Şuan elimde bir tane N8 yada 808 olsun isterdim doğrusuSymbian'a devam.Kolay kolay da bozulacağını sanmıyorum. Güncelleme derdim yok.
![]()

Sana elimde kalanları vereyim; 3200, 3510, 6600, 3210, Motorola ve son olarak N73. Ama N73'ümü vermem.Şuan elimde bir tane N8 yada 808 olsun isterdim doğrusu![]()

Açıkçası ben temiz N9 64 gb bulsam havada kapacağım da bulamıyorum.Şuan elimde bir tane N8 yada 808 olsun isterdim doğrusu![]()

Hafta sonu teknosada bi sürü android cihaz denedim hiç birine de içim ısınmadı kendi kendime biraz daha sabret pişman olacağın birşey yapma dedim((iki sefer s3 ve note 2 ile android denemesi yapmıştım)L1520 var daha senesi dolmadı sıfır aldım ancak eğer başına bir şey gelirse S7 edge ile androide geçerim.
Sabreden dermiş, sabretmekten delirmiş.Hafta sonu teknosada bi sürü android cihaz denedim hiç birine de içim ısınmadı kendi kendime biraz daha sabret pişman olacağın birşey yapma dedim((iki sefer s3 ve note 2 ile android denemesi yapmıştım)
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

Abi androidi seviyor muyum? Zerre kadar sevmiyorum. Bugüne kadar hiç kullandın mı dersen arkadaşların telefonlarında yaşanan yazılımsal sıkıntıları çözmek için kullandım onun dışında o sisteme ait hiçbir telefon satın alıp kullanmadım ama microsoftta bir şeyler yapsa artık güzel olur. Şirket bazlı değilde normal müşteri/kullanıcı bazlı düşünse sıkıntılar çözülecek.Hafta sonu teknosada bi sürü android cihaz denedim hiç birine de içim ısınmadı kendi kendime biraz daha sabret pişman olacağın birşey yapma dedim((iki sefer s3 ve note 2 ile android denemesi yapmıştım)
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
Bende aynı şekilde hiç sevmezdim ama gördüm ki Android 2.3ten beri çok şey değişmiş. Android eski Android değil son derece sorunsuz ve performanslı. Tabii Sony kullanıyorum onunda etkisi vardır en stabil cihazları üreten firma.Abi androidi seviyor muyum? Zerre kadar sevmiyorum. Bugüne kadar hiç kullandın mı dersen arkadaşların telefonlarında yaşanan yazılımsal sıkıntıları çözmek için kullandım onun dışında o sisteme ait hiçbir telefon satın alıp kullanmadım ama microsoftta bir şeyler yapsa artık güzel olur. Şirket bazlı değilde normal müşteri/kullanıcı bazlı düşünse sıkıntılar çözülecek.
Hocam s7 edge için ne düşünüyorsunuz? Tasarımı en çok hoşuma giden androidli telefon o?Bende aynı şekilde hiç sevmezdim ama gördüm ki Android 2.3ten beri çok şey değişmiş. Android eski Android değil son derece sorunsuz ve performanslı. Tabii Sony kullanıyorum onunda etkisi vardır en stabil cihazları üreten firma.
Samsung hiç sevmem ama s6 ve s7 serileri güzel cihazlar bence hem tasarım hem donanım olarak. Ama işte klasik Samsung en üst modeli bile olsa ben almadan önce uzun uzun düşünürdüm.Hocam s7 edge için ne düşünüyorsunuz? Tasarımı en çok hoşuma giden androidli telefon o?
Galaxy S7 Edge'lere baktım ama çok pahalı. Milleti kazıklıyorlar resmen.Hocam s7 edge için ne düşünüyorsunuz? Tasarımı en çok hoşuma giden androidli telefon o?
Öyle gerçekten hayırlısı artık eğer tam karar verirsem bu sistemden ayrılmaya, alacağım cihaz s7 edge olur.Samsung hiç sevmem ama s6 ve s7 serileri güzel cihazlar bence hem tasarım hem donanım olarak. Ama işte klasik Samsung en üst modeli bile olsa ben almadan önce uzun uzun düşünürdüm.
cihazınızı satamayı düşündüğünüzde alıcı olurum.kesinlikle iphone alacağım para biriktiriyorum inşallah bırakıcam bu sistemi