cihanata_1
Üye
gümrükten %99 geçmez almayın derim sim kartlı cihaz geçirmek yasakBu aliexpress sitesinden orjinal cep telefonu alınabiliniyor mu acaba? Tr ye gönderimi oluyor mu kullanım içinde pasaport var?

gümrükten %99 geçmez almayın derim sim kartlı cihaz geçirmek yasakBu aliexpress sitesinden orjinal cep telefonu alınabiliniyor mu acaba? Tr ye gönderimi oluyor mu kullanım içinde pasaport var?

Hibook pahalı. 90 doları geçtiği için gümrükte takılır.Tablet mi ? Sim kart girişi yoksa izin verirler.Gearbest sitesi ürünlere garanti de verir ama aliexpressteki çoğu ürün garantisizdir
Satıcıya mesaj at önce düşük fiyat yazmasını ve gift olarak işaretlemesini iste gönderebilirim derse satın alırsınHibook pahalı. 90 doları geçtiği için gümrükte takılır.

Ukim'e gider (Uluslararası Kargo İşleme Merkezi) Orda paketin içini açarlar sim girişi varsa geldiği ülkeye geri döner, sim kart girişi yoksa paketi tekrar kapatıp alıcıya yollar ve 1-2 Tl de vergi isterlerHibook pahalı. 90 doları geçtiği için gümrükte takılır.
Sim kart girişi yok. Sadece Wi-fi.Ukim'e gider (Uluslararası Kargo İşleme Merkezi) Orda paketin içini açarlar sim girişi varsa geldiği ülkeye geri döner, sim kart girişi yoksa paketi tekrar kapatıp alıcıya yollar ve 1-2 Tl de vergi isterler
70 dolar falan yazmasını söylerim zaten inşallah gümrükte takılmaz öyleSatıcıya mesaj at önce düşük fiyat yazmasını ve gift olarak işaretlemesini iste gönderebilirim derse satın alırsın![]()

Bir ay oldu alalı bakalım ne zaman gelecek.
Adidas, Nike ve belli başlı markalar dışında gelen ayakkabılardan vergi alınmıyormuş. Bakalım nasıl bir sonuç çıkacak.
Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
Hibook pahalı. 90 doları geçtiği için gümrükte takılır.
gümrükten %99 geçmez almayın derim sim kartlı cihaz geçirmek yasak![]()

Abim aldı vergi çıkmadı. Sonra araştırma yapmış Nike, Adidas gibi belli başlı markalar dışından alınmıyormuş. Gelsin daha ayrıntılı yazarım.Eminmisin vergi alınmadığından? Bunları Birde teste tabi tutuyorlar bildiğim kadarıyla zehirli ayakkabı muhabbeti vardı.
Ben daha önce sormuştum satıcıya hediye olarak göndereceğim demişti. Kitabına uyduruyorlar sanırım.
Ben sim kartlı saat aldım sıkıntı olmadı![]()
Bende farklı bir modeli var ana bu saati daha çok beğeniyorum. Ayrıca adım sayar özelliği de var.Arkadaşlar bana saat önerin![]()
Büyük ekranlı dijital sade bir saat arıyorum
Bu aşağıdakileri buldum, ilki daha çok hoşuma gitti ama hangisini alsam bilmiyorum
İlkinin ekran parlaklığı az gibi duruyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şanslıymışsınız geçmiş büyük çoğunluğunun geçmediği gerçekBen sim kartlı saat aldım sıkıntı olmadı

Ayakkabı Türkiye'ye giriş yaptı ve vergi çıkmamış.Eminmisin vergi alınmadığından? Bunları Birde teste tabi tutuyorlar bildiğim kadarıyla zehirli ayakkabı muhabbeti vardı.
Ben daha önce sormuştum satıcıya hediye olarak göndereceğim demişti. Kitabına uyduruyorlar sanırım.
Ben sim kartlı saat aldım sıkıntı olmadı![]()
ben 4 tane birden sim kartlı saat aldım gümrükte açmışlar 60 kuruş vergi damgası istediler benden sıkıntı olmuyor fakat 4 yada 5 tane alınca ve satıcıda zarf derse pakete ozaman bakıyorlar zarf adında yollamaları gümrükten kolay geçsin diye ve vergi vs olmasın diye gümrüktekiler benim pakete bakmışlar bunun neresi zarf diye kıllanmışlar eğer mavi bant varsa üzerinde gelen paketin kesinlikle gümrükte bakmışlar demektirşanslıymışsınız geçmiş büyük çoğunluğunun geçmediği gerçek![]()
Ayakkabı Türkiye'ye giriş yaptı ve vergi çıkmamış.
Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi