Anket Telefonunuz Bozulunca Hangi Sisteme Geçeceksiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Telefonunuz bozulunca yine Windows Phone alacak mısınız?

• Kullanılan toplam oy
    105

Cadillac34

Üye
Symbian'a devam. :D Kolay kolay da bozulacağını sanmıyorum. Güncelleme derdim yok. :D

omerk88

omerk88

Üye
kesinlikle iphone alacağım para biriktiriyorum inşallah bırakıcam bu sistemi

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
L1520 var daha senesi dolmadı sıfır aldım ancak eğer başına bir şey gelirse S7 edge ile androide geçerim.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
L1520 var daha senesi dolmadı sıfır aldım ancak eğer başına bir şey gelirse S7 edge ile androide geçerim.
Hafta sonu teknosada bi sürü android cihaz denedim hiç birine de içim ısınmadı kendi kendime biraz daha sabret pişman olacağın birşey yapma dedim((iki sefer s3 ve note 2 ile android denemesi yapmıştım)

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

Cadillac34

Üye
Hafta sonu teknosada bi sürü android cihaz denedim hiç birine de içim ısınmadı kendi kendime biraz daha sabret pişman olacağın birşey yapma dedim((iki sefer s3 ve note 2 ile android denemesi yapmıştım)

Sabreden dermiş, sabretmekten delirmiş. :D

• Beğen
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Bozulmasına gerek kalmadı, 5 gün önce birdaha geri dönmemek üzere wp platformunu bırakmış bulunmaktayım.

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye

Abi androidi seviyor muyum? Zerre kadar sevmiyorum. Bugüne kadar hiç kullandın mı dersen arkadaşların telefonlarında yaşanan yazılımsal sıkıntıları çözmek için kullandım onun dışında o sisteme ait hiçbir telefon satın alıp kullanmadım ama microsoftta bir şeyler yapsa artık güzel olur. Şirket bazlı değilde normal müşteri/kullanıcı bazlı düşünse sıkıntılar çözülecek.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
:hmmm klasik wp bölümü wp ye geliştirilmeli diyorlar kaç senedir !!! ve androide iosa çamur atıyorlar :bigstar:

• Beğen
Tepkiler: bmw_m6 ve Koradam
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Abi androidi seviyor muyum? Zerre kadar sevmiyorum. Bugüne kadar hiç kullandın mı dersen arkadaşların telefonlarında yaşanan yazılımsal sıkıntıları çözmek için kullandım onun dışında o sisteme ait hiçbir telefon satın alıp kullanmadım ama microsoftta bir şeyler yapsa artık güzel olur. Şirket bazlı değilde normal müşteri/kullanıcı bazlı düşünse sıkıntılar çözülecek.
Bende aynı şekilde hiç sevmezdim ama gördüm ki Android 2.3ten beri çok şey değişmiş. Android eski Android değil son derece sorunsuz ve performanslı. Tabii Sony kullanıyorum onunda etkisi vardır en stabil cihazları üreten firma.

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Bende aynı şekilde hiç sevmezdim ama gördüm ki Android 2.3ten beri çok şey değişmiş. Android eski Android değil son derece sorunsuz ve performanslı. Tabii Sony kullanıyorum onunda etkisi vardır en stabil cihazları üreten firma.
Hocam s7 edge için ne düşünüyorsunuz? Tasarımı en çok hoşuma giden androidli telefon o?

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Hocam s7 edge için ne düşünüyorsunuz? Tasarımı en çok hoşuma giden androidli telefon o?
Samsung hiç sevmem ama s6 ve s7 serileri güzel cihazlar bence hem tasarım hem donanım olarak. Ama işte klasik Samsung en üst modeli bile olsa ben almadan önce uzun uzun düşünürdüm.

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Samsung hiç sevmem ama s6 ve s7 serileri güzel cihazlar bence hem tasarım hem donanım olarak. Ama işte klasik Samsung en üst modeli bile olsa ben almadan önce uzun uzun düşünürdüm.
Öyle gerçekten hayırlısı artık eğer tam karar verirsem bu sistemden ayrılmaya, alacağım cihaz s7 edge olur.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu akşam cihazım için sahibinden e satış ilanı verdim,hadi hayırlısı bakalım.

theseusx

theseusx

Üye
1520 var ve bu aralar 950 XL ikinci ellerine bakıyorum. Sıfırına asla 2000 TL vermem. Fakat bir yandan da ısrarla LG V20 yi bekleyim diyorum kendi kendime. Windows 10 bırakmak istemiyorum ama adamlar bile Lumiaları öldürüyorlar. Surface Phone desen Türkiye'ye 2017 nin sonundan önce gelmez ki o da gelirse. Yani ya 950 XL ya da LG V20.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
kesinlikle iphone alacağım para biriktiriyorum inşallah bırakıcam bu sistemi
cihazınızı satamayı düşündüğünüzde alıcı olurum. :D
ben kime wp aldırdım ise gayet memnunlar(belirtmiş olayım wp yi 4 kişiye aldırmış olmak bence gayet başarıdır.). sadece teyze oğlum l830 için biraz mıdırdandı onada hemen aldığı paraya ondan alabileceğimi söyledim bir daha sesi çıkmadı. Ben telefonumundan gayet memnunum. dandroid banagöre değil.

• Beğen

eminemtioner

Üye
3 yıl 6 aylık lumia 620 serüvenimden sonra iPhone 6s 32 gb aldım. Kurtuldum WP'den :biggrin::biggrin::gul::gul::thumbup::disko:

Üst Alt