Yardım Yeni iphone aldım

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Yeni iphone aldım
Sa arkadaslar ben 4s aldim da muzik indiricem biraz arastirdim video olarak indirebildiklerim varda onlar cihazi yavaslatiyor MP3 olarak da jb ile oluyormus galiba ben jbsiz MP3 nasıl indirebilirim? Teşekkürler.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
As İndirebileceğini Sanmıyorum PCden Bile Atarken Bin Türlü Şey Yapıyosun Hack Belki Fayda Yapar

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
eRdaL.

eRdaL.

Üye
crea4Life: Turbo File Manager and Browser

Bu uygulama ile youtubeden indirip sonra mp3 e cevirme işlemi var kullandıgım güzel bir uygulama

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
crea4Life: Turbo File Manager and Browser

Bu uygulama ile youtubeden indirip sonra mp3 e cevirme işlemi var kullandıgım güzel bir uygulama
Nasıl kullanacagimi da yazar misiniz?
As İndirebileceğini Sanmıyorum PCden Bile Atarken Bin Türlü Şey Yapıyosun Hack Belki Fayda Yapar
Aslinda kendimce bir yol gelistirdim indirdim baya da size de sorayim dedim
Bi şey daha sorayim :) malum yeniyim iphone da :D neyse ben arka planda uygulama yenilemeyi kapatmali miyim yoksa kapatmamali miyim? Bunu da bi sorayim dedim

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Nasıl kullanacagimi da yazar misiniz?

Aslinda kendimce bir yol gelistirdim indirdim baya da size de sorayim dedim
Bi şey daha sorayim :) malum yeniyim iphone da :D neyse ben arka planda uygulama yenilemeyi kapatmali miyim yoksa kapatmamali miyim? Bunu da bi sorayim dedim
Bilgim Yok O Kadar :)

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Belki diger arkadas bilir

enaa_881

enaa_881

Üye
arka planda uygulama yenilemeyi kapatırsan uygulamaların bildirimleri gelmez yani facebook yada whatsapp gibi uygulamalarda sen uygulamayı açmadan sana bildirim gelmez
onu kapatmak yerine gereksiz uygulamaları kapatırsan daha iyi olur( yani facebook twitter whatsapp vs. gibi bildirim gelenler dışında kullanmadığın gereksiz uygulamalar)

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
arka planda uygulama yenilemeyi kapatırsan uygulamaların bildirimleri gelmez yani facebook yada whatsapp gibi uygulamalarda sen uygulamayı açmadan sana bildirim gelmez
onu kapatmak yerine gereksiz uygulamaları kapatırsan daha iyi olur( yani facebook twitter whatsapp vs. gibi bildirim gelenler dışında kullanmadığın gereksiz uygulamalar)
Tamam kardesim peki sarj icin neler yapabilirim

enaa_881

enaa_881

Üye
iphone da şarj için yapabileceğin bence pek bişey yok internetin devamlı açık kullanıyosan zaten hertürlü bitiyor ama kullanmadığında interneti kapatmayı düşünürsen biraz faydası olur

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
iphone da şarj için yapabileceğin bence pek bişey yok internetin devamlı açık kullanıyosan zaten hertürlü bitiyor ama kullanmadığında interneti kapatmayı düşünürsen biraz faydası olur
Tamam kardeşim eyvAllah peki bu sinirlandirma mi kisitlandirma mi nedir oyle bir sey var nedir o?

eRdaL.

eRdaL.

Üye
İndirdiginiz video lar dosyalar kısmında oluyor buraya girerek videonun üzerine basılı tutarsanız mp3 çevirme seçenegi var bunu seçtiginiz zaman anında dönüştürüyor sonra tekrar video ya basılı tutarak silebilirsiniz

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
İndirdiginiz video lar dosyalar kısmında oluyor buraya girerek videonun üzerine basılı tutarsanız mp3 çevirme seçenegi var bunu seçtiginiz zaman anında dönüştürüyor sonra tekrar video ya basılı tutarak silebilirsiniz
EyvAllah kardeşim peki bu whatsaptan gelen sarkilar nereye gider? Nasil gorebilirim?

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Hocam Arkaplan Uygulamalarını Kapatmanızda Hiçbir Sakınca Yok. Bildirimler Yine Gelir. Ben Kapalı Kullanıyorum. Sıkıntı Olmuyor
Şarj Konusunda YouTubedan Yardım Alabilirsiniz. Yani Bu Konuda Arama Yapabilirsiniz
Sınırlandırma İse Telefonun Kendine Özgü Bazı Özelliklerini Devre Dışı Bırakmak İçin Var. Mesela AirPay. Ben Daha Ne Olduğunu Bile Bilmiyorum. Onun İçin Kapattım.

• Beğen
enaa_881

enaa_881

Üye
evet arkadaş arkaplan uygulamaları konusunda doğru söylüyor bende iphone alalı biraz zaman geçti ama
ben bu özelliğin öyle çalıştığını düşünüyordum denedim bildirimler geliyo
bu anladığım kadarıyla uygulamanın bilgilerini,içeriğini belli zaman aralığında yeniliyor sen açtığında uygulama içeriği güncel olsun diye

• Beğen
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Müzik icin Spotify kullanıyorum diğer MP3 uygulamaları bugün var yarın yok

• Beğen
3onur5

3onur5

Üye
mp3 konusunda spotify yada apple müzik kullanabilirsin 3 ay ücretsizdi apple müzik

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt