Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberHP Elite X3 Windows 10 Mobile Telefon tanıtıldı
Yurt dışında söz verilen tarihlerde satışa sunuldu. Bence pazarı çok önemsemediler haklı olarak. Windows 10 Mobile için Türkiye'den daha yüksek potansiyeli olan ülkelere ağırlık verdiler diye düşünüyorum.
BomberMAn TR01
Üye
iPhone 7 Plus 32GB'ın yurtdışı fiyatı 769$ dolar iken Türkiye fiyatı yaklaşık 3900TL. HP Elite X3 yurtdışı fiyatı 799$ ise Türkiye fiyatını siz hesaplayın
iPhone 7 Plus 32GB'ın yurtdışı fiyatı 769$ dolar iken Türkiye fiyatı yaklaşık 3900TL. HP Elite X3 yurtdışı fiyatı 799$ ise Türkiye fiyatını siz hesaplayın
Açıkçası agresif bir fiyat politikası izleyebilirler gibime geliyor. Bakalım ne olacak hep beraber göreceğiz. Umarım ip7 fiyatıyla piyasaya girmezler. Yoksa sonuç hüsran olur.
Açıkçası agresif bir fiyat politikası izleyebilirler gibime geliyor. Bakalım ne olacak hep beraber göreceğiz. Umarım ip7 fiyatıyla piyasaya girmezler. Yoksa sonuç hüsran olur.
Zaten bu telefonu sana, bana satma gibi bir niyetleri yok. Ama yine de ucuz olması herkes için daha iyi olur.
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
papakudioflu
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Bu telefon Operatörden faturaya 36 taksit telefon satın alıp internet paketi yapmayanlar için iyi bir telefon değil doğal olarak. En basitinden HP Workspace'in aylık abonelik ücreti 35$ olacakmış bilmem anlatabildim mi?
Cadillac34
Üye
Zaten alan yoktur. Dünya telefon çöplüğüne dönecek nerdeyse. Tıpkı uzaydaki uydu çöplüğü gibi.
Bir kaç sene sonra doğal sınırına ulaşacak. Eski heyecanı da kalmadı. İlk çıktığında sıradan insanlara çok farklı bir şey gibi geliyordu ve donanımlar katlanarak artıyordu ama artık 3-4 senelik telefonlar hala yeterli performans veriyor. Pcler gibi olacak sonu bence.
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Cadillac34
Üye
Elbiseyi alıp birgün giyip ertesi gün çöpe atıyorsak ve israf oluyorsa, telefonlar için de durum aynı. Yeni özellik çıkıyor telefon değiştir, yeni oyun çıkıyor telefon değiştir, vs. vs.