Haber HP Elite X3 Windows 10 Mobile Telefon tanıtıldı

Sponsorlu Bağlantılar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

dakamon

dakamon

Üye
kadikoy

kadikoy

Üye
telefon tablet arası bişey olmuş,w10 olması dezavantaj.android olsaydı daha fazla rağbet görürdü.

afwerker

afwerker

Üye
Şu telefonun kamerasını da iyi yapsalardı mesela sony nin 23 megapiksellik sensörünü koysalardı bırak WP yi android camiasında en iyiler arasında olurdu
Sony nin kamerası gsmarenada pekte iç acıcı değil bulanık veriyor.

Bay H

Bay H

Üye
Şöyle bir video paylaşılmış.

ek olarak

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı, Murat Alper, 4MaGuS ve 1 kişi daha
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye

o cep telefonunda win 32 mozilla mı çalıştırıyor yoksa ben mi yanlış anladım ?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye

Ali Kemal abi daha önce yazmışı diye hatırlıyorum. HP nin continumm odaklı bu telefonunda x86 uygulamaları da çalıştırılabilecek diye. Sanırım bu video da onun ilk örneklerinden olacak.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
o cep telefonunda win 32 mozilla mı çalıştırıyor yoksa ben mi yanlış anladım ?
Ali Kemal abi daha önce yazmışı diye hatırlıyorum. HP nin continumm odaklı bu telefonunda x86 uygulamaları da çalıştırılabilecek diye. Sanırım bu video da onun ilk örneklerinden olacak.
evet pc deki x86 tabanlı uygulamalar hp nin kendi özel mağazasından indirip kullanılabiliyor ama burada şuan tüm uygulamalar yok ancak bu şekilde oyunların dahi duck ünitesi ile tv ve klavye ile oynanabileceğini söylüyor, bu söylediğimiz şeyi telefonda çalıştırdığımızda ise neler yapılabileceği video da gösterlmiş

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
evet pc deki x86 tabanlı uygulamalar hp nin kendi özel mağazasından indirip kullanılabiliyor ama burada şuan tüm uygulamalar yok ancak bu şekilde oyunların dahi duck ünitesi ile tv ve klavye ile oynanabileceğini söylüyor, bu söylediğimiz şeyi telefonda çalıştırdığımızda ise neler yapılabileceği video da gösterlmiş
Bir şeyler dönüyor ama sanırım beklemek gerekecek. Hatta saymış olduğun şeylerin çoğunu belki de Surface Phone ile yapabiliyor olacağız. x86 uygulamalarını Lumia 1520 de kullanabilsem harika olurdu heralde ya laptopu açmazdım :D

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
ve bence mükemmel bir şey. yani Microsoft ta kendi mağazasına win32 uygulamalarını koyabilir. bu artık bizim surface ile beklediğimiz projenin gerçekleştiğini gösteriyor. üstelik ali abinin önceden bahsettiği intel işlemcinin haricinde snapdragon 820 ile yapıyorlar bunu .
ve bu da Android ile ios a fark attığı nokta.
bu durum hp acer gibi pc üreticilerinin telefon pazarında iddialı telefonlarla gelme durumunu da açıklıyor...
Bir şeyler dönüyor ama sanırım beklemek gerekecek. Hatta saymış olduğun şeylerin çoğunu belki de Surface Phone ile yapabiliyor olacağız. x86 uygulamalarını Lumia 1520 de kullanabilsem harika olurdu heralde ya laptopu açmazdım :D
dostum yapabiliyor olacağız demeyelim ,
Bir sonraki telefonum Lumia olmayacak artık belli oldu. Ki ben çevremde çok sıkı bir Lumia'cı olarak bilinirim. MS beni bile kaybedebiliyorsa demek ki yanlış giden yada bize hitap etmeyen şeyler var artık.

bu mesajını görmüş Microsoft sana Windows içerikli ürünleri satmayacakmış , içerlemişler sana :gul:

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
ve bence mükemmel bir şey. yani Microsoft ta kendi mağazasına win32 uygulamalarını koyabilir. bu artık bizim surface ile beklediğimiz projenin gerçekleştiğini gösteriyor. üstelik ali abinin önceden bahsettiği intel işlemcinin haricinde snapdragon 820 ile yapıyorlar bunu .
ve bu da Android ile ios a fark attığı nokta.
bu durum hp acer gibi pc üreticilerinin telefon pazarında iddialı telefonlarla gelme durumunu da açıklıyor...

dostum yapabiliyor olacağız demeyelim ,

bu mesajını görmüş Microsoft sana Windows içerikli ürünleri satmayacakmış , içerlemişler sana :gul:
Sonuçta sonraki telefonum demişim elimde hala daaaşş gibi duruyor Lumia 1520'm :D

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve sfgnrl
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şu anda HP Workspace'de 200 civarında uygulama varmış. Bu rakam cihaz satışa çıkana kadar artacaktır. Özellikle kurumsal kullanıcılar için güzel fikir güzel gelişme.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Şu anda HP Workspace'de 200 civarında uygulama varmış. Bu rakam cihaz satışa çıkana kadar artacaktır. Özellikle kurumsal kullanıcılar için güzel fikir güzel gelişme.
acaba bunu hp sadece kendisi mi yaptı çünkü böyle söylentileri microsoft tarafında da duymuştuk beraber yaptılarsa eğer 950 ve 950xl ye de ilerleyen günlerde böyle bir özelliğin gelmesini beklenmeli mi sizce kullanıcılar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Abi yalnız kullanımı Uzak Masaüstü gibi, yani internet kullanarak başka bir yere, bir emülatörden görüntü alır gibi. Sanırım uygulamalar telefona kurulabilir olmayacak?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi yalnız kullanımı Uzak Masaüstü gibi, yani internet kullanarak başka bir yere, bir emülatörden görüntü alır gibi. Sanırım uygulamalar telefona kurulabilir olmayacak?
Zaten HP Workspace üzerinde çalışıyor uygulamalar. Ama buradaki asıl amaç x86 uygulamaları telefonda çalıştırmak değil zaten. Continuum ile x86 uygulamalarını kullanmayı sağlamak. Çünkü x86 uygulamalarını ARM işlemcilerde desteklenmiyor. Ana telefonun işlemcisi Intel Atom serisi olsaydı o da çok rahat bir şekilde X86 uygulamalarını çalıştırırdı.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl ve KırmızıBeyaz60
Bay H

Bay H

Üye
Paylaşmadan geçmeyelim;
Cihaz ilk tanıtıldığında bildiğiniz gibi parmak izi okuyucu özelliği kasa üzerinde mevcut değildi. Son gelen bilgilerle bu özelliğin cihaza eklendiği belirtiliyor.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece, BLasTeaR ve sfgnrl
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Paylaşmadan geçmeyelim;
Cihaz ilk tanıtıldığında bildiğiniz gibi parmak izi okuyucu özelliği kasa üzerinde mevcut değildi. Son gelen bilgilerle bu özelliğin cihaza eklendiği belirtiliyor.

Elalem aya çıktı bunlar daha cihazı tamamlamamış demek ki :bangin:

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Biraz özentilik yapında kavisli windows phone telefonu yapın aga ya :ehe

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve sfgnrl
Bay H

Bay H

Üye
Hp Elite X3 modeli için uygulama geliştirime aşamasında. Daha fazlasının da geleceği belirtiliyor.

Ekli dosyalar

furyzer0

furyzer0

Üye
Bunlar hp ye özel mi olacak yoksa lumialar da kullanabilecek mi?

Sent from mTalk using lumia950

Üst Alt