Maxicep çok kaliteli bir forum

Sponsorlu Bağlantılar

djhiguramos

djhiguramos

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep çok kaliteli bir forum
Misal bu konu için Rom için yardım !

Elemanın ne istediği gayet açık note 3 ün orjinal yazılımına dönmek istiyor.

başka bir üye alakasız recovery ile rom kurulumundan bahsediyor kendi bile emin değil.

Çok alakalı başka bir mesaj daha ace için custom romlardan bahsediyor.

konuyu açan eleman haklı serzenişte tabi yazılan mesajların kendisiyle pek alakası yok.

ilk düzgün mesaj geliyor ilk gelmesi gereken buydu aslında

ilgili linkte herşey olmasına rağmen hala açıklama bekleyen konu sahibi

yok ebenin ali sami diyerek geliyoruz buraya.İstenen ne stock rom kurulumu bu mesajda verilen bilgi ne ?En iyi ihtimalle recovery ile stock based custom rom kurulumu

Yardım - Yeni iphone aldım Misal bu konuda da bariz şekilde post kasan eleman var kimse de demiyor ki aga bu ne?

bu yazar komple ofsayt aslında ama yönetim dokunmuyor!(fly konusu oyun bilgisayar konusunu hatırlarsanız)

Aslında diğer bir anlamadığım konu şu(bir mod'un imzası)
bazı konularda sayfalarca teşekkür mesajı olduğunu düşünün önemli bilgilerinde bu teşekkür mesajları arasında kaybolduğunu, ciddi anlamda mantıksız bir uygulama gibi gözüküyor "beğen" butonunu kullanmaya teşvik edilse üyeler daha iyi olmaz mıydı?

Konulara çerçöp mesaj girebilen çok üye var serbestse ben de öyle takılayım yoksa işlem yapılsın birbirinin aynısı 20 tane mesaj giriliyor konulara mantık çerçevesinde değerlendirildiğinde çok verimsiz bir yapısı oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve Ozan

Baydırman

Baydırman

Moderator
Misal bu konu için Rom için yardım !

Elemanın ne istediği gayet açık note 3 ün orjinal yazılımına dönmek istiyor.

başka bir üye alakasız recovery ile rom kurulumundan bahsediyor kendi bile emin değil.

Çok alakalı başka bir mesaj daha ace için custom romlardan bahsediyor.

konuyu açan eleman haklı serzenişte tabi yazılan mesajların kendisiyle pek alakası yok.

ilk düzgün mesaj geliyor ilk gelmesi gereken buydu aslında

ilgili linkte herşey olmasına rağmen hala açıklama bekleyen konu sahibi

yok ebenin ali sami diyerek geliyoruz buraya.İstenen ne stock rom kurulumu bu mesajda verilen bilgi ne ?En iyi ihtimalle recovery ile stock based custom rom kurulumu

Yardım - Yeni iphone aldım Misal bu konuda da bariz şekilde post kasan eleman var kimse de demiyor ki aga bu ne?

bu yazar komple ofsayt aslında ama yönetim dokunmuyor!(fly konusu oyun bilgisayar konusunu hatırlarsanız)

Aslında diğer bir anlamadığım konu şu(bir mod'un imzası)
bazı konularda sayfalarca teşekkür mesajı olduğunu düşünün önemli bilgilerinde bu teşekkür mesajları arasında kaybolduğunu, ciddi anlamda mantıksız bir uygulama gibi gözüküyor "beğen" butonunu kullanmaya teşvik edilse üyeler daha iyi olmaz mıydı?

Konulara çerçöp mesaj girebilen çok üye var serbestse ben de öyle takılayım yoksa işlem yapılsın birbirinin aynısı 20 tane mesaj giriliyor konulara mantık çerçevesinde değerlendirildiğinde çok verimsiz bir yapısı oluyor.
imza dışında hepsine katılıyorum. teşekkür yaz derken aslında mesaj yaz konudan daha çok kişi faydalansın deniyor. öbür türlü konu arkaplanda kalıyor, daha az kişi faydalanıyor. O kadar emek verdikten sonra bir teşekkür mesajı bile gelmemesi emekçi konu sahibini üzer. Şevkini kırar, konu açmayı bırakır ve zamanla forumu bırakır. Eyyorlamam bu kadar.

0MG90

0MG90

Üye
Konuyla alakasız bir sürü mesaj atılıyor bunda katılıyorum ama teşekkür mesajları abartılmadığı sürece yani mesaj kasma derecesine gelmediği sürece bence sakıncası yok

KAYIP-ADAM

Üye
Artık Ölü bir forum.

• Beğen
Tepkiler: Türe
Baydırman

Baydırman

Moderator
Tövbe diyin lan

Baydırman

Baydırman

Moderator