Haber En Düşük Sınırsız Mobil Paket Hızı 128 Kbps Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
128 kbps ne ya dalga mı geçiyorsunuz ben sınırsız kullansam delirmiştim şu an bana bu yavaş geliyor...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu zamanda 5 gb ucuz degilken idare eder

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Çakal türkcell sınırsız paketi komple kaldırıyor. (Buraya çok sağlam bir küfür geliyor). Zaten verdiğiniz kağnı hızında internet , zar zor iş görüyor derken onu da kaldırdılar ya allahları bunlara tepeden baksın!!!!

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___

technogamer2345

Üye
en azından 1 mbps olsaydı fena olmazdı ya. aşım sonrası 5-6 sn daha geç yüklenirdi ama yüklenirdi.. Hem modem yapınca da rahat olurdu. Masaüstünde su gibi akıyor bu paketler..

murat.122a

murat.122a

Üye
128kbps uydulandımı neden btk yı takmıyorlar 128kbps 2020 demi gelecek

phasan

phasan

Üye

technogamer2345

Üye
Uygulandı. Limitsiz varsa kota bitince 128kbps'e düşüyor.
Hangi operatörlerde? Ve 128kbps olunca rahatlıkla yine internete girebilir ve telefonu modem yapıp kullanabilir miyiz? Yeterli bir hız mı? Sayfalar açılsa yine yeter. Videoların açılması için açık bırakır beklerim..

0MG90

0MG90

Üye
Hangi operatörlerde? Ve 128kbps olunca rahatlıkla yine internete girebilir ve telefonu modem yapıp kullanabilir miyiz? Yeterli bir hız mı? Sayfalar açılsa yine yeter. Videoların açılması için açık bırakır beklerim..
Limitsiz 1GB internetim vardı bitince 128kbps'e düşüyordu. Önceki sayfalarda SS atmıştım. Evet, sınırsız internetiniz varsa sorunsuz modem olarak kullanabilirsiniz. Kota bitince bile.

technogamer2345

Üye
Limitsiz 1GB internetim vardı bitince 128kbps'e düşüyordu. Önceki sayfalarda SS atmıştım. Evet, sınırsız internetiniz varsa sorunsuz modem olarak kullanabilirsiniz. Kota bitince bile.

Hangi operatör o?

0MG90

0MG90

Üye
Turkcell de bildiğim kadarıyla sınırsız paket kalmadı senin bahsettiğin paket hangisi ?
Ben önceden aldım hocam. Eski paketti. İptal ettim GNÇ pakete geçtim.

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Ben önceden aldım hocam. Eski paketti. İptal ettim GNÇ pakete geçtim.

Bunu bende kullanıyordum ama bitti bu paket , bende başka paketten bahsediyorsun sandım çünkü şuan faturasız sınırsız paket yok Turkcell de...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Üst Alt