AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

The Pancar

The Pancar

Üye
Ayakkabı aliexpress te gözükmüyor

Sarangni

Sarangni

Üye
  • Beğen
Tepkiler: The Pancar
blastx

blastx

Üye
Beyler yardım edin 25 dolar civar 6 ayrı peket olarak sipariş geçtim fakat iletişim adı kısmına isim yazmak yerine Türk sitelerindeki gibi ev yazmıştım internet te bu tür paketler geldiği gibi satıcıya geri döner diyor gerçekten böyle mi ne yapmalıyım bilgisi olan yardımcı olur mu

0MG90

0MG90

Üye
Beyler yardım edin 25 dolar civar 6 ayrı peket olarak sipariş geçtim fakat iletişim adı kısmına isim yazmak yerine Türk sitelerindeki gibi ev yazmıştım internet te bu tür paketler geldiği gibi satıcıya geri döner diyor gerçekten böyle mi ne yapmalıyım bilgisi olan yardımcı olur mu
Buraya geldiğinde PTT seni arar zaten merak etme
Eve getirmezlerse gider PTT'ye alırsın
Bu arada yılbaşı siparişi verdim baya, paylaşayım

merry christmas çantası 0.74 dolar (hediye aldım)

0.86 dolarlık olan

yılbaşı şapkası çocuklar için 1.02 dolar yetişkinler için 1.17 dolar (kaliteli şapka)

çocuklar için yılbaşı şapkası 1 dolar

mini kardan adam 0.99 dolar

mini yılbaşı ağacı 0.49 dolar

mini yılbaşı ağacı 0.24 dolar - 0.38 dolar - 0.55 dolar

ışıklı mini kardan adam 1.96 dolar

blastx

blastx

Üye
İnşaallah dediğiniz gibi olur

Murat Alper

Murat Alper

Üye
yarına özel indirimler var aliexpres'de kaçırmayın derim

0MG90

0MG90

Üye
Baya bi sipariş vericem
İçimde tablet kaldı, o da seneye artık

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
yarına özel indirimler var aliexpres'de kaçırmayın derim

İndirim filan yok 1 hafta önce ürünlerin fiyatı ikiye katlandı. Yarın normal fiyatına satacaklar. :)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
0MG90

0MG90

Üye
İndirim filan yok 1 hafta önce ürünlerin fiyatı ikiye katlandı. Yarın normal fiyatına satacaklar. :)
Yok, indirimde olan var gerçekten. Tabi bazılar 10 dolarlık ürünü 15 dolar gösterip 9 dolara satacak mesela 11.11'de. İndirim indirimdir sonuçta :D

Sarangni

Sarangni

Üye
Çoğu satıcı bunu yapıyor. 18 dolara satılan saat 35 dolar olmuş. İndirim ile 17~18 dolar. Bunun gibi milyon tane ürün çıkar. Bazı ürünlerde var ama çoğunluk maalesef indirim felan değil bindirip indirmişler.[emoji38]

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

0MG90

0MG90

Üye
Ben bunu alıcam fiyatı indi

Birde bu var 7 dolar

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
ismail

ismail

Üye
Ürün önerin la 5-10 liralık kullanışlı alalım :)

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Ürün önerin la 5-10 liralık kullanışlı alalım :)

Altta verdiğim linkte acayip indirimli ürünler var, hemde şu 11.11 KÜRESEL ALIŞVERİŞ FESTİVALİ için.
Ben bakınıyorum da, alacaklarımın arasında, alttaki 128'lik sd kart, usb 3.0'lı flash bellek ve ssd düşünüyorum. Tabii @0MG90
arkadaşın dediği saat de hoşuma gitti. Yeşil yeşil en sevdiğim, tam benlik :gul:

Netac Orijinal P500 128GB 64GB Micro SDXC U3 Micro SD ...
ABD $ 8,36 / adet
SATIŞ
11.11 US $ 5,52 (Türk parasıyla 17.90)

Şu saatte çok hoş duruyor he, bunu mu alsam ne:hmmm
yalnız saatin düğmelerini ters yerine koymuşlar alacaklar dikkat etsin.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
İndirimler var ama çok nadir ve çok az. 50 cent 1 dolar falan. Bundan emin olmak istiyorsanız, Aliexpress shopping assistans eklentisini ekleyin chrome'a. Ürünün fiyat değişim grafiğini gösteriyor. Yani daha önce hangi fiyatlara satıldığını görüyorsunuz. Böylelikle indirim var mı yok mu emin oluyorsunuz :) Ya da ürünün linkini aşağıdaki siteye yapıştırıp görebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Sarangni

Sarangni

Üye
2 GB 2 tane AMD 800 MHZ Kingston Ram aldım 11 dolar burada çok pahalı.

Ugreen marka 1.5 metre usb kablo 2.34 dolar. 49000 civarı bir sipariş oranı vardı.

Büyük indirimler yok. O kadar indirimleri yerli siteler bile yapıyor. Her sene aynı terane[emoji16] [emoji16]

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

0MG90

0MG90

Üye
S Shock turuncu saat aldım, onun dışında pokemon ball, Harry Potter haritası birde çıkartması aldım. Birde bileklik.

Siparişleri Aliexpress Mobil uygulamasından alın arkadaşlar. Fiyatlar biraz daha iniyor. Birde coins biriktirdiyseniz kupona dönüştürün.

Believe yazanı aldım

:yuru

Murat Alper

Murat Alper

Üye
mrb arkadaşlar konu dışı olacak aynı indirim amazondada var seagete hard disklerde kampanya var kaçırmayın derim bence :D amazon türkiyeyede gönderimi başladıydı

0MG90

0MG90

Üye
mrb arkadaşlar konu dışı olacak aynı indirim amazondada var seagete hard disklerde kampanya var kaçırmayın derim bence :D amazon türkiyeyede gönderimi başladıydı
Amazon zaten Türkiye'ye gönderim yapıyordu

Üst Alt