İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar, ben W10M yükledim telefonuma fakat 8.1e dönmek istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor, yani romları indirip tertemiz full bir format atmak istiyorum bunun için ne yapmam gerektiğini söyleyebilecek arkadaşlar var mı acaba windows konusunda acemiyim kusura bakmayın.
Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar, ben W10M yükledim telefonuma fakat 8.1e dönmek istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor, yani romları indirip tertemiz full bir format atmak istiyorum bunun için ne yapmam gerektiğini söyleyebilecek arkadaşlar var mı acaba windows konusunda acemiyim kusura bakmayın.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar, ben W10M yükledim telefonuma fakat 8.1e dönmek istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor, yani romları indirip tertemiz fu ll bir format atmak istiyorum bunun için ne yapmam gerektiğini söyleyebilecek arkadaşlar var mı acaba windows konusunda acemiyim kusura bakmayın..

Windows Phone recovery tool kurun pcye. Kurunca uygulamayı açın be Lumiayı seçin ve telefonu usb kablo ile bağlayın pcye. Yazılımı indirip kuracaktır. Uygulamanın önergelerini takip etmeyi unutmayın. (Wp 8.1 Cyan yükleyecek. Ekstralar ve özellikleri güncelleme yapınca denim sürümüne geçersiniz)

• Beğen
Tepkiler: VeysiTekinTR
VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Windows Phone recovery tool kurun pcye. Kurunca uygulamayı açın be Lumiayı seçin ve telefonu usb kablo ile bağlayın pcye. Yazılımı indirip kuracaktır. Uygulamanın önergelerini takip etmeyi unutmayın. (Wp 8.1 Cyan yükleyecek. Ekstralar ve özellikleri güncelleme yapınca denim sürümüne geçersiniz)
Çok teşekkür ederim hocam peki ekstra bir şey yüklemem gerekli mi yoksa sadece Windows Phone recovery tool programı yeterli mi, önceden kullandığım Nokia N9(Meego işletim sistemli)'da navifirm ile flash işlemi yapılırdı.
usta programı yükledim ama cihazımı bir türlü tam bulamıyor yani 1520 vs. demiyor, hocam rom flash atmayı nasıl atabilirim, W10M yi kurduğuma pişman oldum lütfen yardım edin.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Çok teşekkür ederim hocam peki ekstra bir şey yüklemem gerekli mi yoksa sadece Windows Phone recovery tool programı yeterli mi, önceden kullandığım Nokia N9(Meego işletim sistemli)'da navifirm ile flash işlemi yapılırdı.
usta programı yükledim ama cihazımı bir türlü tam bulamıyor yani 1520 vs. demiyor, hocam rom flash atmayı nasıl atabilirim, W10M yi kurduğuma pişman oldum lütfen yardım edin.
Programı açın. Microsoft Lumia seçin. Başka bir usb porta takın. Normalde görmesi lazım. Görmüyorsa telefona ait sürücüleri aygıt yöneticisinden silin ve usb kabloyu tekrar takın.
Birde işletim sisteminiz nedir ? (xp/win7/8/10)

Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar 640 XL telefonum dun itibariyle elime ulaştı. Windows 10 advisor programında güncellemeyi yaptım. Mağazadaki uygulamalar güncellendi. Fakat; 1) Kişilerim görünmüyor. Halbuki hesabımda kayıtlı hepsi. 2) Yeni kişi ekle dediğimde ekrandan atıyor. Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bendede 620 Var Dediğin Gibi Bulutta Görünüyor Kişiler Ama Almıyor Bende Anlamadım :D Teker Teker Kaydet Yada Sımdeki Noları Kaydet Olmazsa

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Aynısı 640 XL kullanan arkadaşımın başına geldi. Başka bir hesaba da aldık kişileri şimdilik öyle kullanıyor.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
Krnl386

Krnl386

Üye
Bendede 620 Var Dediğin Gibi Bulutta Görünüyor Kişiler Ama Almıyor Bende Anlamadım :D Teker Teker Kaydet Yada Sımdeki Noları Kaydet Olmazsa

Teker teker kaydetmem herhalde ölüsü 10 günü alır. 215 numara var kayıtlı. Acaba telefonu sıfırlamak işe yarar mı arkadaşlar ..? Çünkü kişi ekle dediğimde beni ekrandan atıyor ..?

