Max 3000tl ye laptop önerin !

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
Senin ilacın bu

HDD yerine 250GB SSD var. Daha sonra 1TB HDD alırsın veya ne kadar istiyorsan takarsın orası kolay.

Pikselleri sayarsın? Ayrıca fullHD çözünürlükte oyun oynarken farkını ortaya koyar.
Isınmada diye bir şeyde yok.
aynen sayılıyor, ama daha yüksek fps garantı :D
5400rpm daha az ısınır fakat çölde oynamadıktan sonra ve hdd altında delik olduktan sonra ısınmaz fazla

SadikCankurt

SadikCankurt

Üye
    Konu Sahibi
Monster i al diyon yani napalim artik Oyle yapacaz fiyatida iyi
Senin ilacın bu

HDD yerine 250GB SSD var. Daha sonra 1TB HDD alırsın veya ne kadar istiyorsan takarsın orası kolay.

Pikselleri sayarsın? Ayrıca fullHD çözünürlükte oyun oynarken farkını ortaya koyar.
Isınmada diye bir şeyde yok.

MaxipmaN

Üye
arkadaşım kullanıyor bir senedir monster, 4700hq işlemcili ve gtx960lı idi sanırım. en son konuştuğumda memnundu. ama lintekinde sadece ssd var galiba di mi?
msiye de göz atabilirsin bazı modeller ciddi az ısınıyor yutupta izlemiştim.

SadikCankurt

SadikCankurt

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım kullanıyor bir senedir monster, 4700hq işlemcili ve gtx960lı idi sanırım. en son konuştuğumda memnundu. ama lintekinde sadece ssd var galiba di mi?
msiye de göz atabilirsin bazı modeller ciddi az ısınıyor yutupta izlemiştim.
Kardeşim o msi nin linki varsa atarsan sevinirim

0MG90

0MG90

Üye
Diğerlerinden daha iyi yalnız, bi HDD alman lazım işte
Ben Abra A5 V5.1 kullanıyorum memnunum, yanında 120GB SSD de aldım kafa rahat :pro:

SadikCankurt

SadikCankurt

Üye
    Konu Sahibi
Hdd fiyatlari ne kadardir acaba bi bilgin varmi
Diğerlerinden daha iyi yalnız, bi HDD alman lazım işte
Ben Abra A5 V5.1 kullanıyorum memnunum, yanında 120GB SSD de aldım kafa rahat :pro:

SadikCankurt

SadikCankurt

Üye
    Konu Sahibi
lazye

lazye

Üye
Bencede monster i al hdd alırsın en fazla 200 tl ye tmm işte yeter sana o bence

SadikCankurt

SadikCankurt

Üye
    Konu Sahibi
Bencede monster i al hdd alırsın en fazla 200 tl ye tmm işte yeter sana o bence
Ya arkadaslar o monster cok fazla parmak izi yapiyomuss yaa inceleme izledim resmen dokundugun heryer gorunuyo ustunde cok kotu bi goruntu ortaya cikiyo v6.1 inde bu v6.2 acaba parmak izi birakirmi buda???

0MG90

0MG90

Üye
Ya arkadaslar o monster cok fazla parmak izi yapiyomuss yaa inceleme izledim resmen dokundugun heryer gorunuyo ustunde cok kotu bi goruntu ortaya cikiyo v6.1 inde bu v6.2 acaba parmak izi birakirmi buda???
Nerde parmak izi bırakıyor?
Ellerin pisse bırakır :D

SadikCankurt

SadikCankurt

Üye
    Konu Sahibi
furyzer0

furyzer0

Üye
nasıl alacaksan al sana tavsiyem windowssuz al internetten de ucuza key alırsın hem lisanslı olur hem de daha daha ucuza gelen paraya daha iyi pc alırsın

Sent from mTalk

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Simdi adini unuttugum mukemmel bi asus vardi yeni nesil fiyati maximum 3000 uzerinden i7 6700Hq Gtx 950m 4 gb birde 12 gb ram :) istersen sen bildirirsin yarin linki atarim

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
bendeki bılgisayarin yeni versiyonu
ayrica icinde 940m bulunan bir casper bilgisayar bu bilgisayar kadar performans verebiliyor 1-2 ufak ayarla
950m ddr3 olursa eger onerim 1366*768dir. fhdye gddr5 lazim.
bendeki kasa plastik oldugu icin hafif isinma sorunlarida mevcut yazin 65-70 goruyorum. WoW ultra da acabiliyosam daha bir sey beklemem.(ultra demek bütün dünyayı yükleyip işleyebilmek ve ekrana yansitmak demek suanda)

Üst Alt