Asphaltı snap400+1gb ram ile en ust ayarda kasmadan oynuyorum bir zahmet kasmasınG3 ten honor 7 ye geçtim tek sıkıntım 16 gb hafıza malum g3 32 idi benim ama sd kart var marshmallow çıkmış ama yuklemedim hafıza birleştirme özelliği ile bu sorunda hal olur ekran süresi 4,5,6 senin kullanimina Gore değişir kamera harika cidden harika ama bekledigimin baya ustunde oyunlarda asphlat 8 en yüksek ayar online yarış yapıyorum kasma yok
PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında artık hiçbir android cihazda kasmiyor oyunlar s2 s3 zamanında idi o kasma felan şimdi firmalar mecbur o oyunu cihazda akıcı oynatmaya bu yüzden optimizasyon daha iyi lolipop üstü çoğu cihaz da yok kasma felan[emoji2]Asphaltı snap400+1gb ram ile en ust ayarda kasmadan oynuyorum bir zahmet kasmasın
Sent from mTalk using lumia950
Parça kalitesi ekran ve kamera kalitesinde honor 7 den daha kötüdür benceHonor 7 oyun perfonmansinda çok ta iyi değil açıkçası madem güncelleme önemli gm5 plus alın haziran güncellemesi gelen haliyle olanı alırsanız en sorunsuz cihaza sahip olursunuz
Kardeşim bak ben bu gm 5 plus i alalı bi ay oldu bende honor 7 düşündüm ama kamera daha kötü güncelleme yok ve oyun perfonmansi da daha kötü ama kasasi daha iyi ama gm de kötü değil objektif olalım lütfenParça kalitesi ekran ve kamera kalitesinde honor 7 den daha kötüdür bence
Bence donanım haber kullanlar kulübünü bi oku ben okudum alacağım sıra son güncelleme ile berbat bir hal aldı diyorlardı yine de sen bilirsinMuhtemelen gr5 alıcam hocam cok sagolun yardımlarınız ıcın butceye de cok uyuyor, metal kasa parmak ızı vs avantajları var, kamerayla pek ısım olmaz o yuzden sıkıntım yok![]()
okudum sıkıntı yok kullananlar memnunBence donanım haber kullanlar kulübünü bi oku ben okudum alacağım sıra son güncelleme ile berbat bir hal aldı diyorlardı yine de sen bilirsin
Yavaş değil zaten hızı değil ancak güç tüketimi hakkında şikayetler var ekranı zaten 1080p ve sanırım 720pye alınabiliyormuş 720p ekranlı bir cihaz en az 6-7 saat ekran ömrü alması lazım ancak almıyormuş kaynak ya da sdn ya da teknoseyir.Honor 7 kirinin üst düzey islemcilerinden kullanıyor yavaş değil yani
Kardeş 720 p ye alınıyor mu bilmiyorum ama cidden şarjı iyi süper güç tasarrufu felan var hızlı sarj desteği de var yani sana kalmış ama genel olarak sık bir telefonYavaş değil zaten hızı değil ancak güç tüketimi hakkında şikayetler var ekranı zaten 1080p ve sanırım 720pye alınabiliyormuş 720p ekranlı bir cihaz en az 6-7 saat ekran ömrü alması lazım ancak almıyormuş kaynak ya da sdn ya da teknoseyir.
Olabilir kullananlar daha iyi bilir sonuçtaKardeş 720 p ye alınıyor mu bilmiyorum ama cidden şarjı iyi süper güç tasarrufu felan var hızlı sarj desteği de var yani sana kalmış ama genel olarak sık bir telefon
O zaman sıkıntı yokBen zaten gr5 alıcam herseyıyle tatmın ettı, bu arada yenı guncellemeyle kotu dıyen arkadas, o daha beta ve yabancı surumler , kararlı turkıye surumu gelmedı yabancı surumu yukleyenler sıkıntı cıkabılır ben otaya gelene kadar yuklemem![]()
aynen sıkıntı yok telefonu şahsen cok begendım bı aksılık cıkmazsa yarın alıcamO zaman sıkıntı yok