Şu telefonun kamerasını da iyi yapsalardı mesela sony nin 23 megapiksellik sensörünü koysalardı bırak WP yi android camiasında en iyiler arasında olurduMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sony nin kamerası gsmarenada pekte iç acıcı değil bulanık veriyor.Şu telefonun kamerasını da iyi yapsalardı mesela sony nin 23 megapiksellik sensörünü koysalardı bırak WP yi android camiasında en iyiler arasında olurdu
o cep telefonunda win 32 mozilla mı çalıştırıyor yoksa ben mi yanlış anladım ?Şöyle bir video paylaşılmış.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ali Kemal abi daha önce yazmışı diye hatırlıyorum. HP nin continumm odaklı bu telefonunda x86 uygulamaları da çalıştırılabilecek diye. Sanırım bu video da onun ilk örneklerinden olacak.Şöyle bir video paylaşılmış.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
o cep telefonunda win 32 mozilla mı çalıştırıyor yoksa ben mi yanlış anladım ?
evet pc deki x86 tabanlı uygulamalar hp nin kendi özel mağazasından indirip kullanılabiliyor ama burada şuan tüm uygulamalar yok ancak bu şekilde oyunların dahi duck ünitesi ile tv ve klavye ile oynanabileceğini söylüyor, bu söylediğimiz şeyi telefonda çalıştırdığımızda ise neler yapılabileceği video da gösterlmişAli Kemal abi daha önce yazmışı diye hatırlıyorum. HP nin continumm odaklı bu telefonunda x86 uygulamaları da çalıştırılabilecek diye. Sanırım bu video da onun ilk örneklerinden olacak.
Bir şeyler dönüyor ama sanırım beklemek gerekecek. Hatta saymış olduğun şeylerin çoğunu belki de Surface Phone ile yapabiliyor olacağız. x86 uygulamalarını Lumia 1520 de kullanabilsem harika olurdu heralde ya laptopu açmazdımevet pc deki x86 tabanlı uygulamalar hp nin kendi özel mağazasından indirip kullanılabiliyor ama burada şuan tüm uygulamalar yok ancak bu şekilde oyunların dahi duck ünitesi ile tv ve klavye ile oynanabileceğini söylüyor, bu söylediğimiz şeyi telefonda çalıştırdığımızda ise neler yapılabileceği video da gösterlmiş

dostum yapabiliyor olacağız demeyelim ,Bir şeyler dönüyor ama sanırım beklemek gerekecek. Hatta saymış olduğun şeylerin çoğunu belki de Surface Phone ile yapabiliyor olacağız. x86 uygulamalarını Lumia 1520 de kullanabilsem harika olurdu heralde ya laptopu açmazdım![]()
Bir sonraki telefonum Lumia olmayacak artık belli oldu. Ki ben çevremde çok sıkı bir Lumia'cı olarak bilinirim. MS beni bile kaybedebiliyorsa demek ki yanlış giden yada bize hitap etmeyen şeyler var artık.

Sonuçta sonraki telefonum demişim elimde hala daaaşş gibi duruyor Lumia 1520'mve bence mükemmel bir şey. yani Microsoft ta kendi mağazasına win32 uygulamalarını koyabilir. bu artık bizim surface ile beklediğimiz projenin gerçekleştiğini gösteriyor. üstelik ali abinin önceden bahsettiği intel işlemcinin haricinde snapdragon 820 ile yapıyorlar bunu .
ve bu da Android ile ios a fark attığı nokta.
bu durum hp acer gibi pc üreticilerinin telefon pazarında iddialı telefonlarla gelme durumunu da açıklıyor...
dostum yapabiliyor olacağız demeyelim ,
bu mesajını görmüş Microsoft sana Windows içerikli ürünleri satmayacakmış , içerlemişler sana![]()

acaba bunu hp sadece kendisi mi yaptı çünkü böyle söylentileri microsoft tarafında da duymuştuk beraber yaptılarsa eğer 950 ve 950xl ye de ilerleyen günlerde böyle bir özelliğin gelmesini beklenmeli mi sizce kullanıcılarŞu anda HP Workspace'de 200 civarında uygulama varmış. Bu rakam cihaz satışa çıkana kadar artacaktır. Özellikle kurumsal kullanıcılar için güzel fikir güzel gelişme.
Abi yalnız kullanımı Uzak Masaüstü gibi, yani internet kullanarak başka bir yere, bir emülatörden görüntü alır gibi. Sanırım uygulamalar telefona kurulabilir olmayacak?Şu anda HP Workspace'de 200 civarında uygulama varmış. Bu rakam cihaz satışa çıkana kadar artacaktır. Özellikle kurumsal kullanıcılar için güzel fikir güzel gelişme.
Zaten HP Workspace üzerinde çalışıyor uygulamalar. Ama buradaki asıl amaç x86 uygulamaları telefonda çalıştırmak değil zaten. Continuum ile x86 uygulamalarını kullanmayı sağlamak. Çünkü x86 uygulamalarını ARM işlemcilerde desteklenmiyor. Ana telefonun işlemcisi Intel Atom serisi olsaydı o da çok rahat bir şekilde X86 uygulamalarını çalıştırırdı.Abi yalnız kullanımı Uzak Masaüstü gibi, yani internet kullanarak başka bir yere, bir emülatörden görüntü alır gibi. Sanırım uygulamalar telefona kurulabilir olmayacak?
Elalem aya çıktı bunlar daha cihazı tamamlamamış demek kiPaylaşmadan geçmeyelim;
Cihaz ilk tanıtıldığında bildiğiniz gibi parmak izi okuyucu özelliği kasa üzerinde mevcut değildi. Son gelen bilgilerle bu özelliğin cihaza eklendiği belirtiliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız