üstadım, ben de belirtilen ayarlarda LTE sekmesi çıkmıyor, samsung müşteri temsilcisi ile görüştüm, ürün dışarıdan getirildiği ve Türkiye'de satışı olmadığı için destek veremedikleri ve 4.5G kullanamayacağımı ifade etti. Bir çözüm var mı?9005 4.5 çekmesi için ayar falan yapılması gerekiyormu?
Arkadaşlar 9005 modellerinde 4.5 g yi kullanabilmek için ayarlardan diğer ayarlar-mobil ağlar-şebeke modu-LTE/WCDMA/GSM yi işaretlediğinizde 4.5 g geçmiş olursunuz.
Ben de N9005'i dışarıdan getirttim, pasaport kaydı var, Avea simkartım var (4.5G destekli) ve LTE seçeneği çıkıyor ve 4.5G olarak kullanıyorum. Sana işten anlamayan bir müşteri temsilcisi çıkmış ve öyle söylemiş. Bence TürkTelekom bayisine git ve sorununu orada hallet.üstadım, ben de belirtilen ayarlarda LTE sekmesi çıkmıyor, samsung müşteri temsilcisi ile görüştüm, ürün dışarıdan getirildiği ve Türkiye'de satışı olmadığı için destek veremedikleri ve 4.5G kullanamayacağımı ifade etti. Bir çözüm var mı?
gerek Türk Telekom müşteri hizmetleri(500) yetkilisi, gerek se T.Telekom bayisine doğrudan gittim, her ikisi de cihaz 4.5g uyumlu fakat, yurt dışı olduklarından, Samsung müşteri temsilcisi de cihazın Türkiye desteği ve donanımsal özellikleri yer almadığından kullanamayacağımı ifade ettiler, sizler herhangi bir ayar yaptınız mı, yoksa LTE sekmesi otomatik olarak mı açıldı, bir de cihazınız rootlu mu?Ben de N9005'i dışarıdan getirttim, pasaport kaydı var, Avea simkartım var (4.5G destekli) ve LTE seçeneği çıkıyor ve 4.5G olarak kullanıyorum. Sana işten anlamayan bir müşteri temsilcisi çıkmış ve öyle söylemiş. Bence TürkTelekom bayisine git ve sorununu orada hallet.
Hangi romu kullanıyorsun ?gerek Türk Telekom müşteri hizmetleri(500) yetkilisi, gerek se T.Telekom bayisine doğrudan gittim, her ikisi de cihaz 4.5g uyumlu fakat, yurt dışı olduklarından, Samsung müşteri temsilcisi de cihazın Türkiye desteği ve donanımsal özellikleri yer almadığından kullanamayacağımı ifade ettiler, sizler herhangi bir ayar yaptınız mı, yoksa LTE sekmesi otomatik olarak mı açıldı, bir de cihazınız rootlu mu?
benim cihaz orjinal, herhangi bir yükleme (root-room) yapmadım...Hangi romu kullanıyorsun ?
Costum rom kur bakalım birde öyle ve tabi n9005 olduğuna emin isenbenim cihaz orjinal, herhangi bir yükleme (root-room) yapmadım...
Hiç başıma gelmedi fakat root atıp efs yedeği alan uygulamalar ile yedek alıp kenara koymanizda fayda vardaha önce rom kurmadım, IMEI no ile ilgili bir sıkıntı olur mu?. cihaz note 3 SM-N9005
ilginize teşekkür ederim...Hiç başıma gelmedi fakat root atıp efs yedeği alan uygulamalar ile yedek alıp kenara koymanizda fayda var
Phorensis 6v 2 romu kullanıyorumilginize teşekkür ederim...
Tekno sahalara dönmüşsün ne aldın iphone mi?@xmustx @kiko60 @serdar_gs bizim tayfaNote 3'ü mecbur emekli ettim.