enpara.com dan masrafsız kredi kullanarak hepsiburada.com dan telefonu alabilirsin.950 için şuan taksitle satış durumu var mı?
bazı sitelerde ithalatçı garantililer başta olmak üzere fiyatlar düşmüş.
n11
Lumia 950xl
ithalatçı garantili 2099tlLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
distirbutor garantili 2499 tlLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia 950
disturbutor garantili 2209tlLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hepsiburada
Lumia 950xl
ithalatçı garantili 2199tlLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia 950
disturbutor garantili 2299tlLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şef Lumia 1520 piyasaya yurtdışında 699 Euro dan çıkmış. esasında bu cihazların fiyatlar yurtdışında da ucuz da bizim disturbutorler ve ithalatçılar biraz fazla yasladı bence ...Ha bu fiyatlarla zamanında çıksaydı sadık kullanıcıları diğer platformlara kaymazdı. Geç kaldılar bence.
Biraz mı! Kaç kalem yasladıklarını yazmaya kalkayım.şef Lumia 1520 piyasaya yurtdışında 699 Euro dan çıkmış. esasında bu cihazların fiyatlar yurtdışında da ucuz da bizim disturbutorler ve ithalatçılar biraz fazla yasladı bence ...
Biraz mı! Kaç kalem yasladıklarını yazmaya kalkayım.
Cihaz gümrüğe geldi. Dakka 1 gol 1: Gümrük vergisi. Eh vergi olurda kdv olmaz mı! Etti sana 2
İthalat eden firma ürünü aldı. Eh birazda o kazanmalı (Garanti, satıcı kârı vs vs). Etti mi sana 3. Eee ürünü depodan çıkartınca fatura kesmesi lazım. Bide oradan kdv yaslandı mı! Etti 4. Ürünü alan kişi kar etmeli birazda o yaslayacak , etti 5. Satış olunca Kdv bi daha kendini gösteriyor. Etti 6.
Bide cihazın bandrol bedeli var. Etti 7
gümrükten geçerken eklenen kayıt parasını unutmayalım (100-140 lira gibi) etti 8.
Eh bu kadar yaslamayı bizlerde hak ediyoruz açıkçası. (Biraz siyasi olacağı için yazmıyorum).
Vergi konusunda cok haklisiniz. Ayricabizim disturbutorlerde sikinti. Ithalatcinin 2100 tl ye verdigini disturbutor 2600 e veriyor. Ithalatci 200tl kar aliyorsa disturbutor 700 tl kar aliyor ve bu durum rezalet birsey...Biraz mı! Kaç kalem yasladıklarını yazmaya kalkayım.
Cihaz gümrüğe geldi. Dakka 1 gol 1: Gümrük vergisi. Eh vergi olurda kdv olmaz mı! Etti sana 2
İthalat eden firma ürünü aldı. Eh birazda o kazanmalı (Garanti, satıcı kârı vs vs). Etti mi sana 3. Eee ürünü depodan çıkartınca fatura kesmesi lazım. Bide oradan kdv yaslandı mı! Etti 4. Ürünü alan kişi kar etmeli birazda o yaslayacak , etti 5. Satış olunca Kdv bi daha kendini gösteriyor. Etti 6.
Bide cihazın bandrol bedeli var. Etti 7
gümrükten geçerken eklenen kayıt parasını unutmayalım (100-140 lira gibi) etti 8.
Eh bu kadar yaslamayı bizlerde hak ediyoruz açıkçası. (Biraz siyasi olacağı için yazmıyorum).
Maalesef ki bu durumdan sadece vergi olayını mesul tutamayız, kaldı ki bizim esnafımız da yüksek kar marjını çok seviyor, tıpkı meyve sebze de olduğu gibi,tarlada 30 kuruş olan domates marketlerde 3 tl.Vergi konusunda cok haklisiniz. Ayricabizim disturbutorlerde sikinti. Ithalatcinin 2100 tl ye verdigini disturbutor 2600 e veriyor. Ithalatci 200tl kar aliyorsa disturbutor 700 tl kar aliyor ve bu durum rezalet birsey...
Zenginin hesabına fakirin aklı yetmez.Microsoft'u anlamıyorum..anlamıyorum..anlamıyorum. Bir yandan sistemi yerlerde süründürüyor, herkese Wp bitti dedirtiyor diğer yandan da
Batman v Superman: Adaletin Şafağı fiminde Batman'e 950 kullandırıyor. Sistemi öldüreceksen neden reklam yapıyorsun? Yok ürününü yaymaya çalışıyorsan neden ürününün üzerine daha fazla düşmüyorsun? Anlamadım gitti.

en son duyduğuma göre lumia adı artık kullanılmayacak, microsoft adı altında üretim yapılacak diyolardı. Bu arada hem Denizli'de hem trabzonda teknosa da dahil olmak üzere lumia'nın yeni çıkan hiçbir cihazı yok. Hatta bi an için lumialar üretimden kalktı zannetmiştim. Demek ki bu kadar düştü lumialar. gerçi hiç yükselmemişti ki. Nokia lumia 925'i kullandığımı daha dün gibi hatırlıyorum, güzel bi cihazdı. Hatta keşke z3'ün klavyesi 925 gibi kullanışlı olsaydı derim arada.Hey gidi günler hey... Ama android bi başkaymış bunu kullanmadan anlayamazdım. Hele sony ile android daha bi başka. He android demişken, eski ve fanatik bir NOKIA'cı olarak NOKIA'nın android ile piyasaya dönüşünü dört gözle bekliyorum. NOKIA ile android daha da güçlenecek. Ben işin android kısmında değilim, NOKIA piyasaya dönecek ya beni o sevindiriyo. NOKIA olsun çamurdan olsun
) Bence NOKIA fanları androide bakmadan NOKIA'ya geri dönseler bişey kaybetmezler. Biliyorum çoğu kişi androide ön yargılı, ama NOKIA ile bunu aşarsınız mutlaka. androidin adı hep samsungun o iğrençötesi touchwiz arayüzünden kötüye çıktı.neyse önyargılar yıkılmak için vardır 
Böyle bir söylenti cikti. Yarindan itibaren Lumia 950 XL alana Lumia 950 bedava verilecekmis
@papakudioflu @Sensation
Kaynak:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız