"Şimdi şampiyon olun"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
"Şimdi şampiyon olun"
"Şimdi şampiyon olun"

Feldkamp'ın istifasının ardından teknik heyeti koordine etmekle görevlendirilen Futbol A.Ş. Genel Müdürümüz Adnan Sezgin, futbolcularla toplantı yaptı. Kalli ile yıldızı barışmayan oyuncularla istifayı masaya yatıran Sezgin, "Feldkamp'ı sevmiyordunuz. Şimdi istediğiniz oldu ve Feldkamp istifa etti. Artık söz sizde. Yüzünüz güldüğünü görüyorum. O zaman gerekeni yapın. Şampiyon olmaktan başka bir seçeneğiniz yok. Kalan 5 maçı kazanmak zorundasınız" dedi.

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
herşey yolunda gider ise galatasaray şampiyon

1980ece

1980ece

Üye
inşallah

Salihyet

Salihyet

Üye
zaten şu noktada Galatasaray yada Fenerbahçe, hangisi önünde ki 3 maçı kazanırsa şampiyon ;)
ama umarım benim takımım şampiyon olur.. :)

ukalgs

ukalgs

Üye
herkesin istediği oldu hiç korkunuz olmasın gs ligin son maçında yani 20:45 te şampiyon

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
herkesin istediği oldu hiç korkunuz olmasın gs ligin son maçında yani 20:45 te şampiyon

Çok film izlemeyin:) O Rüyada milyonda bir olur..Oldu da (acaba nasıl oldu) . Tekrarını beklemeyin üzülmeyin.:D

kurt bey

kurt bey

Üye
Çok film izlemeyin:) O Rüyada milyonda bir olur..Oldu da (acaba nasıl oldu) . Tekrarını beklemeyin üzülmeyin.:D
ne kadar komik bi adasın sen yaw, sezon sonu da böyle espri yapıp gülebilecekmisin acaba çok merak ediyorum. :kop::kop::kop:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
20.45

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Seni bağlayan herhangi bi itham varmı son mesajımda ?

Sana cevap verip gündeme gelmene yardımcı olmicam...

Sen seni bağlayan msjlara mı cevap veriyorsun? İllaha birini mi bağlaması gerekiyor.Gereksiz msj ve ithamda bulunmayın..:oke:

Bknz: Gereksiz mesaj

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Sana cevap verip gündeme gelmene yardımcı olmicam...

Yasminozz

Yasminozz

Üye
gereksiz yere neden tartışıyosunuz arkadaşlar...her takımın kalitesi,gücü ve yaptıkları ortada...kavga etmeye gerek yok... ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...