enessrsy
Üye
Ben elime casper aldım ama elimde tutamadım.Ben Note7 almıştım ama bildiğiniz gibi hiç elime telefonu alamadan gitti
Güle güle kullanın.İyi akşamlar arkadaşlar;
Bu akşam turkcell den kontratlı olarak lenovo vibe p1siparişi vermiş bulunmaktayım.
Bakalım 3. kez android denemem nasıl geçecek![]()
İnan ki çok istemiyerek bu kararı aldım belki de öncekileri yaptığım gibi(S3 ve Note2)bunu da eşime verebilirim ama ms ye bir tepki göstermem gerekiyor kaç yıl olmuş çeşitli bahanelerle bir sürü insanı mağdur ediyorsun.sen tut 1520 gibi güçlü bir cihaza otg desteği verme,radyoyu kaldır vs vs.hadi hayırlısı,hala buralardayımGüle güle kullanın.
Windows Phone İşletim sisteminde en hoşuma giden özellik, canlı kutucuklar.
Şimdilik bu özellik diğerlerinde olmadığından hiç bir sisteme geçeceğimi sanmıyorum. Diğerleri bana yavan geliyor.
Hani araba markalarında olur ya, tampon görüntüsü değiştirilerek model değişikliği yaptıkları gibi..
Kaç yıldır, İos ve Android 'te de buna benzer avam ya da yavan yenilemelerle piyasaya çıkıyorlar.
Diğer yandan şu da bir gerçek ki İos ve Android'te cep telefonu işletim sistemi ile uygulama konusunda epey yol almış görünüyorlar.
Belki de doyumsuzluğa ulaştılar ve artık Steve Jobs gibi dahiler de gelmediğinden yapacak bir yenilik ya da başka bir şey bulamıyorlar.

Maalesef ki yine cesaret edemedim ve anlaşmayı iptal ettim, anladım ki ben bu sistemden kolay kolay vaz geçemem.İyi akşamlar arkadaşlar;
Bu akşam turkcell den kontratlı olarak lenovo vibe p1siparişi vermiş bulunmaktayım.
Bakalım 3. kez android denemem nasıl geçecek![]()
İyi yapmışsınız cihazı 2 kişide gördüm 2 side hiç memnun olmadığını söyledi. Kullanıcıya görede değişir elbet.Maalesef ki yine cesaret edemedim ve anlaşmayı iptal ettim, anladım ki ben bu sistemden kolay kolay vaz geçemem.
İOS iyi zaten kimsenin de bişey dediği yok ama maddi olarak milleti zorlayan bir cihaz iphone. Bence windowsun geleceğide ios gibi olacak ama biraz uzun sürecek. Tek çekirdeğe geçildiğinde depar atacak MicrosoftiOS kullanıyorum ama bazı zamanlar insanı deli ettiğide söylenebilir.Genel olarak iOS iyi be kardeşim [emoji4]
#
İos iyi de benim bütçe o kadar iyi değil be kardeşim[emoji1]iOS kullanıyorum ama bazı zamanlar insanı deli ettiğide söylenebilir.Genel olarak iOS iyi be kardeşim [emoji4]
#
İos iyi de benim bütçe o kadar iyi değil be kardeşim[emoji1]
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
İçime doğmuştu. : ) )Maalesef ki yine cesaret edemedim ve anlaşmayı iptal ettim, anladım ki ben bu sistemden kolay kolay vaz geçemem.
Güncel donanımı destekleyen symbian cihaz olsa koşa koşa alırım. (Snapdragon işlemci, sağlam gpu, 2 gb ram, 1520 kıvamında tasarım miss olurdu)bu gidişle ben en son tekrar symbiana döneceğim sanırım
inanılmaz inandımwindows phone devri benim için de kapandı.
xiaomi redmi pro aldım ve inanılmaz derecede memnunum.

N8 gibi Xenon flaş,HDMI çıkışı vs özelliklerle Lumia 1520 gibi bir cihaz tadından yenmez gibi..Güncel donanımı destekleyen symbian cihaz olsa koşa koşa alırım. (Snapdragon işlemci, sağlam gpu, 2 gb ram, 1520 kıvamında tasarım miss olurdu)