İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Vaklahi bende şarjı bitirmeye çalışıyorum şuan. Gece sabaha kadar fulleyip. Yarın bir daha sıfırlayıp adam gibi kuracağım. Acaba bu güncellemeyi ne zaman otadan değilde yazılımsal verirler. Herkesin dediği gibi beta surumu tam surum diye vermişler
O telefonun şarjını bitiremezsiniz :kop2: :kop2: Sen iyisi mi şimdi sıfırla gitsin.
Microsoft bu final diye direkt insider sürümünü kaktırdı. Bari yazılımı serverlere yükleseler de zırt pırt 8.1 e dönüp geri wp 10 yüklemeye uğraşmasa millet...

• Beğen
Tepkiler: dark_13, Krnl386 ve BLasTeaR
Krnl386

Krnl386

Üye
O telefonun şarjını bitiremezsiniz :kop2: :kop2: Sen iyisi mi şimdi sıfırla gitsin.
Microsoft bu final diye direkt insider sürümünü kaktırdı. Bari yazılımı serverlere yükleseler de zırt pırt 8.1 e dönüp geri wp 10 yüklemeye uğraşmasa millet...
Aynen üstadım, verseler serverlara. Trene bindim %10 40 dk oldu hala %4
Arkadaşlar ;

Telefonumu sıfırladım, mağaza da güncelleme hatası aldığım 4 güncellenecek uygulama var. İsimleri ;
* Lumia Help+Tips
* Rate Your Device
* Gestures & Touch
* Lum,a Motion Data
Bunlar sürekli hata veriyor. Hata ayrıntısına baktığımda Bu uygulama iç depoda yüklü olması gerekir diyor. İç depoya yükleyelim mi diye sorduğunda tamam diyorum ama yine yüklenmiyor ve aynı hatayı veriyor.

İkinci problem; Kilit Ekranı > Arka Plan > Hava durumu yok ..? (Hava Durumu yüklü) Önceden ismi MSN hava durumu diye geçiyordu, şimdi Hava Durumu.
Yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar ..?

serinaga

serinaga

Üye
Aynen üstadım, verseler serverlara. Trene bindim %10 40 dk oldu hala %4
Arkadaşlar ;

Telefonumu sıfırladım, mağaza da güncelleme hatası aldığım 4 güncellenecek uygulama var. İsimleri ;
* Lumia Help+Tips
* Rate Your Device
* Gestures & Touch
* Lum,a Motion Data
Bunlar sürekli hata veriyor. Hata ayrıntısına baktığımda Bu uygulama iç depoda yüklü olması gerekir diyor. İç depoya yükleyelim mi diye sorduğunda tamam diyorum ama yine yüklenmiyor ve aynı hatayı veriyor.

İkinci problem; Kilit Ekranı > Arka Plan > Hava durumu yok ..? (Hava Durumu yüklü) Önceden ismi MSN hava durumu diye geçiyordu, şimdi Hava Durumu.
Yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar ..?

Eğer hafıza kartı kullanıyorsanız, uygulamalar için kayıt yerini telefon hafızasını seçin. İkinci problem için bir şey diyemeyeceğim ...

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
Murat Alper

Murat Alper

Üye
maxicep windows phone uygulaması vardı tekrardan kullanılabilir hale gelecekmi :islik

skynet

Üye
Beyler bu oyunu deneyen var mı yüklemeyi düşünüyorum da boyutu epey yüksek (21.74 GB) malum akk derdi de var o yüzden sorayım dedim :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Beyler bu oyunu deneyen var mı yüklemeyi düşünüyorum da boyutu epey yüksek (21.74 GB) malum akk derdi de var o yüzden sorayım dedim :)
21.74 gb mı :oha

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve skynet
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
world of tanks dan sora mağazadaki en büyük oyun :ehe yakında bunlar 60 gblık oyun çıkarırlar onuda mağazaya sürerler artık :ehe :kop2:
Bu 21.74 gb sırf kendisi. Bide bunu kurunca herhalde 30-40 gb yer kaplar. Yok anam ben en iyisi mi 128/256 gb kart için para biriktirmeye şimdiden başlayayım:kop2::kop2:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar lumia telefonlarımızda 4.5G için bir ayar yapacak mıyız? Mesela benim L920 telefonumun sim ayarında en yüksek hız 4G ayarında ve daha üstü yok. Şebeke de Türkcell.

Emekli Amiral Lumia 920.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
4,5G ile yukarıda LTE yazacak sanıyordum, ama L yazıyor :ehe

• Beğen
Tepkiler: m542tf

onursarii

Üye
4,5G ile yukarıda LTE yazacak sanıyordum, ama L yazıyor :ehe
lanet olsun 4.5 g'ye ya almaz olaydım yeni sim kart bozuk mu verdiler anlamadım sistemsel sorun dediler sabahtır bekliyorum şebeke görmüyor, sim kart görmüyor. 4.5 gye geçtiğimiz şu saatlerde bende 2g bile yok :)

serinaga

serinaga

Üye
Bende halen H+ yazıyor ...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Üst Alt