Nasıl kullanacagimi da yazar misiniz?crea4Life: Turbo File Manager and Browser
Bu uygulama ile youtubeden indirip sonra mp3 e cevirme işlemi var kullandıgım güzel bir uygulama
Aslinda kendimce bir yol gelistirdim indirdim baya da size de sorayim dedimAs İndirebileceğini Sanmıyorum PCden Bile Atarken Bin Türlü Şey Yapıyosun Hack Belki Fayda Yapar
malum yeniyim iphone da
neyse ben arka planda uygulama yenilemeyi kapatmali miyim yoksa kapatmamali miyim? Bunu da bi sorayim dedimBilgim Yok O KadarNasıl kullanacagimi da yazar misiniz?
Aslinda kendimce bir yol gelistirdim indirdim baya da size de sorayim dedim
Bi şey daha sorayimmalum yeniyim iphone da
neyse ben arka planda uygulama yenilemeyi kapatmali miyim yoksa kapatmamali miyim? Bunu da bi sorayim dedim

Tamam kardesim peki sarj icin neler yapabilirimarka planda uygulama yenilemeyi kapatırsan uygulamaların bildirimleri gelmez yani facebook yada whatsapp gibi uygulamalarda sen uygulamayı açmadan sana bildirim gelmez
onu kapatmak yerine gereksiz uygulamaları kapatırsan daha iyi olur( yani facebook twitter whatsapp vs. gibi bildirim gelenler dışında kullanmadığın gereksiz uygulamalar)
Tamam kardeşim eyvAllah peki bu sinirlandirma mi kisitlandirma mi nedir oyle bir sey var nedir o?iphone da şarj için yapabileceğin bence pek bişey yok internetin devamlı açık kullanıyosan zaten hertürlü bitiyor ama kullanmadığında interneti kapatmayı düşünürsen biraz faydası olur
EyvAllah kardeşim peki bu whatsaptan gelen sarkilar nereye gider? Nasil gorebilirim?İndirdiginiz video lar dosyalar kısmında oluyor buraya girerek videonun üzerine basılı tutarsanız mp3 çevirme seçenegi var bunu seçtiginiz zaman anında dönüştürüyor sonra tekrar video ya basılı tutarak silebilirsiniz
VAllahi ben kendime bi yol gelistirdimMüzik icin Spotify kullanıyorum diğer MP3 uygulamaları bugün var yarın yok

3 ay ücretsiz ama bi tarife seçmen gerekiyor kurulum sırasındamp3 konusunda spotify yada apple müzik kullanabilirsin 3 ay ücretsizdi apple müzik
ne gibi bir tarife öyle bir şey seçtiğimi hatırlayamadım3 ay ücretsiz ama bi tarife seçmen gerekiyor kurulum sırasında
ne gibi bir tarife öyle bir şey seçtiğimi hatırlayamadım3 ay ücretsiz ama bi tarife seçmen gerekiyor kurulum sırasında
Aile paketi yada bireysel tarife diyorne gibi bir tarife öyle bir şey seçtiğimi hatırlayamadım
ne gibi bir tarife öyle bir şey seçtiğimi hatırlayamadım