Haber En Düşük Sınırsız Mobil Paket Hızı 128 Kbps Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
Firmalar adsl hizmeti verse ben ona bile razıyım altyapı yok deyip insanları 1-2 sene bekletiyorlar...
Bırak internet hızını bazı insanlar mobilde konuşmayı dahi istiyorlar hiç hat cekmiyor yerler var

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Bırak internet hızını bazı insanlar mobilde konuşmayı dahi istiyorlar hiç hat cekmiyor yerler var

Firmalar milyonlarca lirayı sahte reklamlara değilde ar-ge ye ve altyapıya harcasalar daha çok müşteri kazanacaklar ama nerde o günler...

maxirabit

maxirabit

Üye
Firmalar adsl hizmeti verse ben ona bile razıyım altyapı yok deyip insanları 1-2 sene bekletiyorlar...
Bu aralar uydudan interneti araştırıyorum, hiç değilse adsl gibi hat üzerinden, kablo koptu bağlantı gitti derdi olmaz :D

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Bu aralar uydudan interneti araştırıyorum, hiç değilse adsl gibi hat üzerinden, kablo koptu bağlantı gitti derdi olmaz :D
Kablolu internete göre daha mantıklı fiyatları ucuz ve taahhüt derdi yok...

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: phasan
phasan

phasan

Üye
Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
bekleyip görecegiz

alizaferardic

Üye
Arkadaşlar selamlar...
Bir hususta bilginizi almak istiyorum...
Şu anda belli bir kota sonrası düşük hızdan ve sınırsız (ücretsiz) mobil internet hizmetli veren faturalı ya da faturasız tarifesi olan bir operatör var mı?...
Bilgisi olanların paylaşmasını rica ediyorum...
Hoşcakalın...

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
Fiyatıda yükselmiştir
Test etmek gerekir bitince kaça düşüyo

0MG90

0MG90

Üye
Paketteki kota bitti, 128'e düştü ama ben paketi iptal ettim

Faturam bu varken çok geliyor, GNÇ Full Paket 6GB'a geçtim ayın 10'unda o başlayacak

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Paketteki kota bitti, 128'e düştü ama ben paketi iptal ettim

Faturam bu varken çok geliyor, GNÇ fu ll Paket 6GB'a geçtim ayın 10'unda o başlayacak

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
6 gb size yetiyor ise paket fena değil...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar selamlar...
Bir hususta bilginizi almak istiyorum...
Şu anda belli bir kota sonrası düşük hızdan ve sınırsız (ücretsiz) mobil internet hizmetli veren faturalı ya da faturasız tarifesi olan bir operatör var mı?...
Bilgisi olanların paylaşmasını rica ediyorum...
Hoşcakalın...
Türkcell faturalı yada faturasız sınırsızlık hizmeti mevcut. Müşteri temsilcileri ile konuşup sınırsızlık servisi hizmetini açtıracaksınız. Ben faturalı hat kullanıyorum aylık 5 TL veriyorum. Yaklaşık 1-1.5 sene oldu.

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Silindi

Son düzenleme:
Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
Kbps anca arta arta cıkar zamanla arkadasın dedigi gibi 10 yıla dayanır :D

cratec

cratec

Üye
Zaman geçtikçe hızın artması gerekirken bizimkiler zaman geçtikçe daha da kötüleştiriyor. 2013'te PTTCELL'in 14'lük tarifesine kayıt olmuştum. 128 kbps sınırsız internet veriyorlardı. Birkaç gün önce öğrendim ki AKK dolduktan sonra 3 GB'a kadar 128 kbps ile devam edip 3 GB'tan sonra 1 kbps oluyor yani internet duruyor. Bir de çakallar bunu sınırsız internet diye satıyor. Gerçekten düzenbazlık.

2013'ü arıyorum resmen.

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Zaman geçtikçe hızın artması gerekirken bizimkiler zaman geçtikçe daha da kötüleştiriyor. 2013'te PTTCELL'in 14'lük tarifesine kayıt olmuştum. 128 kbps sınırsız internet veriyorlardı. Birkaç gün önce öğrendim ki AKK dolduktan sonra 3 GB'a kadar 128 kbps ile devam edip 3 GB'tan sonra 1 kbps oluyor yani internet duruyor. Bir de çakallar bunu sınırsız internet diye satıyor. Gerçekten düzenbazlık.

2013'ü arıyorum resmen.
Aynen öyle eskiden düşük hızda olsa sınırsız internet vardı şimdi o da yok.Operatörlerin amacı iyi hizmet ve müşteri memnuniyeti falan değil tek amaçları daha fazla para kazanmak...

phasan

phasan

Üye

2013'ü arıyorum resmen.
O yeni aboneler için öyle senin için degil

SeçilmişArda

Üye
128 kbps ne ya dalga mı geçiyorsunuz ben sınırsız kullansam delirmiştim şu an bana bu yavaş geliyor...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üst Alt