Rom için yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

- S.O.U.L.F.L.Y -

- S.O.U.L.F.L.Y -

Üye
    Konu Sahibi
Rom için yardım !
Note 3 için stock room atcam yardımcı olurmusunuz farklı bi bilgim yok bu konuda ?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yazılımı Sanırım Hafıza Kartına Atıyorsun Sonrada Hard Format Atar Gibi Giriyosun Oradan Memory Kartı Mı Ne Şeçiyodun Heralde :hmmm Bence Sıkıntılı İş Ama Sen Bİlirsin

falconn00

falconn00

Üye
Note 3 için araştır bulursun yani, Ace olsaydı en güzel romları bulurdum sana... :)

- S.O.U.L.F.L.Y -

- S.O.U.L.F.L.Y -

Üye
    Konu Sahibi
not 3 kullanan biri yokmu be :D

byAndroid

byAndroid

Üye
basit hacı dayı yaparsın

- S.O.U.L.F.L.Y -

- S.O.U.L.F.L.Y -

Üye
    Konu Sahibi
KaptanSaMSuN

KaptanSaMSuN

Üye
Öncelikle telefonunu rootla, sonra TWRP image yukle. Ondan sonra telefonuna istedigin ROM dosyasini indir . Son olarak twrpden advanced wipe yap ve romu flashla. (SAKİN GAPPS YUKLEMEYİ UNUTMA!!!)

byAndroid

byAndroid

Üye
dayı sağol iyi anlatmış bide stock rom indirme nereye atmamız gerek flan onlarıda atarsan tamam :)
Hacım sen sammobile firmware kısmından romu indir (üye olman lazım). Sonra PC üzeriden odin yardımıyla AP kısmından romu flaslayacaksin

Öncelikle telefonunu rootla, sonra TWRP image yukle. Ondan sonra telefonuna istedigin ROM dosyasini indir . Son olarak twrpden advanced wipe yap ve romu flashla. (SAKİN GAPPS YUKLEMEYİ UNUTMA!!!)
Custom ROM için bu geçerli. Stock ROM da böyle değil

haqanguven

haqanguven

Üye
İlk önce odin in son sürümünü indir. Samsung firm sitesinden telefonunun en son yazılımı indir
Telefonu kapar ses kısma + orta tuş + güç tuşlarını basılı tut. ön yükleme modunda başlasın. tekrardan güç tuşuna bir kes bak ve telefonu beklemeye al.
Daha sonra indirmiş olduğun yazılımı sıkıştırılmış dosyadan çıkar odin i aç ap den yazılımı seç ve start de bekle. Kendi kendine yükleyecektir. Kolay gelsin :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt