Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

yakupb03

yakupb03

Üye

Xperia Z2[emoji769]

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve dragonmhmt

0MG90

0MG90

Üye
Hala custom N rom bekliyorum. Adamlar uğraşıyor baya inşallah çıkartırlar.

yakupb03

yakupb03

Üye
Hala custom N rom bekliyorum. Adamlar uğraşıyor baya inşallah çıkartırlar.
Android 7 gelmeyecek demi bize. Geliştiriciler sony ile ortak yapabiliriz falan demişlerdi z2 ve z3 için. Z3 plus zaten alacak?

Xperia Z2[emoji769]

0MG90

0MG90

Üye
Android 7 gelmeyecek demi bize. Geliştiriciler sony ile ortak yapabiliriz falan demişlerdi z2 ve z3 için. Z3 plus zaten alacak?

Xperia Z2[emoji769]
Gelmeyecek. Öyle bir şey olmaz ya :D
Z3+'ta S810 olduğu için alıyor. S800-801 olan cihazlara kazık attı Google-Qualcomm.

yakupb03

yakupb03

Üye
Bunun için gidip xz alamam gerek yok iki aylık cihaz servis değiştirdi

Xperia Z2[emoji769]

0MG90

0MG90

Üye
XDA'ya baktım şimdi custom N romlar için birçok sorunu gidermişler sadece kamera sorunu kalmış. Onuda yaparlarsa romlar çıkar herhalde. Hadi inşallah :D

man20

man20

Üye
XDA'ya baktım şimdi custom N romlar için birçok sorunu gidermişler sadece kamera sorunu kalmış. Onuda yaparlarsa romlar çıkar herhalde. Hadi inşallah :D
İnşallah canım ya :nargile:

0MG90

0MG90

Üye
Telefonu düşürüp düşürüp duruyorum ya, 3. kez temperli cam almam lazım :D

sado_27

sado_27

Üye
yenıden selam ya arkadaslar bu z2 de redım cekerken otomatık mod 8 mgxl olarak cekıyor bunu bılıyorum ama otomatık modda 20 mgxl olarak calıstırmanın yolu varmı veya bıldıgınız guzel bı kamera uygulaması varmı guzel yuz panoroma vs vs ozellıklerı 20mgxl ıle cekmek ıcın yardım edın daaa :D :D

0MG90

0MG90

Üye
yenıden selam ya arkadaslar bu z2 de redım cekerken otomatık mod 8 mgxl olarak cekıyor bunu bılıyorum ama otomatık modda 20 mgxl olarak calıstırmanın yolu varmı veya bıldıgınız guzel bı kamera uygulaması varmı guzel yuz panoroma vs vs ozellıklerı 20mgxl ıle cekmek ıcın yardım edın daaa :D :D
Root lazım onun için. XDA'da var.

sado_27

sado_27

Üye
link atarmısın rica etsem

man20

man20

Üye
ben anlamıyorum madem root ile yapılabiliyor o zaman niye sony kendisi o şekilde telefonlarına koymuyor?

• Beğen
Tepkiler: sado_27
0MG90

0MG90

Üye
Bulamadım :D
İstersen bunu yükle

Telefonun rootluysa Google Play'dekini deneyebilirsin

ben anlamıyorum madem root ile yapılabiliyor o zaman niye sony kendisi o şekilde telefonlarına koymuyor?
Yeni modellerde var. Z5'ten beri o seçenek var sanırım ama bize güncellemeyle vermediler.

• Beğen
yakupb03

yakupb03

Üye
O rootla oluyor dedikleri gibi. Ama modül gerekli xposed çerçeve lazım. Onun için 6.0 da xposed bulup . Xposed den de camera 20 mpx modülü yükleyip aktif edip reboot yapıp kullanabilirsin. Şu an seyahattaym yoksa yardımcı olurdum. Ama ilk işim benim ilk fırsatta 5.1.1 e döneceğim şarj berbat..

Xperia Z2[emoji769]

• Beğen
yakupb03

yakupb03

Üye

Şu zimbırtıyı kapatınca ekran süresi üzüyor diyorlar. Var mı test eden hiç denemedim ben. Kapalı şarj daha iyi gidiyormuş siz ne diyorsunuz?

Xperia Z2[emoji769]

sado_27

sado_27

Üye
Agam bu nedır kameramızı bıle ozgurce kullanamıyığ :) tesekkurler yardımlarınız ıcın :)

man20

man20

Üye

Şu zimbırtıyı kapatınca ekran süresi üzüyor diyorlar. Var mı test eden hiç denemedim ben. Kapalı şarj daha iyi gidiyormuş siz ne diyorsunuz?

Xperia Z2[emoji769]
Ben bunu marshmallow'a geçer geçmez kapatmıştım. Benim ekran sürem genelde 6-6.5 saat gidiyor. Bazen 7 saat aldığımda oluyor. Belkide bu ayar kapalı olduğundandır. Birde ben stamina mod filanda hiç kullanmıyorum.

Üst Alt