AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

cihanata_1

cihanata_1

Üye
Bu aliexpress sitesinden orjinal cep telefonu alınabiliniyor mu acaba? Tr ye gönderimi oluyor mu kullanım içinde pasaport var?
gümrükten %99 geçmez almayın derim sim kartlı cihaz geçirmek yasak:)

The Pancar

The Pancar

Üye
Parana yazık olur

0MG90

0MG90

Üye
Arkadaşlar Chuwi Hi8 alacaktım ama Hibook daha çok ilgimi çekti. Aliexpress, Gearbest'ten alırsam %99 gümrükte takılacak. Gidip uğraşmak istemiyorum. Amazon'da da Türkiye'ye yollayan yok. Ne yapacağımı şaşırdım. Hi 8 (8inç) mi, Hibook (10.1inç) mu? Şu an Hi8 alabilirim bu arada, param yetiyor.

The Pancar

The Pancar

Üye
Tablet mi ? Sim kart girişi yoksa izin verirler.Gearbest sitesi ürünlere garanti de verir ama aliexpressteki çoğu ürün garantisizdir

0MG90

0MG90

Üye
Tablet mi ? Sim kart girişi yoksa izin verirler.Gearbest sitesi ürünlere garanti de verir ama aliexpressteki çoğu ürün garantisizdir
Hibook pahalı. 90 doları geçtiği için gümrükte takılır.

cihanata_1

cihanata_1

Üye
Satıcıya mesaj at önce düşük fiyat yazmasını ve gift olarak işaretlemesini iste gönderebilirim derse satın alırsın:)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
The Pancar

The Pancar

Üye
Ukim'e gider (Uluslararası Kargo İşleme Merkezi) Orda paketin içini açarlar sim girişi varsa geldiği ülkeye geri döner, sim kart girişi yoksa paketi tekrar kapatıp alıcıya yollar ve 1-2 Tl de vergi isterler

0MG90

0MG90

Üye
Ukim'e gider (Uluslararası Kargo İşleme Merkezi) Orda paketin içini açarlar sim girişi varsa geldiği ülkeye geri döner, sim kart girişi yoksa paketi tekrar kapatıp alıcıya yollar ve 1-2 Tl de vergi isterler
Sim kart girişi yok. Sadece Wi-fi.

Satıcıya mesaj at önce düşük fiyat yazmasını ve gift olarak işaretlemesini iste gönderebilirim derse satın alırsın:)
70 dolar falan yazmasını söylerim zaten inşallah gümrükte takılmaz öyle
Para biriktirmeye devam o zaman :ehe

Sarangni

Sarangni

Üye

Bir ay oldu alalı bakalım ne zaman gelecek.

Adidas, Nike ve belli başlı markalar dışında gelen ayakkabılardan vergi alınmıyormuş. Bakalım nasıl bir sonuç çıkacak.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

0MG90

0MG90

Üye
Arkadaşlar bana saat önerin :ehe
Büyük ekranlı dijital sade bir saat arıyorum

Bu aşağıdakileri buldum, ilki daha çok hoşuma gitti ama hangisini alsam bilmiyorum
İlkinin ekran parlaklığı az gibi duruyor

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye

Bir ay oldu alalı bakalım ne zaman gelecek.

Adidas, Nike ve belli başlı markalar dışında gelen ayakkabılardan vergi alınmıyormuş. Bakalım nasıl bir sonuç çıkacak.

Eminmisin vergi alınmadığından? Bunları Birde teste tabi tutuyorlar bildiğim kadarıyla zehirli ayakkabı muhabbeti vardı.

Ben daha önce sormuştum satıcıya hediye olarak göndereceğim demişti. Kitabına uyduruyorlar sanırım.
gümrükten %99 geçmez almayın derim sim kartlı cihaz geçirmek yasak:)

Ben sim kartlı saat aldım sıkıntı olmadı :)

Sarangni

Sarangni

Üye
Eminmisin vergi alınmadığından? Bunları Birde teste tabi tutuyorlar bildiğim kadarıyla zehirli ayakkabı muhabbeti vardı.

Ben daha önce sormuştum satıcıya hediye olarak göndereceğim demişti. Kitabına uyduruyorlar sanırım.

Abim aldı vergi çıkmadı. Sonra araştırma yapmış Nike, Adidas gibi belli başlı markalar dışından alınmıyormuş. Gelsin daha ayrıntılı yazarım.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Sarangni

Sarangni

Üye
Arkadaşlar bana saat önerin :ehe
Büyük ekranlı dijital sade bir saat arıyorum

Bu aşağıdakileri buldum, ilki daha çok hoşuma gitti ama hangisini alsam bilmiyorum
İlkinin ekran parlaklığı az gibi duruyor

Bende farklı bir modeli var ana bu saati daha çok beğeniyorum. Ayrıca adım sayar özelliği de var.

Moda Casual Erkek Spor Saatler Açık Çalışan Spor Pedometre Dijital İzle 50 M Su Geçirmez LED Saatı Siyah
Moda Casual Erkek Spor Saatler Açık Çalışan Spor Pedometre Dijital İzle 50 M Su Geçirmez LED Saatı Siyah

(from AliExpress Android)

0MG90

0MG90

Üye
O iki saati de alıcam :ehe Ama ilk önce ilkini satın alayım, daha sonra diğerini alırım

Sarangni

Sarangni

Üye

Ayakkabı Türkiye'ye giriş yaptı ve vergi çıkmamış.

kanat_58

kanat_58

Üye
şanslıymışsınız geçmiş büyük çoğunluğunun geçmediği gerçek:)
ben 4 tane birden sim kartlı saat aldım gümrükte açmışlar 60 kuruş vergi damgası istediler benden sıkıntı olmuyor fakat 4 yada 5 tane alınca ve satıcıda zarf derse pakete ozaman bakıyorlar zarf adında yollamaları gümrükten kolay geçsin diye ve vergi vs olmasın diye gümrüktekiler benim pakete bakmışlar bunun neresi zarf diye kıllanmışlar eğer mavi bant varsa üzerinde gelen paketin kesinlikle gümrükte bakmışlar demektir

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
0MG90

0MG90

Üye
Saatleri sipariş verdim

Bu 1068 saatin gri-siyah ve sadece siyah rengi arasında gidip geldim, sadece siyah olanı sipariş verdim inşallah sonra pişman olmam :D

Z2 için arka kasada temperli cam yoktu bunu sipariş verdim

Birde Super Mario figürü :D

Sarangni

Sarangni

Üye

[NaturalHome] Marka Ayakkabı Erkek Kadın Suya Açık Yürüyüş Botları Yürüyüş Tırmanma Trekking Boot Mens Deri Yürüyüş Ayakkabı
[NaturalHome] Marka Ayakkabı Erkek Kadın Suya Açık Yürüyüş Botları Yürüyüş Tırmanma Trekking Boot Mens Deri Yürüyüş Ayakkabı

(from AliExpress Android)

Üst Alt