Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

sado_27

sado_27

Üye
NOT: ALINTIDIR
Xperia Z2 ve Xperia Z3 için Yeni GüncellemeSony geçmişe dönük akıllı telefon modelleri için güncelleme desteğini sürdürüyor.
Japon üretici bu defa Xperia Z2, Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact için kapsamlı bir güncelleme yayınladı.
Android tarafında güncelleme sicili en iyi üreticilerinden biri olan , geçmişe dönük tepe modelleri için güncelleme yayınlamayı sürdürüyor. Japon üretici son olarak Xperia Z2, ve için kapsamlı güncellemeler dağıtıma sundu.
Ülkemiz Xperia Z2 ve Xperia Z3/Z3 Compact kullanıcılarına da erişen yeni yazılım paketi23.5.A.1.291 yapı numarasına sahip. FOTA(şebeke) Sony PC Companion aracılığıyla yayınlanan güncelleme önemli geliştirme ve iyileştirmeler içeriyor.

Yeni güncelleme neler içeriyor?
Yeni güncellemeyle birlikte Xperia akıllı telefonlara geliştirilmiş gizlilik ayarları ekleniyor. Google’ın işletim sistemine dahil ettiği son güvenlik geliştirmelerin de yer verildiği güncellemede, Sony’nin Marshmallow sürümüne dahil ettiği yeni STAMINA modunu yer alıyor.

Güncelleme kapsamında yer alan diğer yenilikler; şarj optimizasyonu, uygulamaların SD karta taşınması özelliği, kamera tarafında geliştirmeler ve WiFi düzeltmeleri şeklinde.

Xperia Z2, Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compactiçin yayınlanan performans ve iyileştirme odaklı güncellemeyi Ayarlar menüsünde güncelleme bölümünden ya da Sony PC Companion aracılığıyla yükleyebilirsiniz.
Bizdr neden göstermiyor sebek uzerınden eve gıdınce bıde pc uzerınden bakalım

sado_27

sado_27

Üye
evet konuyu sımdı gordum yanlız guncellemeyı ındırırken hata oustu dıyor nasıl cozulecek bu ota dan guncellemeyı gormuyor ?

0MG90

0MG90

Üye
evet konuyu sımdı gordum yanlız guncellemeyı ındırırken hata oustu dıyor nasıl cozulecek bu ota dan guncellemeyı gormuyor ?
Xperia Companion'dan onarma yaparak kurun direk, güncelleme ile uğraşmayın

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Benim otadan gözükmüyor güncelleme :(

man20

man20

Üye
Şimdi mail geldi bana güncellemeyi yükleyebilirsiniz diye.
Gençler yatağımda keyifle uzanırken telefonu yataktan düşürdüm ve boruya filan çok sert bi şekilde çarptı ve telefonun sadece arka camı çatladı :'( sizce serviste, arka cam için de para isterler mi? |-)

0MG90

0MG90

Üye
Şimdi mail geldi bana güncellemeyi yükleyebilirsiniz diye.
Gençler yatağımda keyifle uzanırken telefonu yataktan düşürdüm ve boruya filan çok sert bi şekilde çarptı ve telefonun sadece arka camı çatladı :'( sizce serviste, arka cam için de para isterler mi? |-)
Kötü olmuş :D Çok fazla tutmaz sanırım. Arka kapaklar Aliexpress'te bile satılıyor ama servis dışı yaptırılırsa suya dayanıklılığı gider.

man20

man20

Üye
Kötü olmuş :D Çok fazla tutmaz sanırım. Arka kapaklar Aliexpress'te bile satılıyor ama servis dışı yaptırılırsa suya dayanıklılığı gider.
Garantisi hala bitmedi. Yollicam servise bi fiyat çıkarsınlar bakalım. Yeni güncellemeyi yükledim biraz kurcaliyim telefonu. Hevesimi aldıktan sonra vercem servise :)

