Haber En Düşük Sınırsız Mobil Paket Hızı 128 Kbps Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
halbuki herkes sınırsız paket alırdı ve daha çok kar elde edebilirlerdi 128 kpbs küfür gibi
Hiç olur mu bu seferde kardan zarar ederdi operatörlerimiz yazık onlara... :D
İlk sınırsız Vodafone cıkardı

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen tam 5 sene kullandım o sınırsızı ama bitince turkcelle geçmek zorunda kalmıştım...
Mobil için sormadım zaten ya normal internet için :D eğer şuandan itibaren geçerliyse indirmeye başlıycam çünkü :D
ve bu yazıyı şimdi okudum :((( 7’inci maddelerinin ise en geç 1 Mayıs 2017 tarihine kadar uygulanmasına başlanması,
2 Ay daha sabretmen gerekiyor... :D

phasan

phasan

Üye
halbuki herkes sınırsız paket alırdı ve daha çok kar elde edebilirlerdi 128 kpbs küfür gibi
Bunlar sınırsız vermez nerden daha cok para kazansak diye düşünürler

Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
Bunlar sınırsız vermez nerden daha cok para kazansak diye düşünürler

aynen öyle baska yapacakları yok tüketicinin islerine burunlarını sokarlar

• Beğen
Tepkiler: phasan
vedat_s_

vedat_s_

Üye
şimdi gece 2 den sonra paket olsun veya olmasın 128 hızında net bedavamı olucak?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Evet türkcell hızı 128 kbps yapmış bulunmakta. Gözlerimi yaşarttılar

53**170**9 nolu hattinizin internet kullanim kotasini doldurdunuz.Internet hiziniz, paketiniz tekrar tanimlanana kadar 128 Kbps'ye dusurulmustur. Turkcell TV vb servislerin hizi yavaslar.

phasan

phasan

Üye
Evet türkcell hızı 128 kbps yapmış bulunmakta. Gözlerimi yaşarttılar

53**170**9 nolu hattinizin internet kullanim kotasini doldurdunuz.Internet hiziniz, paketiniz tekrar tanimlanana kadar 128 Kbps'ye dusurulmustur. Turkcell TV vb servislerin hizi yavaslar.
Bu ilk yapan avea idi şimdiki adı ile Türk Telekom

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu ilk yapan avea idi şimdiki adı ile Türk Telekom

Daha önceden hızı 64 kbps ye düşürüyorlardı. Yeni hız limiti 128 kbps olunca yapmazlar diye düşünüyordum açıkçası şaşırttılar....

maxirabit

maxirabit

Üye
Az önce turkcell e sordum müşteri temsilcisine, yeni çıkaracakları yada mevcut olan 1 kbps lik limitsiz paketlerde, kota dolunca 128 kbps hız falan verilmeyecek, eski 1kbps durumunda devam edecek :D

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Az önce turkcell e sordum müşteri temsilcisine, yeni çıkaracakları yada mevcut olan 1 kbps lik limitsiz paketlerde, kota dolunca 128 kbps hız falan verilmeyecek, eski 1kbps durumunda devam edecek :D

Şaka gibi ülkede yaşıyoruz devlet kanun çıkartıyor firmaların umurunda değil...
şimdi gece 2 den sonra paket olsun veya olmasın 128 hızında net bedavamı olucak?
Hayır sadece sınırsız paketi olanların hızı yükseltildi olay bu yani...

maxirabit

maxirabit

Üye
Şaka gibi ülkede yaşıyoruz devlet kanun çıkartıyor firmaların umurunda değil...

Hayır sadece sınırsız paketi olanların hızı yükseltildi olay bu yani...
Malesef, 128 bile düzgün bir hız değil zaten 1-2 mbit hız olsa daha düzgün olucak ama singapur gibi halen 3 tekerlekli motorsikletlerin kullanıldığı, çamurdan evlerde yaşayan insanlara bile cam kablolarla, fiber sınırsız interneti 6 ay sunarlarken burada mobil, limitsiz interneti 1kbps de sunuyorlar :D

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Malesef, 128 bile düzgün bir hız değil zaten 1-2 mbit hız olsa daha düzgün olucak ama singapur gibi halen 3 tekerlekli motorsikletlerin kullanıldığı, çamurdan evlerde yaşayan insanlara bile cam kablolarla, fiber sınırsız interneti 6 ay sunarlarken burada mobil, limitsiz interneti 1kbps de sunuyorlar :D
Çünkü biz edindiğine razı olan insanlarız hiçbir zaman daha iyisini talep etmiyoruz örnek vermek gerekirse 1 ay kimse net paketi almasın bak bakalım nasıl getiriyorlar min. 512 kbps veya1 mbps yi...

phasan

phasan

Üye
Çünkü biz edindiğine razı olan insanlarız hiçbir zaman daha iyisini talep etmiyoruz örnek vermek gerekirse 1 ay kimse net paketi almasın bak bakalım nasıl getiriyorlar min. 512 kbps veya1 mbps yi...
Onuda kimse yapmaz

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Sınırsız 500 kbs olsa ıyı olur

O bile çok az ama şuan ki duruma göre kötünün iyisi olur.Ben en düşük hızın 1 mbps olmasından yanayım ama tabiki bu bir hayal...

Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
aynen hızin 1 mbps olmasından yanayız oda olurmu tabi bilinmez

maxirabit

maxirabit

Üye
Yaklaşık 7 yıldır adsl falan kullanmayıp mobil internet kullanıyorum ama hiç bir gsm firması mobil internet konusunda istikrarlı değil, bu devirde mobil internet kotası dolunca limitsiz paketlerde 1 mbit hız verilmesi hayal, adil kullanım kotasının mobil internette kaldırılması olmaz, eğer mobilde adil kullanım kotası biterse, paketler limitsiz olursa, her kullanıcı benim düşündüğümü düşünüp, adsl, kablolu internetlerle uğraşmayı bırakıp mobil interneti kullanıcağından, gsm de hız düşmeyen limitsiz internet sunulmayacağı gerçeği var çünkü 1mbit gelse bile youtubeda bir videoyu izlerken donduğu an, insan hayattan soğur :D

• Beğen
Tepkiler: phasan
skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Yaklaşık 7 yıldır adsl falan kullanmayıp mobil internet kullanıyorum ama hiç bir gsm firması mobil internet konusunda istikrarlı değil, bu devirde mobil internet kotası dolunca limitsiz paketlerde 1 mbit hız verilmesi hayal, adil kullanım kotasının mobil internette kaldırılması olmaz, eğer mobilde adil kullanım kotası biterse, paketler limitsiz olursa, her kullanıcı benim düşündüğümü düşünüp, adsl, kablolu internetlerle uğraşmayı bırakıp mobil interneti kullanıcağından, gsm de hız düşmeyen limitsiz internet sunulmayacağı gerçeği var çünkü 1mbit gelse bile youtubeda bir videoyu izlerken donduğu an, insan hayattan soğur :D
Firmalar adsl hizmeti verse ben ona bile razıyım altyapı yok deyip insanları 1-2 sene bekletiyorlar...

Üst Alt