Murat Alper
Üye
4g var zatenHocam 4G ayarıda mı yok? Çünkü 4G olarak ayarlaman yeterli zaten.
4.5g çıkacak zannettiydim4g var zatenHocam 4G ayarıda mı yok? Çünkü 4G olarak ayarlaman yeterli zaten.
4.5g çıkacak zannettiydimHerkeste L yazıyor sende 4.5Gİlçedeyim sonuç boyle 950Xl ve iphone 6da sonuç 20mbps çıktı şaşırdık

Herkeste L yazıyor sende 4.5G
Lumia 950xl olduğu için tam destek veriyor ya o yüzden galibaHerkeste L yazıyor sende 4.5G
merkezde daha yüksek ama ilçelerde böyle rakamlar ilerleyen günlerde düzelirBende de 15 20 civarı çıkıyor hız Eskişehir bölge. Zamanla hızlanır herhalde
Hocam bende bu kampanya karmaşasına sinir oluyorum. Yap cepte interneti sınırsız, ne süper olur. Hemen evde paylaştır interneti, evde bir daha internet için ayrı ayrı aboneliklere ve faturalara gerek kalmasın. İşte hiç biri sınırsız yapmıyor. Yine de Türk Telekom un bir kampanyası var, Ailecek 15 GB. Sınırı var ama bu kampanya interneti, mesajı, konuşmayı çok kullanmayanlar için mantıklı olabilir. Sonuçta bölüştürebiliyor. Tek fatura ile 2 - 3 kişiyi aradan çıkarmış oluyorsun. İki kişilik aileler için düşünsenize, kişi başı 7.5 gb internet + konuşma dakikaları ve mesajlar vs. İşte 15 gb benim için daha bir haftada biter. Yap şunu 60 gb. ver abi. Ailecek kampanya dediğin böyle olmalı118 nedir ya. Ulan ben evimde alamıyorum o hızları. Çok saçma bir hal aldı. Kablolu internet kablosuzdan daha yavaş halde. Evde 16 mbt internetim var 60 tl telefondaki paket 25 tl 118 mbt hız görüyorsun ben evdekiyle 5-6 görsem seviniyorm.

Hocam bende bu kampanya karmaşasına sinir oluyorum. Yap cepte interneti sınırsız, ne süper olur. Hemen evde paylaştır interneti, evde bir daha internet için ayrı ayrı aboneliklere ve faturalara gerek kalmasın. İşte hiç biri sınırsız yapmıyor. Yine de Türk Telekom un bir kampanyası var, Ailecek 15 GB. Sınırı var ama bu kampanya interneti, mesajı, konuşmayı çok kullanmayanlar için mantıklı olabilir. Sonuçta bölüştürebiliyor. Tek fatura ile 2 - 3 kişiyi aradan çıkarmış oluyorsun. İki kişilik aileler için düşünsenize, kişi başı 7.5 gb internet + konuşma dakikaları ve mesajlar vs. İşte 15 gb benim için daha bir haftada biter. Yap şunu 60 gb. ver abi. Ailecek kampanya dediğin böyle olmalı![]()
Yazı yazdığın yere basılı tut elini. Yapıştır diyeceksinBende ki testte 3g de daha yüksek veriler çıkıyor
Birde kopyaladığım linki buraya yapıştıramıyorum bu sorunu çözmemin bir yolu varmı