@Sensation @DarkredBlue61

Son düzenleme:
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Pc den people.live.com adresine gir kişileri dışarı aktar deyin. Gelen dosyayı pcye kaydedin.
Daha sonra aynı adresten tum kişileri silin. İçeri aktar seçeneği ile indirdiğiniz kişileri içeri aktarın.
Telefonu sıfırlayın ve yedeksiz temiz kurulum yapın.
Eğer kişiler gelmezse buraya bi daha yazın.

Krnl386

Krnl386

Üye
Pc den people.live.com adresine gir kişileri dışarı aktar deyin. Gelen dosyayı pcye kaydedin.
Daha sonra aynı adresten tum kişileri silin. İçeri aktar seçeneği ile indirdiğiniz kişileri içeri aktarın.
Telefonu sıfırlayın ve yedeksiz temiz kurulum yapın.
Eğer kişiler gelmezse buraya bi daha yazın.
@Aybin.Kilic
Hocam peki telefonu sıfırlarken nerden ve nasıl yapmam lazım ..? Tekrardan mı Upgrade Advisor' u çalıştırmam lazım. Şuan Windows 10 kullanıyorum. Yardımın için çok sağol hocam.

erhanercan

erhanercan

Üye
Yükledikden sonra sıfırı sıfırlayın bende sorun olmadi 640xl

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
@Aybin.Kilic
Hocam peki telefonu sıfırlarken nerden ve nasıl yapmam lazım ..? Tekrardan mı Upgrade Advisor' u çalıştırmam lazım. Şuan Windows 10 kullanıyorum. Yardımın için çok sağol hocam.
Menü -Ayarlar- sistem - Hakkında
Buradan telefonu sıfırlatın. Yedeksiz temiz kurulum yapın. Wp 10 yüklü olduğu için tekrar wp10 kurman gerekmez.

• Beğen
Krnl386

Krnl386

Üye
Üstadım bir sorum daha var. Sıfırlama işleme yaptım kilit ekranına parola seçeneğini göremedim

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Üstadım bir sorum daha var. Sıfırlama işleme yaptım kilit ekranına parola seçeneğini göremedim

Biraz müsaade verin yardımcı olacağım.
Menü - Ayarlar - Kişiselleştirme - kilit ekranı > Oturum açma seçenekleri : PİN ekle kaydet

• Beğen
Krnl386

Krnl386

Üye
Ç
Biraz müsaade verin yardımcı olacağım.
Menü - Ayarlar - Kişiselleştirme - kilit ekranı > Oturum açma seçenekleri : PİN ekle kaydet
Çok teşekkür ederim hocam. Daha once ble değildi. Neden boyle oduğuna anlam veremedim

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Her yeni yapıda bi şeyler karışıyor. Benim cihaz da güncelleme ile sapıttı. Mecbur kaldım sıfırladım. İşin kötüsü wifi ağımda yok. Mobil verimde azaldı. Güncelleme yapamıyorum da. 25 uygulama güncellenecek, programlar indirilecek:ehe:ehe

• Beğen
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Her yeni yapıda bi şeyler karışıyor. Benim cihaz da güncelleme ile sapıttı. Mecbur kaldım sıfırladım. İşin kötüsü wifi ağımda yok. Mobil verimde azaldı. Güncelleme yapamıyorum da. 25 uygulama güncellenecek, programlar indirilecek:ehe:ehe

Vodafone - uygulamasına giriş yapıp Paketler > İnternet Paketleri > 1 GB Hediye - 0₺ seç tamamdır:gul:

• Beğen
Krnl386

Krnl386

Üye
Vaklahi bende şarjı bitirmeye çalışıyorum şuan. Gece sabaha kadr fulleyip. Yarın bir daha sfırlayıp adam gibi kuracam. Acaba bu guncelemeyi ne zamam otadan değilde yzılımsal verirler. Herkesin dediği gibi beta surumu tam surum diye vermişler

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Vodafone - uygulamasına giriş yapıp Paketler > İnternet Paketleri > 1 GB Hediye - 0₺ seç tamamdır:gul:
Vodafone elveda dedim maalesef. Türkcell e geçiş yaptım :ehe :ehe

Üst Alt