0MG90

0MG90

Üye
Garantisi hala bitmedi. Yollicam servise bi fiyat çıkarsınlar bakalım. Yeni güncellemeyi yükledim biraz kurcaliyim telefonu. Hevesimi aldıktan sonra vercem servise :)
Benimki Aralık'ta bitiyor. 2 sene olmuş neredeyse farkına bile varmadım :)

sado_27

sado_27

Üye
guncellemeyın arkadaslar son guncelleme tamammen sorun şarj cabuk bıtıyor wirelees baglanıp tekrar kopmalar oluyor evdekı wıreles baglandıgımda bellı aralıklarla baglantı kopuyor telefon cok ısınıyor eskı guncellemelerde sorun yasamadım yada bu yenı gunllemede yanlız bende sorun oldu ben 4.4.2 ye donuyorum alsınlar başlarına calsınlar guncellemeyı bıde 400 e yakın hataı gıdereceklermıs pehhhh :D
bana 4.4.2 tr room lınkı atabılıcek arkadas varmı acaba rıca etsem :D

0MG90

0MG90

Üye
guncellemeyın arkadaslar son guncelleme tamammen sorun şarj cabuk bıtıyor wirelees baglanıp tekrar kopmalar oluyor evdekı wıreles baglandıgımda bellı aralıklarla baglantı kopuyor telefon cok ısınıyor eskı guncellemelerde sorun yasamadım yada bu yenı gunllemede yanlız bende sorun oldu ben 4.4.2 ye donuyorum alsınlar başlarına calsınlar guncellemeyı bıde 400 e yakın hataı gıdereceklermıs pehhhh :D
STAMINA'yı açtıysan telefonu kilitlediğinde mobil veri ve Wi-Fi kapanır.
4.4.2 TR romu

man20

man20

Üye
2 gündür kullanıyorum Wifi problemi yaşamadım. Pil durumu için şuan bişi diyemem birkaç kez şarj edeyim bi dengeye ulaşsın o zaman yazarım. Ama ilk şarjda 6 saat 20 dk filan ekran süresi verdi. Lollipopta tam 7 saat filan ekran süresi alıyordum. Dediğim gibi daha yeni geçtiğim için 6.0.1'e daha tam oturmadı şarj belki ondan dolayı ekran süresi az olmuştur. Birkaç defadan sonra anlaşılır.

0MG90

0MG90

Üye
SCR-10 beyaz kılıf 17 liraya düşmüş, kaçırmayın bence

sado_27

sado_27

Üye
STAMINA'yı açtıysan telefonu kilitlediğinde mobil veri ve Wi-Fi kapanır.
4.4.2 TR romu
yok hıc bırsey yapmadım yanı acmadım stamına yı telefon asırı ısınma srunuda oldu wırlesse baglandıgımda kopuyor

0MG90

0MG90

Üye
yok hıc bırsey yapmadım yanı acmadım stamına yı telefon asırı ısınma srunuda oldu wırlesse baglandıgımda kopuyor
Yine yapamamışlar mı acaba güncellemeyi? Diğer forumda ana konuda gezdim biraz, memnun birkaç kişi vardı.

Ben Kitkat kullanmaya devam edicem. Marshmallow son güncellemesine kadar gitsin seneye falan yüklerim anca. İnşallah M son güncelleme olmaz.

sado_27

sado_27

Üye
iaşşallah sorun bendedır :D yoksa sony guncellemeyı hem gec hemde hatalı verıyor iş degıl yanı guncellemeyı yapmak sorun degıl mecburen format atıp tekar yuklemlerı yapmak sıkıcı oluyor

0MG90

0MG90

Üye
Hala OTA'dan indirilmeye sunulmadı galiba. Xperia Companion'dan yapmak gerekiyor.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Hala OTA'dan indirilmeye sunulmadı galiba. Xperia Companion'dan yapmak gerekiyor.
Pc'le uğraşmak gelmiyor içimden Oto'ya niye vermediler bunlar direk kurardık :(

Bizim z2'ler Android 7'yi görürmü?

Üst Alt