Bu konu mobil internet ile ilgili sabit internet değil...Benim hızım 8 50 mgpizsel kota dolunca hızı 3'e düşüyor. Bu benim kullanımı mı çok mu etkiler?
Bunu bulamayanlar vargerçekten süper bir hız![]()

Sitede güncellenmemiş bilgiler, şuanda sınırısız 1gb kullanıyorum hızım bugün 96 dan 128 kbps ye yükseldi...Turkcell de limitsiz herhangi bir paketin detayına baktım, hız halen 1 kbps' ye düşer diyor. Son anına kadar bekleyecekler, ne zaman turkcell üst üste ceza yer ve artık ödeyemeyeceği limitlere gelir öylelikle en düşük hız 128 kbps olur, yalnız unuttuğumuz bir kısım var burada, btk turkcell e bununla ilgili ceza keserse, btk nın da çıkarına olucak, öylelikle btk daha fazla gelir elde eder. Yani bu iş kısacası kullanıcıları düşünmek değil, çıkar savaşı. Yakın zamanda 5g geliceğine dair de söylentiler var, 4.5 g ile çok fazla gelir elde edemediler, 5 g ile daha fazla gelir elde etme peşine düşücekler. Adil kullanım kotası durumu uzun bir süre hayal olacak
Yeni 4 GB
Aşım derdi olmadan 30 gün boyunca 4 GB internet paketi ile internetin keyfini çıkarın!
- Yeni 4 GB Paketi'nden tüm bireysel ön ödemeli müşteriler yararlanabilir.
- Paket fiyatı 35 TL'dir.
- Paket kotası bittikten sonra kullanım hızı 1 kbps'ye düşürülür ve aşım ücreti yansıtılmaz.
- Paket alındıktan sonra 30 Gün geçerlidir.
- Kampanyada verilen, data paketinin 3G şebekesinde üst hız limiti 7,2 Mbps, 4.5G şebekesinde ise 100 Mbps’tır.
Sitede güncellenmemiş bilgiler, şuanda sınırısız 1gb kullanıyorum hızım bugün 96 dan 128 kbps ye yükseldi...
Hayır ne bir bilgilendirme yaptılar nede sitesinde bir güncelleme.Normalde 1 gün önceden hızınız yükselecektir diye mesaj atmaları gerekiyor ama yapmadı Turkcell...Peki bununla ilgili bir link var mı ? Baktıklarımın hiç birinde bu dediğiniz yokta o yüzden
Hızınız yükselmemiş olabilir, turkcell bunun açıklamasını yapmadan hız yükseltmez. Sitelerinde, resmi adreslerinede veya açıklama yaptıkları bir yer yok. Hız o yüzden aynıdır halen. Müşteri hizmetlerine bu konuyu soracağım ama bununla ilgili açıklama yapmazlarHayır ne bir bilgilendirme yaptılar nede sitesinde bir güncelleme.Normalde 1 gün önceden hızınız yükselecektir diye mesaj atmaları gerekiyor ama yapmadı Turkcell...
Hayır hızım yükseldi yalan mı söyleyeceğimHızınız yükselmemiş olabilir, turkcell bunun açıklamasını yapmadan hız yükseltmez. Sitelerinde, resmi adreslerinede veya açıklama yaptıkları bir yer yok. Hız o yüzden aynıdır halen. Müşteri hizmetlerine bu konuyu soracağım ama bununla ilgili açıklama yapmazlar
Normalde max 12kb ile indirirken bugün max 18 kb ile indirme yapıyor...Ne yazıkki öyle...Elin avrupalisi yuksek kotali uygun sinirsiz hiz kisitsiz net kullansin bizim milletimiz 3-5 kb yukselttik diye ovunsun
benim üzüldüğüm günlük 1tlye 100mb internetin kalkması. 40 yılda bir güzel bir iş yapmışlardı kaldırdılarBu konu mobil internet ile ilgili sabit internet değil...
Bunu bulamayanlar var![]()

Şuan bu geçerli mi onu merak ettim hayır ona göre gta yı indiriyim bari7. 02:00 - 08:00 saatleri arasında gerçekleştirilen internet kullanımlarının AKN’ye dâhil edilmemesi ve AKN’nin aşılıp aşılmadığına bakılmaksızın söz konusu zaman dilimlerinde AKN sonrası indirme hızı kısıtlarının uygulanmaması,

Tüketicinin yararına ne varsa kaldırıyorlar şaşırmamak lazım...benim üzüldüğüm günlük 1tlye 100mb internetin kalkması. 40 yılda bir güzel bir iş yapmışlardı kaldırdılar![]()
Ne yazıkki bu madde mobil için geçerli değil...Şuan bu geçerli mi onu merak ettim hayır ona göre gta yı indiriyim bari![]()

Nerde o günler bu operatörlerin gözünü para bürümüş 1kbps nin bile hesabını yapıyorlar...en az 400-500 kbps olsaydı bişeye benzerdi en azından..
Ben onun için demiştim zaten vodafone kalmadı sınırsız netHayır bütün operatörler için geçerli ama Türktelekom 128kbps hızı eskiden beri veriyor tabiki o ayrı bir konu...
Evet vodafone da sınırsız paket yok ayrıca faturasız olarak hiçbir operatörde abone alımına açık paket yok...Ben onun için demiştim zaten vodafone kalmadı sınırsız net
E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk sınırsız Vodafone cıkardıEvet vodafone da sınırsız paket yok ayrıca faturasız olarak hiçbir operatörde abone alımına açık paket yok...
Mobil için sormadım zaten ya normal internet içinNe yazıkki bu madde mobil için geçerli değil...![]()
eğer şuandan itibaren geçerliyse indirmeye başlıycam çünkü 
(( 7’inci maddelerinin ise en geç 1 Mayıs 2017 tarihine kadar uygulanmasına başlanması,halbuki herkes sınırsız paket alırdı ve daha çok kar elde edebilirlerdi 128 kpbs küfür gibiNerde o günler bu operatörlerin gözünü para bürümüş 1kbps nin bile hesabını yapıyorlar...