek yoksa ben istediğim tarifeyi seçme hakkım varmı

mega yeni tarifeye sms atayımmı

bu arada en az kaç günde açılıyor hat
Hangi Tarife seçili ise, onun için Bakiyenizden ₺ Dusucektir. Onun için Bu seferlik Mega yeni Tarifesinden yararlanamazsiniz. SMS attiktan sonra Tarife Degisiklikginiz Başarılı olursa bir dahi ay Yararlanabilirsiniz.
Hattın Ne zaman açılacağı belli olmaz. GSM Şirketine bağlı bir durum. MH. İle Görüşebilirsiniz...

• Beğen

derya1978

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Tarife seçili ise, onun için Bakiyenizden ₺ Dusucektir. Onun için Bu seferlik Mega yeni Tarifesinden yararlanamazsiniz. SMS attiktan sonra Tarife Degisiklikginiz Başarılı olursa bir dahi ay Yararlanabilirsiniz.
Hattın Ne zaman açılacağı belli olmaz. GSM Şirketine bağlı bir durum. MH. İle Görüşebilirsiniz...

hat açıldığında ben ne yapmam lazım otomatik olarak 25 tl yükleyince konuştuğunca internet m tarifesi yüklenecek mi 23 tl de karşılığında yoksa benmi sms atmam lazım
yoksa mega tarifesine sms mi atayım

hesabımda tl olmazsa bile mega tarifesi başarılı olursa öbür aymı başlayacak

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Şuan Alıma kapalı

SM-J200 plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Su anda Bu Tarifeyi Kullanıyorum. 1 ay önce Başka bir Hattı da bu tarifeye geçirdim. Ama Kısa süreliğine, Alıma kapatılmış olabilir. Elini Çabuk tutmak önemli.

derya1978

Üye
    Konu Sahibi
s.a

numara taşıma 2 ile 6 gün arasında taşınıyor deniliyor

hafta sonları sayılıyor mu 2 / 6 güne

ben 21 ekim de başvurdum 2 gün mü oldu bugün itibari ile

daha sms gelmedi

yeumyang

yeumyang

Moderator
Evet hafta sonu da dahil 6 gün içinde taşınır