AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Sarangni

Sarangni

Üye
Mi Band 2 almayı düşünüyorum bakalım iyice bir yaygınlaşsın.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

byAndroid

byAndroid

Üye
Mi band 1 den farki sadece ekranı değil mi birde yarı yarıya azalan şarjı (20 gün gidiyor)

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

0MG90

0MG90

Üye
Mi band 1 den farki sadece ekranı değil mi birde yarı yarıya azalan şarjı (20 gün gidiyor)

Birkaç özelliğe daha sahip
10 gün fark olsun önemli değil, 20 gün gitsinde şarja takmak zor bir şey değil

Sony Xperia Z2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
0MG90

0MG90

Üye
Chuwi tablet almak istiyorum ama Çin sitelerinden mi alsam (Aliexpress, Gearbest) yoksa Amazon'dan alsam bilmiyorum. Gümrükte takılır gelmez diye korkuyorum. Amazon'dan alırsam her türlü gelir 8-9 güne.

byAndroid

byAndroid

Üye
Hangisinden alacaksın? Bu aralar banada tablet lazım bence bakıyorum. 75 dolar üzeri gümrükte vergi veriyorsun. Sıkıntılı

0MG90

0MG90

Üye
Chuwi Hi8 veya Hi8 Pro düşünüyorum. Pro'da Usb Type C ve microHDMI var. Aralarındaki fiyat farkı da az ikisinden birini alıcam. Amazon'dan alırsam 50 dolarlık indirim çekiyle (onu da alabilirsem alıcam) 88 dolara falan geliyor her şey dahil. Aliexpress'ten falan alırsam fiyatını düşük yazmasını söylerim zaten gift olarak yolluyorlar gerisi şansa kalıyor.

byAndroid

byAndroid

Üye
Yani güzel gibi duruyor. Benim şuan aklımda turkcell t tablet yada Samsung tab 4 7.0 inç var. F/p varsa bildiğiniz alırım öneri

0MG90

0MG90

Üye
Tam f/p canavarı. 80-90 dolara 1080p ekran, 2GB RAM, 32GB hafıza.

Android alma bence. Windows tablet=özgürlük. Android uygulaması içinde Bluestacks mı ne vardı onla halledersin. Her türlü daha iyi.

byAndroid

byAndroid

Üye
Tam f/p canavarı. 80-90 dolara 1080p ekran, 2GB RAM, 32GB hafıza.

Android alma bence. Windows tablet=özgürlük. Android uygulaması içinde Bluestacks mı ne vardı onla halledersin. Her türlü daha iyi.

Zaten senin dediğin o tablette iki işletim sistemi birden var heralde hem Windows hemde android çalıştırıyor. Yurt dışı riskini alamam. Sahibinden de satanlar var 350 lira civarı güzel gözüküyor kağıt üzerinden ama bilmiyorum. T tablet in tek MediaTek işlemcisi düşündürüyor. Zaten ben oyun falan için değil, sosyal medya, web gezimi, film vs izlemek için alıcam. Birde ofise işlemleri için önemli

0MG90

0MG90

Üye
Zaten senin dediğin o tablette iki işletim sistemi birden var heralde hem Windows hemde android çalıştırıyor. Yurt dışı riskini alamam. Sahibinden de satanlar var 350 lira civarı güzel gözüküyor kağıt üzerinden ama bilmiyorum. T tablet in tek MediaTek işlemcisi düşündürüyor. Zaten ben oyun falan için değil, sosyal medya, web gezimi, film vs izlemek için alıcam. Birde ofise işlemleri için önemli
Evet istersen Windows+Android'li istersen sadece Windows 10'lu alıyorsun. Ben sadece Windows kullanacağım için formatla silerim gereksiz yere yer kaplamasın.
Bende o amaçlarla alıcam, bence Windows'lu tablet al arada gerçekten fark var.

byAndroid

byAndroid

Üye
Windows işlemcili aynı bilgisayar gibi mi oluyor. Misal benim pc de Windows 10 var birebir mi?

0MG90

0MG90

Üye
Windows işlemcili aynı bilgisayar gibi mi oluyor. Misal benim pc de Windows 10 var birebir mi?

Birebir aynı. Bilgisayarında ne yapıyorsan tablette de yaparsın. Zaten 2in1 PC diyorlar onlara. Klavye sorun oluyor işte senin aldığında yoksa ayrı satıyorlar. Mesela Chuwi Hi8'in klavyesi ayrı satılıyor onu da alıcam ben. Mouse işini de Bluetooth'lu farem var onu kullanırım.

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
Birebir aynı. Bilgisayarında ne yapıyorsan tablette de yaparsın. Zaten 2in1 PC diyorlar onlara. Klavye sorun oluyor işte senin aldığında yoksa ayrı satıyorlar. Mesela Chuwi Hi8'in klavyesi ayrı satılıyor onu da alıcam ben. Mouse işini de Bluetooth'lu farem var onu kullanırım.
Mantıklı aslında iyiymiş. İnşallah sen alırsın. Bizede bi inceleme yaparsın

0MG90

0MG90

Üye
  • Beğen
onurx5

onurx5

Üye
hocam yurt dışın cep telefonu getirmeyi planlıyorum önerdiğiniz bir satıcı var mı getiren varmı yurt dışına birde gümrüğe takılmadan nasıl geçirttiririm ? bana yardımcı olursunuz bu konuda?

Son düzenleme:
byAndroid

byAndroid

Üye
Bu aralar gümrük sıkıntılı. Riske girmen lazım. Değmez boşver

• Beğen
Tepkiler: onurx5
onurx5

onurx5

Üye
biraz bekli yelim ozaman hocam

bidost06

bidost06

Üye
hocam yurt dışın cep telefonu getirmeyi planlıyorum önerdiğiniz bir satıcı var mı getiren varmı yurt dışına birde gümrüğe takılmadan nasıl geçirttiririm ? bana yardımcı olursunuz bu konuda?
Merhaba, 3 Ay önce ben aldım nasıl getirdiğim hakkında buradan bilgi almaman daha doğru olur çünkü artık herkez yazmaktan forumlarda gümrük uyandı son aylar çok takılmalar var o yüzden riske girme illa girmek istersen marka model olarak söylersen yardımcı olabilirim satıcı konusunda

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: onurx5
kanat_58

kanat_58

Üye
Selamın aleyküm hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar babalar gününüz kutlu olsun
AliExpressten ürün aldım bunu en uygun yollu göndermenin bir yolu varmı ürün iade eden varmı ptt çok istiyor yaklaşık 1 kilo civarı bir pil almıştım 20 adet nasıl yapmam gerek

Üst Alt