Fiyatı biraz daha düşsün bende alacağımMi Band 2 almayı düşünüyorum bakalım iyice bir yaygınlaşsın.
Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
Birkaç özelliğe daha sahipMi band 1 den farki sadece ekranı değil mi birde yarı yarıya azalan şarjı (20 gün gidiyor)
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten senin dediğin o tablette iki işletim sistemi birden var heralde hem Windows hemde android çalıştırıyor. Yurt dışı riskini alamam. Sahibinden de satanlar var 350 lira civarı güzel gözüküyor kağıt üzerinden ama bilmiyorum. T tablet in tek MediaTek işlemcisi düşündürüyor. Zaten ben oyun falan için değil, sosyal medya, web gezimi, film vs izlemek için alıcam. Birde ofise işlemleri için önemliTam f/p canavarı. 80-90 dolara 1080p ekran, 2GB RAM, 32GB hafıza.
Android alma bence. Windows tablet=özgürlük. Android uygulaması içinde Bluestacks mı ne vardı onla halledersin. Her türlü daha iyi.
Sony Xperia Z2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet istersen Windows+Android'li istersen sadece Windows 10'lu alıyorsun. Ben sadece Windows kullanacağım için formatla silerim gereksiz yere yer kaplamasın.Zaten senin dediğin o tablette iki işletim sistemi birden var heralde hem Windows hemde android çalıştırıyor. Yurt dışı riskini alamam. Sahibinden de satanlar var 350 lira civarı güzel gözüküyor kağıt üzerinden ama bilmiyorum. T tablet in tek MediaTek işlemcisi düşündürüyor. Zaten ben oyun falan için değil, sosyal medya, web gezimi, film vs izlemek için alıcam. Birde ofise işlemleri için önemli
Birebir aynı. Bilgisayarında ne yapıyorsan tablette de yaparsın. Zaten 2in1 PC diyorlar onlara. Klavye sorun oluyor işte senin aldığında yoksa ayrı satıyorlar. Mesela Chuwi Hi8'in klavyesi ayrı satılıyor onu da alıcam ben. Mouse işini de Bluetooth'lu farem var onu kullanırım.Windows işlemcili aynı bilgisayar gibi mi oluyor. Misal benim pc de Windows 10 var birebir mi?
Mantıklı aslında iyiymiş. İnşallah sen alırsın. Bizede bi inceleme yaparsınBirebir aynı. Bilgisayarında ne yapıyorsan tablette de yaparsın. Zaten 2in1 PC diyorlar onlara. Klavye sorun oluyor işte senin aldığında yoksa ayrı satıyorlar. Mesela Chuwi Hi8'in klavyesi ayrı satılıyor onu da alıcam ben. Mouse işini de Bluetooth'lu farem var onu kullanırım.
YaparımMantıklı aslında iyiymiş. İnşallah sen alırsın. Bizede bi inceleme yaparsın
Temmuz gibi alacağım sanırımMerhaba, 3 Ay önce ben aldım nasıl getirdiğim hakkında buradan bilgi almaman daha doğru olur çünkü artık herkez yazmaktan forumlarda gümrük uyandı son aylar çok takılmalar var o yüzden riske girme illa girmek istersen marka model olarak söylersen yardımcı olabilirim satıcı konusundahocam yurt dışın cep telefonu getirmeyi planlıyorum önerdiğiniz bir satıcı var mı getiren varmı yurt dışına birde gümrüğe takılmadan nasıl geçirttiririm ? bana yardımcı olursunuz bu konuda?