Telefon Tavsiyesi Max 1300 tl telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

furyzer0

furyzer0

Üye
Zenfone 2 bu saatten sonra alınmaz almayın marshmallow geldi mi bilmiyorum gelmediyse zaten gelmez geldiyse de ondan başka güncelleme gelmez artık eski cihaz zenfone 3 serisi çıkacak yakında bence siz honor 7 alın o zaman

Sent from mTalk using lumia950

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkurler yardımların için
Honor 7 kullanan bı arkadaş vardı, oyunlarda kasıyor mu, şarjı kac gun gıdıyor ekran suresı ne kadar guncelleme gelıyormu yardımcı olurmusunuz tskler

vegatablo

vegatablo

Üye
G3 ten honor 7 ye geçtim tek sıkıntım 16 gb hafıza malum g3 32 idi benim ama sd kart var marshmallow çıkmış ama yuklemedim hafıza birleştirme özelliği ile bu sorunda hal olur ekran süresi 4,5,6 senin kullanimina Gore değişir kamera harika cidden harika ama bekledigimin baya ustunde oyunlarda asphlat 8 en yüksek ayar online yarış yapıyorum kasma yok

PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

furyzer0

furyzer0

Üye
G3 ten honor 7 ye geçtim tek sıkıntım 16 gb hafıza malum g3 32 idi benim ama sd kart var marshmallow çıkmış ama yuklemedim hafıza birleştirme özelliği ile bu sorunda hal olur ekran süresi 4,5,6 senin kullanimina Gore değişir kamera harika cidden harika ama bekledigimin baya ustunde oyunlarda asphlat 8 en yüksek ayar online yarış yapıyorum kasma yok

Asphaltı snap400+1gb ram ile en ust ayarda kasmadan oynuyorum bir zahmet kasmasın :)

vegatablo

vegatablo

Üye
Asphaltı snap400+1gb ram ile en ust ayarda kasmadan oynuyorum bir zahmet kasmasın :)

Aslında artık hiçbir android cihazda kasmiyor oyunlar s2 s3 zamanında idi o kasma felan şimdi firmalar mecbur o oyunu cihazda akıcı oynatmaya bu yüzden optimizasyon daha iyi lolipop üstü çoğu cihaz da yok kasma felan[emoji2]

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Honor 7 oyun perfonmansinda çok ta iyi değil açıkçası madem güncelleme önemli gm5 plus alın haziran güncellemesi gelen haliyle olanı alırsanız en sorunsuz cihaza sahip olursunuz

furyzer0

furyzer0

Üye
Honor 7 oyun perfonmansinda çok ta iyi değil açıkçası madem güncelleme önemli gm5 plus alın haziran güncellemesi gelen haliyle olanı alırsanız en sorunsuz cihaza sahip olursunuz
Parça kalitesi ekran ve kamera kalitesinde honor 7 den daha kötüdür bence

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar pazartesı alıcakmışız telefonu, huaweı gr 5 dıye dusunuyorum

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Parça kalitesi ekran ve kamera kalitesinde honor 7 den daha kötüdür bence

Kardeşim bak ben bu gm 5 plus i alalı bi ay oldu bende honor 7 düşündüm ama kamera daha kötü güncelleme yok ve oyun perfonmansi da daha kötü ama kasasi daha iyi ama gm de kötü değil objektif olalım lütfen

furyzer0

furyzer0

Üye
Gr5 e baktım snapdragon işlemcisi olduğu için honor 7 den avantajlı ancak honor 7 daha iyi bir kamera ve 1 gb daha rami var ancak ram farkını hissetmezsin aynı anda 2-3 tane büyük oyun açıp fantezi yapmazsan

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Muhtemelen gr5 alıcam hocam cok sagolun yardımlarınız ıcın butceye de cok uyuyor, metal kasa parmak ızı vs avantajları var, kamerayla pek ısım olmaz o yuzden sıkıntım yok :)

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Muhtemelen gr5 alıcam hocam cok sagolun yardımlarınız ıcın butceye de cok uyuyor, metal kasa parmak ızı vs avantajları var, kamerayla pek ısım olmaz o yuzden sıkıntım yok :)
Bence donanım haber kullanlar kulübünü bi oku ben okudum alacağım sıra son güncelleme ile berbat bir hal aldı diyorlardı yine de sen bilirsin

vegatablo

vegatablo

Üye
Honor 7 kirinin üst düzey islemcilerinden kullanıyor yavaş değil yani

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Bence donanım haber kullanlar kulübünü bi oku ben okudum alacağım sıra son güncelleme ile berbat bir hal aldı diyorlardı yine de sen bilirsin
okudum sıkıntı yok kullananlar memnun

furyzer0

furyzer0

Üye
Honor 7 kirinin üst düzey islemcilerinden kullanıyor yavaş değil yani

Yavaş değil zaten hızı değil ancak güç tüketimi hakkında şikayetler var ekranı zaten 1080p ve sanırım 720pye alınabiliyormuş 720p ekranlı bir cihaz en az 6-7 saat ekran ömrü alması lazım ancak almıyormuş kaynak ya da sdn ya da teknoseyir.

vegatablo

vegatablo

Üye
Yavaş değil zaten hızı değil ancak güç tüketimi hakkında şikayetler var ekranı zaten 1080p ve sanırım 720pye alınabiliyormuş 720p ekranlı bir cihaz en az 6-7 saat ekran ömrü alması lazım ancak almıyormuş kaynak ya da sdn ya da teknoseyir.

Kardeş 720 p ye alınıyor mu bilmiyorum ama cidden şarjı iyi süper güç tasarrufu felan var hızlı sarj desteği de var yani sana kalmış ama genel olarak sık bir telefon

furyzer0

furyzer0

Üye
Kardeş 720 p ye alınıyor mu bilmiyorum ama cidden şarjı iyi süper güç tasarrufu felan var hızlı sarj desteği de var yani sana kalmış ama genel olarak sık bir telefon

Olabilir kullananlar daha iyi bilir sonuçta

baskahmet

baskahmet

Üye
    Konu Sahibi
Ben zaten gr5 alıcam herseyıyle tatmın ettı, bu arada yenı guncellemeyle kotu dıyen arkadas, o daha beta ve yabancı surumler , kararlı turkıye surumu gelmedı yabancı surumu yukleyenler sıkıntı cıkabılır ben otaya gelene kadar yuklemem :)

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Ben zaten gr5 alıcam herseyıyle tatmın ettı, bu arada yenı guncellemeyle kotu dıyen arkadas, o daha beta ve yabancı surumler , kararlı turkıye surumu gelmedı yabancı surumu yukleyenler sıkıntı cıkabılır ben otaya gelene kadar yuklemem :)
O zaman sıkıntı yok