AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Hızlı gelmiyorsa bedava kargo yerine 1 dolar daha vermek saçma bana göre.

• Beğen
Tepkiler: djhiguramos

Sarangni

Sarangni

Üye
Hızlı gelmiyorsa bedava kargo yerine 1 dolar daha vermek saçma bana göre.
Birkaç tane aldım, 20~25 günde geldi. Tabi ki şimdi 2 liralık ürüne 1.68 dolar takip edilebilir kargo yapmak mantıklı değil. Seller Shipping Methot çok sakat 5 ayda gelen ürünüm oldu. Bunun dışında ürün gelmiş PTT beklemiş eve dağıtıma bile çıkmadı. Tesadüfen başka kargo almaya gittiğimde 100 gün önce sipariş verdiğim ürünü eline tutuşturdular. China Air Post her şey takip edilebildiği için ürün belli bir fiyatın üzerinde ise fazlası ile değiyor.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

0MG90

0MG90

Üye
Birkaç tane aldım, 20~25 günde geldi. Tabi ki şimdi 2 liralık ürüne 1.68 dolar takip edilebilir kargo yapmak mantıklı değil. Seller Shipping Methot çok sakat 5 ayda gelen ürünüm oldu. Bunun dışında ürün gelmiş PTT beklemiş eve dağıtıma bile çıkmadı. Tesadüfen başka kargo almaya gittiğimde 100 gün önce sipariş verdiğim ürünü eline tutuşturdular. China Air Post her şey takip edilebildiği için ürün belli bir fiyatın üzerinde ise fazlası ile değiyor.

Aldığın ürün satıcıya göre de değişir. Kiminden aldığın 15 günde gelir kiminden aldığın 60 günde gelir. Bu da etkiliyor.

• Beğen
Tepkiler: djhiguramos
Sarangni

Sarangni

Üye
Aldığın ürün satıcıya göre de değişir. Kiminden aldığın 15 günde gelir kiminden aldığın 60 günde gelir. Bu da etkiliyor.
Orada değişkenler çok. 15~27 gün yazıyor 45 günde geliyor. 60 iş günü yazıyor 15 günde gelen de gördüm. Bu birazda satıcı, kargo çıkışı ve Türkiye gümrük gibi etkenler devreye giriyor.

Son düzenleme:
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Kargoyu takip etmek istiyorsanız eğer satıcı China Postun ile takipli göndermiyor ise. Gönderi seçeneğinde 1.68 dolar karşılığında takipli gönderi China Postun var. Ben artık onu tercih ediyorum. Kafam rahat, her aşamada takip ediliyor. Ürün alıyorum ürün geliyor PTT bekliyor haberim olmuyor. En azından bu şekilde kolay takip yapabiliyorum.

bulamadım öyle bişey ??

Sarangni

Sarangni

Üye
bulamadım öyle bişey ??
Her satıcı da olmayabiliyor ama genel de var. En azından ben tercihi mi böyle olanlardan yana kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
kerim5534

kerim5534

Üye
29 gunde geldi

E5553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
29 gunde geldi

E5553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kapaktan bende almıştım telefona taktim cihaz kaba göründü gözüme kapağı çıkarttım öyle duruyor boşa almış oldum :)

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
Bu kapaktan bende almıştım telefona taktim cihaz kaba göründü gözüme kapağı çıkarttım öyle duruyor boşa almış oldum :)
Bende s6 için almıştım metal in boyası ni aldı hep sok tak sok tak

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hikmet366

hikmet366

Üye

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Bende s6 için almıştım metal in boyası ni aldı hep sok tak sok tak

Zaten adi bir şey resimlerde iyi görünüyor, cihaza takınca cihazın bütün zarifliği gidiyor takoz gibi oluyor :)

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
ne zamandir kargo bekliyordum baktim ses seda yok iptal ve iade istedim ama bu sabah bu mesaj geldi ne demek bu ??

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onurx5

onurx5

Üye
selamun aleyküm arkadaşlar ben bu 2 kulaklığı getirttirmeyi planlıyorum tavsiyeniz nedir bu satıcı hakkında ilk alış verişim olacak bana ne önerirsiniz bu konuda ? ^^ininal^^ kart ile alış veriş yapılıyor mu aliexpress' ten ? yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin.

Alacağım ;
1. kulaklık :

2. kulaklık :

byAndroid

byAndroid

Üye
Kz marka bende aldım. Kaliteli

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Luck Star

Luck Star

Üye
Piston 3 alan var mı? 2 çok iyiydi.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

0MG90

0MG90

Üye
ağa bu satıcıdan mı aldın peki? ininal kart geçerli mi? yardımcı olursan sevinirim
İninal kart MasterCard logolu her yerde geçerli. Kaç kişi sipariş vermiş bak, çoksa bir sorun olmaz.

onurx5

onurx5

Üye
ininal kart ile alış veriş yapan bir arkadaş bana yardımcı olursa sevinirim sipariş verdiğimde hata ekranı alıyorum

byAndroid

byAndroid

Üye
Ben yapıyorum ne hatası alıyorsun

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt